channelling

Újabb részlet a Lee-vel és Story-val készült interjúból

titok, szív- Azt mondjátok, a szívvel kell gondolkodni, nem az elmével? Ez mit jelent? Hogyan lehet ezt megvalósítani?

Lee Harris: A szív az a terület, amit gyakran elhanyagolunk, ezért fontos az egyensúly érdekében ismét felfedezni. Az egész világ oly nagyon az „ész” uralmát tanulta meg választásaiban és ezen választások kiértékelésében. Még az is, ahogyan másokat szeretünk, szabályok és előírások szerint történik minden egyes kultúrában. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy ráébredjen a szív és a bennünk rejlő életerő hatalmára, ahelyett, hogy stratégiákat gyártanánk arra, miként kaphatunk még többet a külvilágból. A legtöbbünk számára Tovább »

Mi az a Chanelling?

chanelling, médiumKözvetítés, médium channeling... olyan szavak, jelenségek, amelyek még a sokat látott, tapasztalt ezoterikus közösségeket is megosztják, hiszen ez valóban különös formája az emberi test és szellem tapasztalásainak.
A channeling, más néven csatornázás vagy közvetítés során számtalan fizikailag is érzékelhető jelenség mellett, a médium testén keresztül nyilvánulnak meg, számunkra láthatatlan dimenziók létezői, vagy maguk a médium szellemi vezetői. Manapság, amikor a spiritualitás soha nem látott tömegeket érint meg, nagyon fontos, hogy hiteles közvetítéseket kapjanak az arra nyitott útkeresők. Tény, hogy Tovább »

Story Waters - a közvetítő

Story Waters

"Személyes valóságodat kizárólag te alakítod. Isteni megvalósulása vagy Mindennek, Ami Létezik. Teremtő vagy a saját magad által alkotott létezés egyéni felfedezésében. A létnek nincs olyan megjelenési formája, amit nem választhatsz. Mindannyiunkban megvan a mindent teremteni képes, önmagát felfedező erő lehetősége.
Létezésedben határtalanul szabad vagy. A korlátok nélküli létezés megvalósítása azt jelenti, hogy Önmagad – a határtalanul szabad teremtő erő - belső világába lépsz. Azonban csak a saját magad által választott hit korlátain belül vagy képes teremteni. Minden általad érzékelt határvonal azon utak visszatükröződése, melyeken járva önvalóddal kapcsolatos korlátozó hiedelmekhez ragaszkodsz." (Story Waters) Tovább »