channeling

Mit jelent az energiaközvetítés? (Vivamus)

Nagyon hosszú, de megéri elolvasni!!

Üdv néktek, kedves barátaim. Nagy örömömre szolgál, hogy én, Vivamus kapcsolatba léphetek veletek.

Szeretnék bemutatkozni mindazoknak, akik még nem ismernek engem. Olyasféle lény vagyok, akire a ti gondolkodásotok szerint talán a Spirituális Tanító vagy Vezető meghatározás illenék leginkább. Egyszóval többé nem vagyok jelen a fizikai síkon, ám úgy döntöttem, hogy az Isteni Tervet a továbbiakban azzal szolgálom, hogy segítséget nyújtok a fizikai világban tartózkodók számára. Tovább »

„Miképp tudjátok a magatok számára megrajzolni az álmaitokat?”

story waters lee harrisAz alábbiakban egy interjút adok közre, mely Lee-vel és Story-val készült, akikkel ezen a héten szombat-vasárnap két napig találkozhattok, ha jelentkeztek itt:

Sok ember nagyon sokféleképp magyarázza, hogy mit is jelent a közvetítés. Számodra mit jelent ez a kifejezés?

Lee: Számomra a közvetítés nagyon tág fogalom. Sok mindenhez kapcsolódik - a kreatív cselekvéshez, egyszerű közvetítői pillanatok, mint egy ihletett ötletre lelni, amely úgy tűnik, mintha a semmiből jönne, egyenesen egy entitás vagy identitás közvetítése által. Tovább »

Már csak öt nap, és megjönnek!

storyMa Story első magyarra fordított, ÉN VAGYOK TE, TE ISTEN VAGY című könyvéből adok közre egy részletet. Ez a rész a teremtésről szól. Akit érdekel a teljes könyv, a magyar változat március 27-én jön ki a nyomdából, és másnap, a channeling alkalmával már kapható lesz rendezvényen! Ha szeretnétek, a könyvet Story dedikálni is fogja. A channelingre még mindig tudtok jelentkezni, itt:

Ha megérted, hogy Isten vagy, rá fogsz jönni, hogy mindaz, amit megtapasztalsz, a saját teremtésedből fakad. Szabadon, személyesen teremthetsz meg bármit. Ugyanúgy, ahogy Tovább »

Légy egy különleges és sorsfordító esemény részese!

Ez a videó nekünk szól. Számomra szívet melengető üzenetekkel van tele. Örülök hogy részese lehettem az előző alkalommal ennek, és most újra ott leszek.

A channelingre a jegyek itt kaphatók: Tovább »

Gyorsan fogynak a jegyek!

channelingAki akar jönni március végén a channelingre az jobban teszi ha időben megveszi a jegyét, mert nagyon úgy néz ki hogy teltház lesz. A jegyár most olcsóbb, mint a legutóbb volt, viszont már nincs sok idő lépni kell, ha ott akartok lenni. Itt lehet jegyet rendelni:

Közvetítés, channeling, entitások, új energia, felemelkedés, üzenetek az univerzumból. Egyre többet halljuk mostanában ezeket a szavakat, kifejezéseket, számos könyv jelent már meg, melyek univerzumbéli entitások üzeneteit juttatják el hozzánk kiválasztott közvetítőiken keresztül, és egyre gyakoribbak az élő közvetítések is, melynek során Tovább »

"Ezért olyan kib...szott csodálatos az Élet!"

Story Waters nagyon tanulságos kis történetet ad nekünk elő, a címben szereplő csattanóval... Szerintem zseniális!

Sokakat érdekel, hogy mit érezhetnek azok, akik univerzumbéli entitésokat közvetítenek, vagy - mint ahogy Story Waters, angol "médium" is, közvetítései során - saját felsőbbrendű énjének üzeneteit csatornázza le. Mi történik ilyenkor a közvetítőben? Story, így ír erről: Tovább »

A budapesti videó (Lee és Story üzenete)

videó, üzenetEbben az üzenetben Lee és Story csodálatos őszi látogatásukról és a márciusi visszatérésről írnak. A budapesti, októberi rendezvényen többen ott voltunk, így a videón elég sok ismerős arcot láthattok :-)

LEE ÉS STORY ÜZENETE: "Nagyon várjuk már, hogy visszatérjünk Budapestre 2009. márciusában. Az első látogatásunk nagyon különleges volt – 2008. októberében - és nagyon élveztük a kétnapos erőteljes munkát, amit azokkal együtt végeztünk, akik részt vettek a szemináriumon. Tovább »

Channeling

Deepak Chopra leírja a channelingezés technikáját a Boldogság Mint Erőforrás című könyvében:
"Íme az egyik technika, amelyel beléphetsz a lélek birodalmába.
Hunyd be a szemed és merülj el a csendben vagy medítációban húsz percre! Tovább »

Címkék:

2009 egy kis numerológia: 2+9=11. Mi jelent ez számunkra?

numerológia, csatornázásVálasztottam egy régebbi csatornázást, ami engem nagyon helyrerázott még visszamenőleg is. Tudom, hogy akiknek van ehhez fülük, meghallják...

