érzés

A fák is siratják...

A fák is siratják az elveszett lombukat,
Mit tehetsz te mást, ha neked is ez maradt...
A fák is azt hiszik, hogy nem igaz most a tél,
Mit tehetsz te mást, ha egyszer is szerettél...

Címkék:

Kérdések! Véleményt várnak:)

Kedves Mindannyian!

Több hozzászólás, és talán Humorgumo egyik alapbeírása (ha jól emlékszem "kapcsolatok és megállapodások" címmel) felvetett bennem néhány gondolatot, amire ott nem érkezett válasz, így gondoltam megpróbálom becsatornázni a véleményeket egy külön blogban.

Az alap"történet" és a hozzászólások engem is rendkívüli módon elgondolkodtattak. Tovább »

A megnyíló szív végtelen öröme

nyitott szívvelA megnyíló szív tombolva örül, ha elengedi a múlt karddal viaskodó tüskéit... Most már tudom, mi az, megnyílt szívvel újra ébredni.

Úgy hasított szívembe tegnap a fájdalom, a Börzsöny csodás fáinak lombkoronái alatt,hogy majd kiugrottam a bakancsomból. Lassan már nem tudom követni életem eseményeit. Többek között ezért is jó, ha itt Közöttetek, Veletek, megpróbálok valamit összekaparni Tudatom egyre jobban csak lüktető és zsibbadó tartományából, amit mi jobb esetben agynak nevezünk. Tovább »

Legyünk olyanok, mint a gyermekek.

gyerekekMindig másoknak kell megfelelnünk. Van, amikor a családnak, van amikor a főnöknek, és leginkább a társadalomnak.

Már gyermekként az óvodában elkezdődnek az elvárások. Biztosan már többen is tapasztaltátok, a gyermekek lebetegszenek, sokat betegeskednek, amikor elkezdenek óvodába járni. Azt mondják, mert közösségbe kerülnek, és könnyebben elkapják a betegségeket. De, ez nem egészen így van. A gyermek legszívesebben otthon lenne az édesanyával, a biztonságos erőtérben. Tovább »

Pozitív gondolkodás + pozitív érzés

boldog nevetésÁllandóan azt olvasom, és hallom, hogy a pozitív gondolkodás elegendő ahoz, hogy a személyiségünket, és az életünket megváltoztassuk. Nem. Elfelejtkeznek sokan arról, vagy nem tudják, hogy a pozitív gondolkodás mellé nélkülözhetetlen a pozitív érzés.

Nagyon fontos a negatív gondolatainkat átalakítani pozitívvá. Természetesen először is észre kell vennünk, hogy átformáljuk. Meg kell tanulni figyelni önmagunkat, ez sok időt igényel. A legtöbben nem tudják, hogy a negatív érzéseket is át kell alakítani. Az érzés a lényeg. Minden ami körbevesz minket él, és érzéseket közvetít felénk. Tovább »

Örömömet megosztom:)

Veletek.
Mert annyira nagyon jó!
Sikerült elhelyezkednem.Jövő héten kezdem a munkát.
A munka olyan,amit szeretek,a környezet pompás,a környék csodálatos.Emlékeim szerint álmodtam róla.Vagy álmodoztam?:)
Hogy hogyan sikerült?
Sok-sok dolog összejött,amik erősítik az embert.Stagnálás volt,jó ideje.Egyszer,fogalmam sincs honnan,jött az elhatározás. Tovább »

Érzés az alapja a Tudatosságnak.

Az érzés az alapja a tudatosságban való fejlődésnek. A legtöbb ember azt hiszi, hogy érez. Igen valóban, de mennyire van nyitva a szíve az érzékelésekre? Tovább »

Az érzésről mit is jelent valójában.

Arra gondoltam elmondhatnátok mit gondoltok az érzésről.Mit is jelent valójában számotokra.Miért is fontos érezni? Tovább »

Megint egy új érzés.....

Ma volt az a megbeszélésünk,hogy miként hozzuk össze, hogy itt nálunk Békés megyében is megismerjék amit , mi már tudunk/ tanulunk , alkalmazunk. Nem erről akarok irni, hanem, mikor elöször megláttuk egymást, / eddig egy név volt/, most valójában , mintha már valahonnan régről ismernénk egymást. Tovább »

Ünnepén az Érzésnek

Megfoghatatlan

Mindenki másként képzeli el az igazi karácsony estét. Már, ha szakít időt, hogy elképzelje.
Mindenki másként éli meg amikor eljő.

Van kinek jókedvvel, örömmel teli családi kör, fával, ajándékkal.
Van kinek csendes magány.

Kedvessel, Családdal Gyermekekkel.
Vagy Egyedül, örömteli és fájó érzésekkel, melyek jönnek, s mennek. Tovább »