kassai csilla

Munkahelybevonzó ima

A Youtube-on futottam bele ebbe a videóba, amit meg is néztem. A készítője, Kassai Csilla, egy ismert tréner, aki az 5-ről a 6-ra elnevezésű módszerével sok embernek segített már felépíteni egy új képet magáról.
Bevallom sem a hölgyről, sem a módszerről nem tudok sokat, de azt megfigyeltem, hogy elég sok mindent átvett Joseph Murphy atyától, az ő munkáit pedig elég jól ismerem. Tovább »

A sikeroktatókról:)

Nem látjuk a fától az erdőt, nagyon sokszor:) Carla Galli. Nem szorul az én reklámomra, ami miatt ide teszem mégis, az a sok szerelmi kudarcról szóló új blog..... amiben tanácsot kérünk egymástól-ismeretlenül, és mi el is mondjuk amit a legjobban tudunk------ csak! előre visz ez bárkit is? Bocsánat! Tovább »

Kassai Csilla

Kassai CsillaKassai Csilla – tréner

Weboldal: www.5rol6ra.hu

Huszonegy nap, és másként látod a világot!

Az üdvösséget, békét hozó Turul madár titka

szegény tutul, há'turulSzegény Turul madár!

Még belegondolni is iszonyú, hogy az évezredek alatt mennyi háború, vérengzés, öldöklés és terror dúlt a Turul madár szimbólumot zászlajukra tűzők torz, embertelen, sötétlekű, gyarló, hatalmi törekvéseinek égisze alatt.

Akik ismernek, nagyon jól tudják, hogy egyáltalán nem vagyok egy Tovább »

A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell!

tanítók, ajtókHát kedveseim, nagyon sok mindennel találkoztam az életben, de keksz jóslással még sohasem!
Ám mint tudjuk a Titok életünkbe lépése óta, nem létezik lehetetlen, csak tehetetlen!

Keksz jóslás Tovább »

Te mivel töltöd az életed?

idő, élet, mivel töltödKérdezte tőlem ma egyik régi ismerősöm. Tényleg! Mivel is?

Év elején különösen ajánlatos mérleget készíteni az életünkből. Sok érdekes felismerésre tehetünk ezáltal szert. Például arra, hogy mennyi felesleges és mennyi számunkra hasznos dologgal töltöttük az időnket.

Ahogy visszatekintek a tavalyi esztendőmre, úgy látom, hogy tehettem volna sokkal többet, sokkal hasznosabbat is. Tovább »

Anyut rajtakaptam: olvassa Dr. Joseph Murphyt!

vega salátaMár többször okozott nekem meglepetéseket, ám ez a tegnap esti akciója nem volt semmi! Először is üröm az örömben, hogy nem bírja felfogni, NEM ESZEK HÚST! Ahogy telik az idő, egyre inkább nem bírom még a látványát sem! Hát nem becsempészte az ebédembe a csirkemellet? Azt mondta, rántott sajtot nekem. Már mikor félig megettem mert én is annyira figyelek :) akkor vettem észre, hogy ez a henger nem csak sajtból van. Jól összevesztünk! NEM BÍROM A HÚST! Tudom, hogy ő nem akar nekem rosszat! Azt hiszi, ha valaki nem eszik húst, éhen fog halni. Tovább »

Esti mese a nemesszívű bátor mackóról.. évek óta készen van és csak...

most vettem észre, hogy Öbike belevan keveredve, pedig Öbikét ez év nyarán láttam először, amikor Székesfehérváron rám tűzte életem első Mosolyogj Magyarország kitűzőjét.
Hihetetlen, hogy miket produkál az élet! Fogadjátok szeretettel és álmodjatok szépeket!

Csillátok