Story Waters

Már csak öt nap, és megjönnek!

storyMa Story első magyarra fordított, ÉN VAGYOK TE, TE ISTEN VAGY című könyvéből adok közre egy részletet. Ez a rész a teremtésről szól. Akit érdekel a teljes könyv, a magyar változat március 27-én jön ki a nyomdából, és másnap, a channeling alkalmával már kapható lesz rendezvényen! Ha szeretnétek, a könyvet Story dedikálni is fogja. A channelingre még mindig tudtok jelentkezni, itt:

Ha megérted, hogy Isten vagy, rá fogsz jönni, hogy mindaz, amit megtapasztalsz, a saját teremtésedből fakad. Szabadon, személyesen teremthetsz meg bármit. Ugyanúgy, ahogy Tovább »

"Ezért olyan kib...szott csodálatos az Élet!"

Story Waters nagyon tanulságos kis történetet ad nekünk elő, a címben szereplő csattanóval... Szerintem zseniális!

Sokakat érdekel, hogy mit érezhetnek azok, akik univerzumbéli entitésokat közvetítenek, vagy - mint ahogy Story Waters, angol "médium" is, közvetítései során - saját felsőbbrendű énjének üzeneteit csatornázza le. Mi történik ilyenkor a közvetítőben? Story, így ír erről: Tovább »

A budapesti videó (Lee és Story üzenete)

videó, üzenetEbben az üzenetben Lee és Story csodálatos őszi látogatásukról és a márciusi visszatérésről írnak. A budapesti, októberi rendezvényen többen ott voltunk, így a videón elég sok ismerős arcot láthattok :-)

LEE ÉS STORY ÜZENETE: "Nagyon várjuk már, hogy visszatérjünk Budapestre 2009. márciusában. Az első látogatásunk nagyon különleges volt – 2008. októberében - és nagyon élveztük a kétnapos erőteljes munkát, amit azokkal együtt végeztünk, akik részt vettek a szemináriumon. Tovább »

Újabb részlet Story Waters októberi, budapesti közvetítéséből

story waters lee harrisNagyon sokszor azt tanítják az embereknek, hogy zárják le a szívüket, és csak az elmével gondolkodjanak, de ez át kell, hogy alakuljon. A realitás, a vitalitás, az érzések valósága, igazsága egyre inkább láthatóvá válik. Amikor legelőször a szíved felé fordulsz, amikor legelőször nyitod meg még jobban - mindegy, hogy mikor - ledobod magadról a korlátokat, magad mögött hagyod az akadályokat, a sorompókat. Ezért van az, hogy sokszor a szíved megnyitása a szíved összetörésének az érzetét keltheti, fájdalmat, szomorúságot érezhetsz. De ahogy megérted ezt a folyamatot, Tovább »

Channeling - Story és Lee újra Magyarországra jön!

További információk és jelentkezés:

Részlet Story Waters, 2008. októberi, budapesti közvetítéséből

Lee és StorySziasztok! Akik ott voltak, azoknak biztosan szép emlék lesz visszaidézni néhány gondolatot, akik nem látták, azoknak pedig talán lesz benne új élmény... Egy kis emlékeztető az októberi channelingről, nemsokára lesz még további két részlet is. Lee és Story pedig annyira jól érezték magukat itt, hogy nemsokára újra meglátogatnak minket! További információkat a címlap jobb oldalán a naptár feletti képre kattintva találtok.

"Üdvözöllek téged csodálatos lény, aki idejöttél a hétvégén, hogy messzebbre juss a saját szuverenitásodban, a megértésében, az érzéseidben, saját Tovább »

Példának lenni

példának lenniA hétvégi Channeling fantasztikus volt, még mindig a feldolgozás fázisában van nagy része. Nagyon sok olyan mondatot hallottunk, amit már ismerünk, alkalmazunk, de számos választ aktívált bennem, mint ahogyan mindannyiunkban azt hiszem. Jó volt találkozni Secretfalva lakóival, jó volt közösen kiharapni nagyokat a nagy energiapaplanból, a szünetekben beszélgetni, egymás szemébe nézni.
Fantasztikus élmény volt Veletek ölelkezni, beszélgetni, együtt ebédelni, talán nem bánjátok, ha azt mondom, a korona az volt, amikor Lee-vel összeölelkeztünk vasárnap este. Tovább »

Újabb részlet a Lee-vel és Story-val készült interjúból

titok, szív- Azt mondjátok, a szívvel kell gondolkodni, nem az elmével? Ez mit jelent? Hogyan lehet ezt megvalósítani?