Channeling
"Hogyan csináljátok?"

Ezen élő csatornázás Newport Beachben, Kaliforniában hangzott el, 2005. december 4-én. Tovább »

Az áldozati szerep

áldozati szerep(Story Waters októberi, budapesti közvetítésének részlete)
"Az egyik legnagyobb energiablokk, csapda, az egyik legmélyebb gyökér az emberiség pszichéjében és energiaszintjében az, ami leggyakrabban előkerül, és amitől meg kell szabadulnunk az egész bolygón, a legmélyebb szinten, a rabszolgaság lenyomata. Ez fejlődött tovább, alakult át azokba az elnyomási rendszerekbe, amelyeket megtapasztalunk. Ezt az áldozati szerepet kell elengednünk. A szívünkben lévő köveket, Tovább »

Szerelembe esni - Lélekszintű kapcsolatok mély megélése

lélek, kapcsolatok, szerelem, álomÜdvözlet Otthonról!

Kedveseink, olyan messzire jöttetek az univerzumon keresztül olyan sok különféle inkarnációban. Ez nagyon eltérő állapotot és lehetőségeket adott nektek, hogy lássátok a tükröződéseteket más emberekben. Mégis sokszor összezavarodtatok ezektől a tükröződésektől. Elmondjuk nektek, [hogy] amint folytatjátok a fejlődést, minden ember olyan fejlődési folyamaton megy keresztül, hogy a fátyol vékonyodjon. Ezek után elkezditek úgy látni a dolgokat ezeken a területeken, ahogy soha korábban. Elkezdtek megtapasztalni [mind] több fogalmat, elképzelést és Tovább »

Újabb részlet Story Waters októberi, budapesti közvetítéséből

story waters lee harrisNagyon sokszor azt tanítják az embereknek, hogy zárják le a szívüket, és csak az elmével gondolkodjanak, de ez át kell, hogy alakuljon. A realitás, a vitalitás, az érzések valósága, igazsága egyre inkább láthatóvá válik. Amikor legelőször a szíved felé fordulsz, amikor legelőször nyitod meg még jobban - mindegy, hogy mikor - ledobod magadról a korlátokat, magad mögött hagyod az akadályokat, a sorompókat. Ezért van az, hogy sokszor a szíved megnyitása a szíved összetörésének az érzetét keltheti, fájdalmat, szomorúságot érezhetsz. De ahogy megérted ezt a folyamatot, Tovább »

Channeling - Story és Lee újra Magyarországra jön!

További információk és jelentkezés:

Részlet Story Waters, 2008. októberi, budapesti közvetítéséből

Lee és StorySziasztok! Akik ott voltak, azoknak biztosan szép emlék lesz visszaidézni néhány gondolatot, akik nem látták, azoknak pedig talán lesz benne új élmény... Egy kis emlékeztető az októberi channelingről, nemsokára lesz még további két részlet is. Lee és Story pedig annyira jól érezték magukat itt, hogy nemsokára újra meglátogatnak minket! További információkat a címlap jobb oldalán a naptár feletti képre kattintva találtok.

"Üdvözöllek téged csodálatos lény, aki idejöttél a hétvégén, hogy messzebbre juss a saját szuverenitásodban, a megértésében, az érzéseidben, saját Tovább »

Lee Harris közvetítésének írott változata a Boldogságról

közvetítés, Lee Story, channelingAhogy a boldogság a szíved "üzemanyaga", úgy a boldogság az életed "üzemanyaga" is. Amikor boldog vagy és amikor nagyon magas szintre sikerült emelned az örömérzést legbelül, akkor a negatív energiák, és a negatív élmények nagyon nehezen érintenek meg. Amikor megtanultad hogy kell létrehozni és megtartani annyi boldogságot amennyiről beszélek, és ez az az út amelyen már jónéhányan átmentetek és úgy ismeritek, hogy az "ébredés" állapota, a "megvilágosodás", - csak hogy értsd - nem azt jelenti, hogy mindazok akik már ezt átélték olyan magasan "repülnek" állandóan, mint egy sárkányrepülő.
De ez azt jeleni, hogy van egy olyan szint ahova mások negatív energiája már nem tud eljutni, és rád hatni. Tovább »