Lee Harris

Már csak öt nap, és megjönnek!

storyMa Story első magyarra fordított, ÉN VAGYOK TE, TE ISTEN VAGY című könyvéből adok közre egy részletet. Ez a rész a teremtésről szól. Akit érdekel a teljes könyv, a magyar változat március 27-én jön ki a nyomdából, és másnap, a channeling alkalmával már kapható lesz rendezvényen! Ha szeretnétek, a könyvet Story dedikálni is fogja. A channelingre még mindig tudtok jelentkezni, itt:

Ha megérted, hogy Isten vagy, rá fogsz jönni, hogy mindaz, amit megtapasztalsz, a saját teremtésedből fakad. Szabadon, személyesen teremthetsz meg bármit. Ugyanúgy, ahogy Tovább »

A budapesti videó (Lee és Story üzenete)

videó, üzenetEbben az üzenetben Lee és Story csodálatos őszi látogatásukról és a márciusi visszatérésről írnak. A budapesti, októberi rendezvényen többen ott voltunk, így a videón elég sok ismerős arcot láthattok :-)

LEE ÉS STORY ÜZENETE: "Nagyon várjuk már, hogy visszatérjünk Budapestre 2009. márciusában. Az első látogatásunk nagyon különleges volt – 2008. októberében - és nagyon élveztük a kétnapos erőteljes munkát, amit azokkal együtt végeztünk, akik részt vettek a szemináriumon. Tovább »

Channeling - Story és Lee újra Magyarországra jön!

További információk és jelentkezés:

Lee Harris közvetítésének írott változata a Boldogságról

közvetítés, Lee Story, channelingAhogy a boldogság a szíved "üzemanyaga", úgy a boldogság az életed "üzemanyaga" is. Amikor boldog vagy és amikor nagyon magas szintre sikerült emelned az örömérzést legbelül, akkor a negatív energiák, és a negatív élmények nagyon nehezen érintenek meg. Amikor megtanultad hogy kell létrehozni és megtartani annyi boldogságot amennyiről beszélek, és ez az az út amelyen már jónéhányan átmentetek és úgy ismeritek, hogy az "ébredés" állapota, a "megvilágosodás", - csak hogy értsd - nem azt jelenti, hogy mindazok akik már ezt átélték olyan magasan "repülnek" állandóan, mint egy sárkányrepülő.
De ez azt jeleni, hogy van egy olyan szint ahova mások negatív energiája már nem tud eljutni, és rád hatni. Tovább »

Példának lenni

példának lenniA hétvégi Channeling fantasztikus volt, még mindig a feldolgozás fázisában van nagy része. Nagyon sok olyan mondatot hallottunk, amit már ismerünk, alkalmazunk, de számos választ aktívált bennem, mint ahogyan mindannyiunkban azt hiszem. Jó volt találkozni Secretfalva lakóival, jó volt közösen kiharapni nagyokat a nagy energiapaplanból, a szünetekben beszélgetni, egymás szemébe nézni.
Fantasztikus élmény volt Veletek ölelkezni, beszélgetni, együtt ebédelni, talán nem bánjátok, ha azt mondom, a korona az volt, amikor Lee-vel összeölelkeztünk vasárnap este. Tovább »

Újabb részlet a Lee-vel és Story-val készült interjúból

titok, szív- Azt mondjátok, a szívvel kell gondolkodni, nem az elmével? Ez mit jelent? Hogyan lehet ezt megvalósítani?

