győzelem

A legnagyobb Verseny...

Egy film a küzdésről, kitartásról, hogy ne mondj le az álmaidról, mert nincs lehetetlen.
A Forrás Alapítvány e filmmel szeretne hozzájárulni Laura gyógyulásához és Pál Alexander céljainak eléréséhez. Bízunk benne, hogy sikerül végigmennie a versenyen, hogy beteljesül álma, és reménye valósággá válik.

Fél a víztől, de Ironmannek készül Tovább »

Csatatér!!! ...valóban csatatér???

Milyen a Te csatatered?

Igen jól olvasod a címsort...Csatatér...
Vagy Te még sosem harcoltál? Nem küzdöttél a félelmeiddel?, nem szorongtál amiatt, hogy majd elvérzel a csatamezőn és nem nyerhetsz?
Mindig elhitted, hogy a csatád csak Te nyerheted meg?
Hogyan értékelted az ellenfeleidet? Tovább »

Merjük-e egyáltalán?

„ Kevesen képesek a győzelem terhét elviselni…A legtöbben abban a pillanatban adják fel, amikor érzik, hogy álmuk valóra válhat. … A legtöbb ember nem akar harcolni a boldogságáért, mert nem tudja, hogy mit kezdjen vele, ha végre megszerezte.”
Tolvaly Ferenc
Te vajon hogy vagy ezzel?

-----------------------

A győzteseké a főnyeremény

főnyereményMit gondolsz, meg tudod-e valósítani a célkitűzéseidet, vagy sem? Képes vagy arra, hogy elégedetten éld le az életedet vagy sem? Adj választ erre a két kérdésre és megtudod, hogy milyen a jelenlegi lelki beállítottságod. Hogy van-e önbizalmad, vagy nincs meghatározza azt, hogy miben tudsz sikereket elérni, és miben nem. Önbizalom nélkül nem megy. A győztesek mindig magabiztos emberek. Nem azért magabiztosak, mert győztek, hanem azért győztek, mert magabiztosak. Az emberek hajlamosak megfordítani a sorrendet, pedig ez így nem működik. Önbizalom, kemény munka, és lelkesedés nélkül semmi sem született még ezen a világon. Tovább »

Hallottam a szavam!

Micsoda szép nap van ma!
Melegen süt és árad, oly melegen mint a szeretet.
Ma éjjel virrasztottam, eltemettem magamban az utolsó ellenségemet.
Csak akkor tudjuk ki az ellenség, ha nevén nevezzük az Ismeretlent.
A vakfoltot.
Éreztem, hogy sokadszorra vakon bolyongok.
Felébredtem, és magamhoz öleltem az utolsó ellenségem.
Csak magamtól féltem. Tovább »

Veszprémi Anzix

kutyaVannak ugyebár elvetemült emberek, akik harci kutyákat nevelnek, eresztenek össze, és még fogadnak is rájuk. Az Indián ilyen ember. Kutyákat tenyészt, összeengedi őket, fogad, és nyer. Mindig. Ha valaki nyer, azt irigylik. ha mindig nyer, arra gyanakodnak, de mindenképpen ki akarják fürkészni a titkát. Az indiánt hiába kérdezték, hiába faggatták, csak mosolygott, és zsebébe gyűrte a pénzt, amit nyert. Volt azonban egy embere, akit a megfelelő eszközökkel szóra lehetett bírni.

Nagyon egyszerű a dolog. Az egyik kutyát Tovább »

A párok ereje

kapcsolatEgy férfi mindenre képes.
A nő még többre.
Együtt értelmet nyernek a képességeik.

Férfi vagyok. Vállalom a kihívást. Az élet kihívásait és a saját álmaim megvalósítását is. Nem félek, nem bújok el. Nem azért, mert tökéletes vagyok, dehogy. Volt idő, amikor féltem, és olyan is volt, amikor elbújtam, megfutottam, elbuktam. Ez vele jár. Megesik mindenkivel. Most van egy álmom. Lenni valaki. Tovább »

Ha úgy gondolod...

