biztonság

Így old fel, a pénz hiány miatti stresszt!

Több pénzt szeretnél? Stresszes vagy a pénzügyek miatt? Érzed, hogy jót tenne egy méregtelenítés?
Szeretnél jobb egészséget, és több pénzt?

Ehhez tudnod kell, hogy a pénz hiánya, először stresszt vált ki. Ha viszont tartósan fenn áll a pénz hiánya, akkor, a pénz hiány miatti betegségek, a depressziótól, az emésztési problémákon keresztül, epe, és máj betegségeket is okozhatnak. Tovább »

KI JÖN TÁNCOLNI?

Ha mindened a zene, ha imádsz táncolni szép zenékre, ha fontos számodra a jó társaság is,
ha épp keresed a lehetőséget, írj nekem a Secret oldal levelező rendszerén keresztül!
Írj, ha érdekel, és gyere táncolni! (Mi már táncolunk:)

Hűség

A hűség kifejezés manapság leginkább a párkapcsolathoz kötődik, pedig sok mindenhez lehetünk hűek: egy elvhez, egy néphez, a kedvenc pékünkhöz, hagyományokhoz, lakóhelyünkhöz, és így tovább.

A családunkhoz való hűség a fogantatásnál kezdődik, ekkor jelenik meg egy természetes, automatikus kötelék. Bármilyen családba is születtünk, a kötés adott. Tovább »

Ne csak egy óráig gondolj a Földre!

Vigyázzunk rá, óvjuk .. hiszen itt élünk .. és itt halunk.....

A Föld a Naptól a harmadik, méretét tekintve pedig az ötödik legnagyobb bolygó.
Naptól mért közepes távolsága: 149,600,000 km (1.00 CSE)
átmérő: 12,756.3 km
tömeg: 5.976e24 kg

Az űrutazások és a holdraszállások mindennél nyilvánvalóbbá tették, hogy a Föld is csak a Naprendszer egyik bolygója. Jóllehet úgy szoktunk bolygónkra tekinteni, mint a "terra firmá"-ra, mint a stabilitás szimbólumára, a Föld valójában egy óriási űrjármű, amelynek átmérője majdnem 13000 kilométer, és amelyik 30 kilométeres másodpercenkénti sebességgel száguld pályáján. Tovább »

A Titok és az Elengedés

elengedésÚjabb részletek bukkannak elő a Titok film sikerével kapcsolatban. Amellett, hogy a filmben szereplők egyik fele Ábrahám-Hicks tanítvány volt, a másik fele az Elengedést gyakorolta. A film producere, miután leforgatta az anyagot, körülbelül fél évig küzdött és próbált vele valamit kezdeni. Csakhogy nem kellett senkinek, és kétséges volt az egész folytatása. Végső kétségbeesésében Hale-hez fordult, aki segített neki elengedéseket csinálni. És ez lett belőle. :-) Nem a pozitív gondolkodással, hanem a korlátok elengedésével! Ki kell tisztítanunk az érzelmi elakadásokat, ha jutni akarunk valamire! Ezeket pedig azzal tudjuk kitisztítani, hogy nem akarjuk őket megoldani többé! Amíg meg akarod oldani, addig figyelmet adsz neki, és újra teremted. Ha elengeded, hogy meg akarod oldani, akkor automatikusan a helyére kerül minden! Tovább »

Pénz 3.

pénzTedd fel a kérdést magadnak, hogy miért is kell neked a pénz? Élőben itt ki is hagynék egy csomó időt, hogy elgondolkozz rajta! Ha van kedved és időd megtenni ezt, akkor szánd rá magad, mielőtt tovább olvasod, és netán összezavarlak!

Szóval akár kigondoltad, akár simán továbbolvasol, nézz szembe vele, hogy a a legtöbb indokunk öntudatlanul is negatív módon van bennünk megfogalmazva! Egyszerűen valaminek a hiányát akarjuk bepótolni pénzzel! Szóval az egyik legfontosabb dolog, Tovább »

Az Idő és a Bizalom

idő és bizalomVolt egyszer két szerelmes.
Az egyik bízott, ám a másik csak az időt leste.
Amelyik bízott, az nézte a virágokat, a szép tájat,
amaz elméjét meg csak a múló percek aggasztának.
A Bízó, bizony igen belefeledkezett az Időbe, Tovább »

Világunk varázslatos lehetőségei

lehetőségek, világISMERD MEG A LEHETŐSÉGEID VARÁZSLATOS VILÁGÁT!

Képzelj el egy olyan világot, ahol minden úgy történik, ahogyan azt te elképzeled. Minden, kivétel nélkül minden úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd. Képzeld el, hogy nincsenek korlátaid. Korlátlanul rendelkezésedre áll minden, ami a céljaid eléréséhez szükséges.

Gondold végig részletesen. Tovább »

Döntés

döntésÉletünk minden pillanatában döntünk. Döntünk arról, hogyan akarunk élni, mit szeretnénk enni, kikkel barátkozunk, hogyan érezzünk.
A tudatos gondolkozás egyik alapfeltétele hogy a vágyainknak megfelelően döntsünk. Döntéseink eredményeképpen alakul az életünk.

Sajnos kisgyerek korunkban elhagyjuk, illetve a neveltetésünk során elvesztjük a tudást, hogy tudjunk arról mi a helyes döntés a számunkra. Mikor megszületünk, és a szüleinkkel élünk, akkor ők döntenek helyettünk. Tovább »

Pár szó

Érezem, hogy veszem a levegőt. Élek. Nagyon meg szeretném osztani azt, ami átszőni kezdi a tudatomat.

Az érzések jönnek és mennek. Nem határozom meg őket, hogy jó vagy rossz. Vannak. Egyre kevesebb nevük van. Úgy néz ki, lassan el is tűnnek a nevei az érzéseimnek. Van az, ami van. Bármilyen érzésem is van, azt sugallja, hogy élek. Tovább »