az élet játéka

Csupa 1

Játszottunk, egymásba néztünk, láttunk, s megijedtünk. Riadtan menekültünk, hallgattunk vagy épp lázadtunk. Magunk elől, magunkra, s magunk ellen... Úgy volt, hogy jók leszünk, úgy volt, de nem mertünk. Álmodunk s ébredünk. Hullámok közt tépkedünk. Viharban embernek maradni, majd aprókat előre lépkedni és táncolni tanulunk.

Egy sokadik hatalmas zuhé után végre tisztábbnak vagy jobbnak érzed magad, s a világ ismét kerek. Pár levél még sodródik, a szél elfújja az utolsókat is, vagy csak hagyja ringani, s a csend jó dalát küldi szívedbe. Az élet ajándék. :-)) Tovább »

Könyvajánló: Az élet játéka - írta Eleanor H.Porter

Az élet játéka - borítóDrága Teremtőtársaim! Tegnap kaptam... és nem tudtam letenni... most már anyu kezében van... Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, akinek gondja van megtalálni az életben az örömöt, a szépet, a szeretetet!

Arról szól, hogy egy 11 éves kislány miként tanít meg egy egész várost a "játékra", és amikor ő beteg lesz, miként igyekeznek újdonsült barátai felvidítani őt és továbbadni a játékot! A játék úgy kezdődött, hogy Tovább »