Esther Hicks

Az érzelmek megdöbbentő ereje

érzelmek, titok"A leggyorsabb útja annak, hogy a gondolataid és érzelmeid mesterévé válj, a kihívásokkal teli szituációkban rejlik. Ha az életed elég simán, gördülékenyen halad, akkor nem nagyon van lehetőséged arra, hogy fejlődj, és erősítsd magadban a gondolatok és érzelmek irányításának képességeit. Megértheted, hogy a kihívások és a problémák, a legszebb lehetőségek is egyben!"

Rhonda Byrne (A Titok szerzője) Tovább »

Vizualizáció mesterfokon

secretAbraham-Hicks üzenet

A Vonzás Törvényének mindennapi használatához az egyik legfontosabb dolog a vizualizáció. Ennek megértéséhez nagyon sok jó videót lehet találni, az egyik leghitelesebb forrásnak Esther Hicks által közvetített Abraham nevű tanítókat tartom. Most egy olyan videót és a magyar fordítását szeretném közreadni, amely nagyon sokat segít abban, hogy a vizualizációt megértsük, és helyesen tudjuk alkalmazni.

Mivel óriási erő van ebben, javaslom hogy nézzétek meg Esther Hicks szavaival a videót, és aki nem tud angolul, az olvassa el a fordítását. Köszönet Gininek a videóért, a fordítás az én munkám :-) Tovább »

Kapcsolatok és megállapodások

szabadság és kapcsolatA legtöbb kapcsolat azért nem működik tökéletesen, mert nem vagytok tisztában azzal, hogy a teremtés többnyire elsőrendűen egyéni cselekedet, és csak időnként alkottok, teremtetek meg bizonyos dolgokat együtt, közös erővel.

Gyakran előfordul, hogy amikor egy másik emberi lénnyel kialakítasz egy kapcsolatot, tönkreteszed azt a szabadságot, amelyre lényednek alapvetően szüksége van. Azzal, hogy elvárod a másiktól, hogy ezentúl ugyanúgy gondolkozzon, Tovább »