közvetítés

2009 egy kis numerológia: 2+9=11. Mi jelent ez számunkra?

numerológia, csatornázásVálasztottam egy régebbi csatornázást, ami engem nagyon helyrerázott még visszamenőleg is. Tudom, hogy akiknek van ehhez fülük, meghallják...

Channeling
"Hogyan csináljátok?"

Ezen élő csatornázás Newport Beachben, Kaliforniában hangzott el, 2005. december 4-én. Tovább »

Az áldozati szerep

áldozati szerep(Story Waters októberi, budapesti közvetítésének részlete)
"Az egyik legnagyobb energiablokk, csapda, az egyik legmélyebb gyökér az emberiség pszichéjében és energiaszintjében az, ami leggyakrabban előkerül, és amitől meg kell szabadulnunk az egész bolygón, a legmélyebb szinten, a rabszolgaság lenyomata. Ez fejlődött tovább, alakult át azokba az elnyomási rendszerekbe, amelyeket megtapasztalunk. Ezt az áldozati szerepet kell elengednünk. A szívünkben lévő köveket, Tovább »

Szerelembe esni - Lélekszintű kapcsolatok mély megélése

lélek, kapcsolatok, szerelem, álomÜdvözlet Otthonról!

Kedveseink, olyan messzire jöttetek az univerzumon keresztül olyan sok különféle inkarnációban. Ez nagyon eltérő állapotot és lehetőségeket adott nektek, hogy lássátok a tükröződéseteket más emberekben. Mégis sokszor összezavarodtatok ezektől a tükröződésektől. Elmondjuk nektek, [hogy] amint folytatjátok a fejlődést, minden ember olyan fejlődési folyamaton megy keresztül, hogy a fátyol vékonyodjon. Ezek után elkezditek úgy látni a dolgokat ezeken a területeken, ahogy soha korábban. Elkezdtek megtapasztalni [mind] több fogalmat, elképzelést és Tovább »

Újabb részlet Story Waters októberi, budapesti közvetítéséből

story waters lee harrisNagyon sokszor azt tanítják az embereknek, hogy zárják le a szívüket, és csak az elmével gondolkodjanak, de ez át kell, hogy alakuljon. A realitás, a vitalitás, az érzések valósága, igazsága egyre inkább láthatóvá válik. Amikor legelőször a szíved felé fordulsz, amikor legelőször nyitod meg még jobban - mindegy, hogy mikor - ledobod magadról a korlátokat, magad mögött hagyod az akadályokat, a sorompókat. Ezért van az, hogy sokszor a szíved megnyitása a szíved összetörésének az érzetét keltheti, fájdalmat, szomorúságot érezhetsz. De ahogy megérted ezt a folyamatot, Tovább »

Részlet Story Waters, 2008. októberi, budapesti közvetítéséből

Lee és StorySziasztok! Akik ott voltak, azoknak biztosan szép emlék lesz visszaidézni néhány gondolatot, akik nem látták, azoknak pedig talán lesz benne új élmény... Egy kis emlékeztető az októberi channelingről, nemsokára lesz még további két részlet is. Lee és Story pedig annyira jól érezték magukat itt, hogy nemsokára újra meglátogatnak minket! További információkat a címlap jobb oldalán a naptár feletti képre kattintva találtok.

"Üdvözöllek téged csodálatos lény, aki idejöttél a hétvégén, hogy messzebbre juss a saját szuverenitásodban, a megértésében, az érzéseidben, saját Tovább »

Lee Harris közvetítésének írott változata a Boldogságról

közvetítés, Lee Story, channelingAhogy a boldogság a szíved "üzemanyaga", úgy a boldogság az életed "üzemanyaga" is. Amikor boldog vagy és amikor nagyon magas szintre sikerült emelned az örömérzést legbelül, akkor a negatív energiák, és a negatív élmények nagyon nehezen érintenek meg. Amikor megtanultad hogy kell létrehozni és megtartani annyi boldogságot amennyiről beszélek, és ez az az út amelyen már jónéhányan átmentetek és úgy ismeritek, hogy az "ébredés" állapota, a "megvilágosodás", - csak hogy értsd - nem azt jelenti, hogy mindazok akik már ezt átélték olyan magasan "repülnek" állandóan, mint egy sárkányrepülő.
De ez azt jeleni, hogy van egy olyan szint ahova mások negatív energiája már nem tud eljutni, és rád hatni. Tovább »

Mi az a Chanelling?

chanelling, médiumKözvetítés, médium channeling... olyan szavak, jelenségek, amelyek még a sokat látott, tapasztalt ezoterikus közösségeket is megosztják, hiszen ez valóban különös formája az emberi test és szellem tapasztalásainak.
A channeling, más néven csatornázás vagy közvetítés során számtalan fizikailag is érzékelhető jelenség mellett, a médium testén keresztül nyilvánulnak meg, számunkra láthatatlan dimenziók létezői, vagy maguk a médium szellemi vezetői. Manapság, amikor a spiritualitás soha nem látott tömegeket érint meg, nagyon fontos, hogy hiteles közvetítéseket kapjanak az arra nyitott útkeresők. Tény, hogy Tovább »

Hogyan hívjuk a Nagyokat?

Kik a Nagyok? Fénylények ők, mint például a Mesterek és megvilágosodottak, illetve mindazok, akik egyszerűen sokkal fejlettebbek nálunk. Habár ők sosem avatkoznak be a szabad akaratunk működésébe, meghívhatjuk őket az emberiség fejlődésének segítésére, hogy lélekként - Felsőbb Énünkként - élhessünk, és hogy segítsenek felemelni az emberiséget jelenlegi helyzetéből. Ők mindaddig nem segíthetnek, amíg nem kérjük erre őket.

A Nagyok azokon keresztül dolgoznak, akik segítségül hívták őket, meghallják a kérést és válaszul energiákat közvetítenek. Tovább »