egyedüllét

Ó fájdalom, miért vagy te fájdalom?

Itt a fájdalom. Szia fájdalom. Miért vagy velem? Mit akarsz tőlem? Szeretném, ha nem fájnál, de hát úgy hívnak, hogy fájdalom, nem tagadhatod meg a neved...

Nélkülem egyedül érzed magad? Kellek Neked, hogy együtt lehess velem? Jó érzés Neked, hogy fájsz nekem? Nagyon fájsz. De ha így akarod, hát legyen... Tovább »

A legjobb társaságban

borult mindenBorult minden. Vagy csak megfordult az életem, másik irányt vett, új oldalára fordult a kocka, stb. Mindenképpen elengedéssel, elfogadással és sok-sok új élménnyel jár :)

Hogyha úgy tekintek rá. Mert ez is, kéremszépen, akárcsak egy halotti tetem, nézőpont kérdése ugyebár /t.i. nem mindegy, hogy papként, sírásóként, alany után megszállott tudásvággyal kutató anatómiatanoncként; avagy személyesebb oldal felől közelítjük meg az illetőt/. Na jó, ez kicsit morbid lehet Tovább »

Egyedül?

egyedüllét"Egyedül születünk, egyedül élünk és egyedül halunk meg: a mi eredeti, természetes állapotunk az egyedüllét - csak nem vagyunk ennek tudatában. És mert nem vagyunk tudatában, idegenek maradunk önmagunk számára. Ahelyett, hogy úgy tekintenénk egyedüllétünket, mint hatalmas áldást és szépséget, a csönd és békesség állapotát, ellazulást a létben magányként éljük azt meg.
A magányosság nem más, mint félreértett egyedüllét. Ha egyszer az egyedüllétedet magányként értelmezed, az egész kontextus megváltozik. Mert az egyedüllétnek szépsége, méltósága, pozitivitása van; Tovább »

Gyönyörű hétvégét Nektek...

" Még a nagyváros közepén is akadhat egy nyugalmas hely,
Csukott ajtók,behúzott függönyök,
sötétbe fúró fénysugár,
a mindennapi dolgok meghittségében
újra rátalálhatunk Önmagunkra."

Pam Brown

AKIK MAGÁNYOSNAK ÉRZIK MAGUKAT.....

RAGYOGÁSOM ! És Akik magányosnak érzik magukat ! Tovább »