Lee Harris: A szív az a terület, amit gyakran elhanyagolunk, ezért fontos az egyensúly érdekében ismét felfedezni. Az egész világ oly nagyon az „ész” uralmát tanulta meg választásaiban és ezen választások kiértékelésében. Még az is, ahogyan másokat szeretünk, szabályok és előírások szerint történik minden egyes kultúrában. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy ráébredjen a szív és a bennünk rejlő életerő hatalmára, ahelyett, hogy stratégiákat gyártanánk arra, miként kaphatunk még többet a külvilágból. A legtöbbünk számára Tovább »

Lee és Story magyaroknak szánt üzenete

Lee és Story magyaroknak szánt üzeneteMár nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek. Ez az első alkalom, hogy Magyarországra látogatunk, így energetikai szempontból is most fogunk először az országgal és az emberekkel találkozni. A Szív és az Erő energiáját erősnek érezzük Magyarországon. Mindkét energia egyre növekszik bennetek, és ez az elkövetkező években is folytatódni fog. 2008 eddig is különleges év volt, a gyógyulásban és fejlődésben mindannyiunk számára elérhető transzformáló erők miatt.
Story és én a munkánk során nagyon szoros kapcsolatba kerülünk a jelenleg érezhető energiákkal illetve azoknak a résztvevőknek az energiájával, akikkel a szemináriumok során dolgozunk. Tehát októberben a gyors változásokat hozó erőkre támaszkodva megkönnyítjük a gyógyító folyamatokat azokon a területeken, amelyek Tovább »

Két nagyszerű Youtube videó

story és leeSzeretnék megosztani veletek két nagyszerű videót! Mindkettőben rengeteg energia, pozitivitás, és értékes gondolatok vannak. Ha a titokkal foglalkozol ezeket feltétlenül meg kell nézned. Különösen azoknak ajánlom, akik valami miatt nem tudnak eljönni az októberi rendezvényre, amikor is mindkét előadó Magyarországra érkezik.

Az első videón Story Waters az élet értelméről beszél Tovább »

Utolsó lehetőség olcsóbban jelentkezni!!!

story waters lee harrisItt az idő, most vagy soha :-) Augusztus 31-ig lehet már csak kedvezményes áron jelentkezni a Story Waters és Lee Harris channeling-jére. A két fiatal közvetítő Angliából érkezik Magyarországra, október elején, a Tudatos Teremtés Szemináriumra, Budapestre, hogy a felsőbb dimenziók üzenetét közvetítsék. Story Waters nagy vihart kavart könyvéből két részletet is lehetett már olvasni az oldalon, itt: Tovább »

Tudatos Teremtés Szeminárium - Lee Harris és Story Waters Budapestre jön!

Időpont: 2008. október 11-12.

További információ itt!

Tudatos Teremtés Szeminárium - Lee Harris és Story Waters Budapestre jön!

Tudatos Teremtés SzemináriumTudatos Teremtés Szeminárium
Budapesten 2008. október 11-12-én a Gólyavárban!

Nagyon izgalmas eseményre várjuk Önt! Spirituális körökben szerte a világon ismert és elismert két fiatalember, két angol médium jön el hozzánk Budapestre.
Lee Harris és Story Waters channeling, vagy ahogy magyarul mondjuk közvetítés / csatornázás útján nyújt szeretetteljes útmutatásokat, válaszokat a keresők számára. Tovább »

Lee Harris

Lee Harris
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti szemináriumra: JELENTKEZEM! Tovább »

Címkék:

Lee Harris videók

Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti szemináriumra: JELENTKEZEM! Tovább »

Címkék:

Lee Harris – a közvetítő

lee harrisStory Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti channeling-re: JELENTKEZEM!


Nemrég olvashattatok Story Watersről, egy angliai médiumról. Néhány éve egy másik híres médiummal, Lee Harris-szel együtt is tartanak közvetítéseket. Lee dalszerző, szövegíró, nagyszerű albumai vannak, amelyekről nem egy dala toplistás Nagy-Brittaniában.

A zenéjét megízlelheted a venusman.com oldalon. Nagyon kellemes, helyenként meditatív, néhol meg nagyon vidám zenét ír. Emellett elég gyakran végez kreatív munkákat a filmes és a színházi világban. A zenéről azt mondja, hogy ez is és minden más kreatív tevékenység is gyógyító erejű. Sőt, a kreatívitás tulajdonképpen a közvetítés egy másik formája. Tovább »