állás

Szerezzünk diplomát vagy vállaljunk munkát?

Sok diák elgondolkodik azon, vajon mi lenne a jobb – megszerezni a diplomát vagy munkába állni, akár külföldön? Tovább »

Címkék:

Állás bevonzása

Szép napot mindenkinek!

Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudnék munkahelyet találni vonzással? Esetleg van valakinek pozitív tapasztalata?
A segítséget köszönöm szépen!

Segítségkérés a munkámhoz

Kedves Titoktudók!

Szeretném a segítségeteket kérni, mert elakadtam egy fontos dologban.
Egy ideje már alkalmazom a vonzás törvényét, és egészen jól alakult minden...párkapcsolat, család, még a munka is. Tovább »

Hogy vonzottam be néhány hét alatt mindent, amit akartam?

Kedves Secret olvasók, kedves barátaim!

A legjobb barátnőm által kerültem erre az oldalra kb 6 hónapja, és azóta rendszeres olvasója vagyok többek között az előző életes fórumnak is. Megígértem magamnak hogy akkor regisztrálok, ha lesz valami érdemleges, amit el tudok mesélni. Ez mostanra következett be. Élvezettel olvastam az élménybeszámolókat, és be kell valljam, kicsit meseszerű, de nagyon izgalmasak voltak a történetek. Állandóan ott motoszkált bennem, hogy vajon ezek valós dolgok-e, vagy csak képzelődik az ember. És ha valós, vajon én is képes vagyok rá? Tovább »

Így talált SanTa munkát

munkaRéka mintájára én is leírom, hogy talált ezt a munkámat, ahol immár hét éve dolgozom. És ha már, én is próbálom szépirodalmian ... :)

Elég volt! Minden nap ugyanaz! Ugyanabban a kis koszlott szobában ülök egyedül, és verem a billentyűket, miközben minden oldalról csak követelések. Tovább »

Állás megtalálása

Sziasztok!

Kérlek benneteket, hogy egy percre gondoljatok rám és kívánjatok nekem jó álláslehetőséget, ahol szeretek dolgozni, ahol megbecsülik a munkámat, ahol olyan munkát végzek, amit szeretek, ahol nagyra értékelnek engem, ahol bőséges ellenszolgáltatást kapok a munkámért.

Kérem, hogy akinek álláskereső ötlete-tapasztalata van, az ossza meg velem

Köszönettel

Adrienne

sürgősen munkahely kellene

Állásra lenne szükségem Debrecenben. Mióta végeztem a főiskolán nem találok munkahelyet. Közgazdász vagyok, illetve kommunikció szakos bölcsész, Mindkettőből Dunát lehet rekeszteni. Pedig a munka sürgősen kellene már, hogy könnyebb legyen nekem és a szüleimnek is. Kezdem elveszteni az önbizalmamat is. Ráadásul fél éve beleszerettem egy debreceni fiúba, akivel komoly a dolog mindkettőnk részéről. Tovább »

Negatív személyiségjegyek márpedig nincsenek!

személyiségVasárnap este van. A laptop egyenletes, halk zúgása és a szöveg születésének finom kopogása lengi be a sötét szobát. Itt és most vagyok benne, mint az egész jelen esemény irányítója, általam van ez most éppen itt és most így.
Érdekes. Megkaptam, amit akartam, amit a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, ideteremtettem mindazt - és most éppen olyan mederben folyik életem folyója, amilyennek mindig is szerettem volna. Mennyi küzdelem árán volt ez! Visszatekintve, szinte beleborzongok, milyen hihetetlenül jó, hogy Tovább »

A pénzre szükség van,mégis azt vallom,a becsület többet ér...

Még jó, hogy belőlem csak 1 van és engem nem lehet másolni... Tovább »

Álláshirdetés

Egy embert keresünk.
Egyet a négymilliárd közül.
A testmagasság és a külső megjelenés nem döntő.
Hogy van-e takarékbetétkönyve és autója,
nem számít.
Amit ajánlunk: érdekes tevékenység.
Amit kérünk, az embertelenül sok:
gyakrabban kell másokat hallgatnia,
mint beszélnie;
többet kell másokat megértenie,
mint megítélnie; Tovább »

Allast keresek

Sziasztok!
Anyanyelvi angol nyelvtudassal, tobbek kozott tanari vegzettseggel, kulfoldon elt, amerikai diplomaval es tolmacsolasban tapasztalattal rendelkezo megbizhato 31 eves srac munkat keres, kerlek segitsetek!

Oneletrajz linket tudok mellekelni

Elkeseredve

Már egy jó ideje ismerem ezt az oldalt és amikor rátaláltam és felfedeztem a Titkot és a Vonzás Törvényét nagyon fel voltam dobva.Hihetelen lekesedés fogott el és minden energiámat belefektettem és sokat olvstam a témával kapcsolatban. Tovább »

Hogyan lehet a munka szórakozás?

munka szórakozásSzeretnék egy nagyszerű gondolatot megosztani veletek. A történet, amit Joe Vitale egyik könyvében olvastam, egy kísérletről beszél, melyet az emberek preferenciáival kapcsolatban végeztek el. Egy 1500 fős mintát vizsgáltak meg, akiket megkérdeztek, hogy melyik dolog fontosabb számukra az életben: a pénz, vagy az önmegvalósítás. Az 1500 fő közül 237-en válaszoltak csak úgy, hogy az önmegvalósítás fontosabb számukra, mint a pénz, a többi 1263 embernek a pénz volt fontosabb. Majd ugyanezeket az embereket megkeresték 20 évvel később, azt vizsgálva, hogy mekkora vagyonra tettek szert. Kíváncsiak vagytok, hogy mi lett az eredmény? Számomra egyáltalán nem volt meglepő, de biztosan lesz, akinek ez sokkolóan hat. Tovább »

Állásajánlatok

állásközvetítőMivel ez a Kicstárszoba, ezért mi lenne, ha segítenénk az Univerzumnak azzal, hogy aki tud megüresedő állást, ahol dolgozik vagy ismerőse által, az leírná itt! Elvégre aki itt van, az hisz az Univerzumban és aki erre az oldalra "téved" annak ez egy jel volt az Univerzum részéről... Sokan vannak itt, akik a gazdagságot és a jólétet szeretnék bevonzani és sokunknak egy jó állás vagy egyszerűen egy munkahely szükségeltetik ehhez. Tovább »