Sziasztok!

Mint minden napot,a mait is olvasással kezdtem s
"találtam" egy verset,amit megosztok veletek :D

"Ha úgy gondolod,verve vagy,akkor így van,
Ha úgy gondolod,nem mersz,akkor így van,
Ha szeretnél nyerni,de úgy gondolod,nem tudsz,
Majdnem biztos,hogy nem fogsz tudni.

Ha úgy gondolod,veszteni fogsz,így lesz,
Mert a világban,amit találunk, Tovább »

Változtasd az akadályt lépcsővé!

lépcsőHa sziklát nem tudod elmozdítani vagy áttörni, használd arra, hogy fölé emelkedj! Változtasd az akadályt lépcsővé!

A közeli erődben különleges fát fedeztem föl: az egyik lucfenyő egy hatalmas szikladarabot körülölelve nőtt ki a földből. Úgy ült ott kőszékén, mint egy óriás. Barna törzse köpenyként vette körül a sziklát. Könnyed mosollyal, hanyagul tornyosult ellenfele fölé, mint bajnok a megérdemelt győzelem után. Tovább »

A ló kész a csatára

ló csataFura élményem volt tegnap elmentem egy koncertre... Ebben igazán nincs semmi különös, más is jár koncertre és jól is érzi ott magát, de magán a koncerten sok érdekes dolog elhangzott, s ez volt nem-mindennapi. Arra gondoltam, hogy ezt az érzést vagy gondolatiságot megosztom veletek is.

A szavak, dallamok teljesen új értelmet nyertek ezen az estén. A magyar Continental Singers-ről van szó. Tovább »

SECRET KLUB - TémaVezető: Lucza Csaba

Kudarc és Győzelem

Az Életünk hol egy nehezebb (kudarcként megélt), hol egy sikeres (győzelemként megélt)

élethelyzetbe sodor bennünket. Hogyan lehet a "kudarcként" megélt élethelyzetből

győztesen kikerülni, ki hogyan oldotta meg nehéz életperiódusait

ez lesz a szerdai Titok Klub témája.

Lucza Csaba saját életének példájával fogja felvezetni a témát, Tovább »

Győztes vagy!

győztes vagy!A győztesek bármit megkapnak, amit csak akarnak és sikert sikerre halmoznak. Hogy kiből lesz győztes, vagy vesztes ezt egész korán, már gyerekkorban fel lehet ismerni, de egy vesztesből is bármikor lehet győztes. Ha győztesnek születtél, jobb esélyekkel indulsz az élet minden területén, de ha született vesztesnek látod magad, akkor sem kell aggódnod, hiszen a győzelem tanulható. Ugyanúgy ahogyan egy született győztesből igazi vesztes válhat, ugyanígy képes vagy te is győztessé válnod. Tovább »

A célokról és a Kitartásról egy Történet mely elgondolkodtató!

Sziasztok

Előző blogomban írtam egy csapatépítő tréningről melyen részt vettem és életem legjobb embereivel hozott össze a sors.
Azóta többen is kérdezték tőlem, hogy mi volt ez a csapat, milyen emberek vannak benne, és hogy mit tudunk egymásnak nyújtani.
Nos ma kaptam egyik társamtól egy kör e-mailt, hogy mindenki tudja a Célokért mit kell megtenni. Tovább »

Olimpiai játékok - 2008

olimpia 2008Sziasztok :)

Aktualitása lévén jöttek fel az Olimpiai játékokhoz fűződő gondolataim,érzéseim. Az első, amit biztosan állíthatok, hogy amikor a megnyitó ünnepséget látom/hallom/figyelem, többször végtelen öröm és meghatódottság érzet fut át rajtam. A hihetetlen mennyiségű energia, ami egy ilyen megnyitó alkalmával érzelmek során felszabadul, szerintem még a képernyőkön keresztül is érezhető.

Az, hogy olyan sokan gyűltek össze azért, hogy saját és sportolótársaik határait megismerjék-próbára tegyék. Színtiszta energiák, Tovább »