utazás

Összeállt részletei

Összeállt részletei

Hiszem ha látom, nekik szoktam mondani: nem kell hinned a tested szerkezeti felépítését sem, látnod sem kell sőt tudnod sem kell hogyan működik, hisz benne élsz, mit is tagadsz azzal, hogy hiszem ha látom, önmagatokat? Tovább »

Címkék:

ÖLj meg, ha tudsz!

Ölj, meg ha tudsz!

Túléltem. Több év, több érvágás van mögöttem. Igen, hagytam magam. Hagytam a folytást. Hagytam és azt hittem, hogy az úgy van.
*

Nem tudtak megölni. Az élet szép, és boldog vagyok. Ami nem gyűr le, az megerősít. Nemesít. Azt hiszem, így van.
Megadom azt, ami jár. Hála.

Címkék:

Tündérkertek 4. - Könyvek

„Ha az élet olyan lenne, mint egy regény, akarnál élni? S ha egy regény olyan lenne, mint az élet, olvasnál?”
/Polgár Ernő/

Ne feledkezzünk meg a könyvekről, azokról a helyekről ahová akarva- akaratlanul is vissza- visszatérünk. Hogy újra és újra kalandokat éljünk át. Bastiannal, aki bemenekült üldözői elől a könyvesboltba és ellopta a Végtelen történetet, ami nem gyerekeknek való, vagy Frodóval, hogy érrezük a felelősség terhét és a megszabadulás szárnyalását, vagy Szillével, aki apja tiltása ellenére elszökött a világunkba és lám milyen csodássá varázsolta a tópartot! Tovább »

Élmények az útról

Izgő-mozgó mivoltomat meg nem hazudtolva ismét útra keltem a magam módján. Természetesen vonattal. Meglepetésképpen jegyet is vettem a 13 perces útvonalra. Sok kilogramos kölcsönhátizsákkal a hátamon vonszoltam a seggem a hármas vágányra érkezett vonat mellé, remélve, hogy fel bírok mászni. Tovább »

Ismerkedés kicsit másképp

Elengedésről ismét - videó tanítás

Sziasztok! Nagyon régen írtam, az Indiai utunk beszámolóját utoljára. Nos megalapítottuk az Ezotour-t, és lesznek további utak is. () Most például a Boszniai piramisokhoz, de februárban ismét India-Nepál Buddha nyomában. Szó van Thaiföld-Kambodzsa és Egyiptom utakról is. Gyertek, nagyon jó a buli! :-)

Ha valaki pedig csak sóhajt, hogy ez most nem megy,nincs pénz, akkor van egy ajánlatom! Ugyanis több levelet is kaptam innen, hogy nagyon pozitívak vagyunk, csak éppen készülünk éhen halni, mit rontunk el?!? Tovább »

India-Nepál

Jó régen jelentkeztem, tán még Amerikából? Mivel az életem az Elengedés módszerének köszönhetően egyre inkább olyan, amilyennek szeretném, karácsony óta talán ha 3 hetet voltam Magyarországon: utaztam ide-oda. Például Indiában és Nepálban töltöttem az elmúlt másfél hónapot.

Sokan vágynak Indiába, hogy megtalálják önmagukat, de én inkább hajlok arra, hogy India az a hely, ahol elveszíted magad-ahogy valaki szellemesen megfogalmazta egy internetes fórumon. Tovább »

Első Milliárdom Konferencia Székesfehérvárról

Kedves Mindenki,

Tudom, nem egy rezgésszintemelő téma:-), de hátha valakinek segítség lehet.
Holnap lesz az Első Milliárdom Konferencia Budapesten.
Ha van olyan aki Székesfehérvárról megy, és még nem tudja hogyan menjen, csatlakozhat hozzám.
Kocsival mennénk, 06.30-as indulással.
Tel.:20/337-6165

További szép napot kívánok mindenkinek.
Üdv,
Kriszti

Újra itthon, utinapló vége

Újra itthon.
Nagy élmény volt a tanfolyam, mérhetetlenül többet kaptam annál, amire vártam.
Igaz, a "végső" élmény nekem még elmaradt, de ami késik nem múlik. Volt néhány ember, aki megélte azt is. Tovább »

utinapló2

Mivel maradt egy plusz napom, ezt Sedona körbejárásával töltöttem ki.A hely elképesztő a hatalmas vörös szikláival. Az indiánok zarándokhelye évezredek óta. Ide jártak látomást kereseni. Kaptam egy térképet az energiahelyekről, ezzel indultam neki. A férfi erő helye közvetlen a parkoló mellett volt. A harmóniáért kicsit gyalogolni kellett. Tovább »

utinapló

Sziasztok!

Már írtam előzőleg, hogy tanfolyamra megyek Amerikába. Ezeket a sorokat a történelmi Route 66 mellett lévő motelből írom.
Döbbenetesen működik az élet, meg a vonzás törvénye! :-) Tovább »

Nem tudom mi ez, de jó nagyon

Nem tudom! Vagy legalább is nem úgy, ahogy hétköznapian gondolnánk, hogy tudni kell. Vagy mi van.
Sokan mondják, hogy rengeteget tanultak, és csak arra jöttek rá, hogy mennyi mindent nem tudnak még. De most nem erre hétköznapi szintre gondolok. Mert ez természetes. A párom poliglott nagypapája sem tudott tizenvalahány nyelvnél többet. A megismerésnek vannak határai. De van más fajta tudás is, ami nem lexikális jellegű. Buddha például 14 kérdésre nem felelt a világ természetére vonatkozóan. Tovább »

Álomutazás :)

Sziasztok!

egy lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket: tetszőlegesen választott országba lehet utazást nyerni az Aegon jóvoltából.

sok sikert!

Címkék:

Utazom!?

Miről is szól Életed, Életünk, Életem? Mostanában csak fél aktívan olvasgattam erre fele és írni nem is írtam. Ezt az írásomat is egy jó hete fontolgatom! El-el olvastam a főoldal leírásait és csak agyaltam , nah hogy akkor most mi is van?!

De itt az idő!
Nem teljesen a Vonzás Törvényéről szól, vagy talán igen és arról hogy nincsennek életünkbe véletlenek! Tovább »

A benned élő gyermek

benned élő gyermekMeghívtál egy kirándulásra Kedves!
Nem aggódom emiatt! Nem kerül pénzbe, nem kell engedélyt kérnem a munkahelyemen, nem kell átszerveznem az időbeosztásomat. Vagy mégis? Néhány perc nyugalomra szükségem lesz. De az amúgy sem árt.
Azzal kezdődik az utazás, hogy látlak téged, mintha a vonat ablakában ülnél, de nem ott vagy. Otthon ülsz, a legkényelmesebb foteledben. Egyedül vagy egy olyan pillanatban, amikor nincs veled senki, egyedül vagy, nem törnek rád a családtagjaid, és nincs telefonhívás sem. Halk, lágy, kellemes zene szól. Tovább »

Címkék: