élvezet

A fölébredt cselekvés három módja - Élvezet

OSHO ZEN BUSHIDO TOSA: A fölébredt cselekvés három módja - Élvezet

A megadással végzett tettel együtt járó békesség az életteliség érzésévé válik, ha ténylegesen élvezed is azt, amit teszel. Az élvezet a fölébredt cselekvés második modalitása. Az új földön az emberek tettei mögötti ösztönző erőként az akarást az élvezet fogja fölváltani. Az akarás az ego azon téveszméjéből ered, hogy te egy különálló darabka vagy, aki nem kapcsolódik a minden teremtés mögött álló erőhöz. Az élvezeten keresztül magába ebbe az egyetemes teremtő erőbe kapcsolódsz bele. Tovább »

Élvezd az életet!

élvezd az életet!
Eljött az idő, hogy végre te is élvezd az életet! Itt az ideje, hogy végre az élet szép dolgaira és örömeire figyelj. Az élet lényege az élvezet és az öröm. Ha megvizsgálod az életedet, könnyen észreveheted, hogy mindent azért teszel, hogy jól érezd magad. Határozd el, hogy mától fogva az élet minden pillanatát élvezni fogod. Az életben az a legszebb, hogy élünk. Ne foszd meg magad az örömtől és a boldogságtól azzal, hogy az élet negatív oldalát figyeled csak. Való igaz, hogy rengeteg Tovább »

Egy csésze kávé

Egy csésze kávé

Egy csoport diák, akik nagy karriert futottak be, összejöttek, hogy meglátogassák régi egyetemi tanárukat.
A beszélgetés hamar panaszkodásban csapott át a stresszes élet és munka kapcsán. Tovább »

Eckhart Tolle és a vonzás törvénye

Eckhart Tolle-t még sose hallottam konkrétan beszélni a vonzás törvényéről, no meg a filmről, de ezzel kapcsolatosan - akarva akaratlanúl - ír tanácsokat egyik könyvében. Tovább »

Élvezet

vidámság„A megadással végzett tettel együtt járó békesség az életteliség érzésévé válik, ha ténylegesen élvezed is azt, amit teszel. Az élvezet a fölébredt cselekvés második modalitása. Az ÚJ FÖLDÖN az emberek tettei mögötti ösztönző erőként az akarást, az élvezet fogja fölváltani. Az akarás az ego azon téveszméjéből ered, hogy te egy különálló darabka vagy, aki nem kapcsolódik a minden teremtés mögött álló erőhöz.
Az élvezeten keresztül magába ebbe az egyetemes teremtő erőbe kapcsolódsz bele.
Amikor a múlt és a jövő helyett a jelen pillanatot teszed életed középpontjává, akkor drámai mértékben megnő a képességed Tovább »