Lee Harris: A szív az a terület, amit gyakran elhanyagolunk, ezért fontos az egyensúly érdekében ismét felfedezni. Az egész világ oly nagyon az „ész” uralmát tanulta meg választásaiban és ezen választások kiértékelésében. Még az is, ahogyan másokat szeretünk, szabályok és előírások szerint történik minden egyes kultúrában. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy ráébredjen a szív és a bennünk rejlő életerő hatalmára, ahelyett, hogy stratégiákat gyártanánk arra, miként kaphatunk még többet a külvilágból. A legtöbbünk számára Tovább »

Lee és Story magyaroknak szánt üzenete

Lee és Story magyaroknak szánt üzeneteMár nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek. Ez az első alkalom, hogy Magyarországra látogatunk, így energetikai szempontból is most fogunk először az országgal és az emberekkel találkozni. A Szív és az Erő energiáját erősnek érezzük Magyarországon. Mindkét energia egyre növekszik bennetek, és ez az elkövetkező években is folytatódni fog. 2008 eddig is különleges év volt, a gyógyulásban és fejlődésben mindannyiunk számára elérhető transzformáló erők miatt.
Story és én a munkánk során nagyon szoros kapcsolatba kerülünk a jelenleg érezhető energiákkal illetve azoknak a résztvevőknek az energiájával, akikkel a szemináriumok során dolgozunk. Tehát októberben a gyors változásokat hozó erőkre támaszkodva megkönnyítjük a gyógyító folyamatokat azokon a területeken, amelyek Tovább »

Két nagyszerű Youtube videó

story és leeSzeretnék megosztani veletek két nagyszerű videót! Mindkettőben rengeteg energia, pozitivitás, és értékes gondolatok vannak. Ha a titokkal foglalkozol ezeket feltétlenül meg kell nézned. Különösen azoknak ajánlom, akik valami miatt nem tudnak eljönni az októberi rendezvényre, amikor is mindkét előadó Magyarországra érkezik.

Az első videón Story Waters az élet értelméről beszél Tovább »

Utolsó lehetőség olcsóbban jelentkezni!!!

story waters lee harrisItt az idő, most vagy soha :-) Augusztus 31-ig lehet már csak kedvezményes áron jelentkezni a Story Waters és Lee Harris channeling-jére. A két fiatal közvetítő Angliából érkezik Magyarországra, október elején, a Tudatos Teremtés Szemináriumra, Budapestre, hogy a felsőbb dimenziók üzenetét közvetítsék. Story Waters nagy vihart kavart könyvéből két részletet is lehetett már olvasni az oldalon, itt: Tovább »

Engedd el a hogyant!

story waters - messiah seedÚJABB RÉSZLET STORY NAGY VIHART KAVART KÖNYVÉBŐL - Messiah Seed 21 - 'Engedd el a Hogyant'

"Választásom szerint elengedek minden előzetes képet arról, hogyan fog az álmom megvalósulni."

Ha az álmodat átülteted a valóságba, ne hidd, hogy tudni fogod, miként valósul meg. Sok álmod kezdetben megvalósíthatatlannak fog tetszeni. Ha megadod magad ennek a gondolatnak, akkor álmaid mindaddig megvalósíthatatlanok maradnak, amíg ebben hiszel. Rájössz, hogy ha nem tudod, miként történik mindez, az mindössze értelmezési korlát, és nem az Univerzum hatalmának határa. Tovább »

Részlet Story Waters nagy vihart kavart könyvéből

story waters - messiah seedThe Messiah Seed. I. kötet - Messiah Seed 17 - 'Öröm'

"Választásom szerint kisugárzom az örömöt."

Tudd, hogy az álmod megvalósításának útja a tiszta öröm útja is. Ha megéled az álmodat, megleled az örömödet. Kövesd az örömöd fényét: ez nem más, mint önvalód határok nélkül.

Az öröm, az, amit a szív legjobban sóvárog, megváltás. Meg tudod ezt érteni? Ha az álmodat keresed, egyben az örömöd után kutatsz. A megváltás felé vezető úton nincs helye bűnbocsánatnak. Nincs szükség rá, hogy feladd az általad kívánt dolgokat Tovább »

Tudatos Teremtés Szeminárium - Lee Harris és Story Waters Budapestre jön!

Időpont: 2008. október 11-12.

További információ itt!

Tudatos Teremtés Szeminárium - Lee Harris és Story Waters Budapestre jön!

Tudatos Teremtés SzemináriumTudatos Teremtés Szeminárium
Budapesten 2008. október 11-12-én a Gólyavárban!

Nagyon izgalmas eseményre várjuk Önt! Spirituális körökben szerte a világon ismert és elismert két fiatalember, két angol médium jön el hozzánk Budapestre.
Lee Harris és Story Waters channeling, vagy ahogy magyarul mondjuk közvetítés / csatornázás útján nyújt szeretetteljes útmutatásokat, válaszokat a keresők számára. Tovább »