feszültség

Dolgaink

Dolgok

2 féle ember van szerintem

Az egyik el mondja a problémáit,bajait,ki adja magából,a másik meg nem,az magába fojtja....

Akik magukba fojtják az nem jó dolog szerintem...
Csak gyűjtik magukban a mérgeket.....
És csak feszűltek lesznek. Tovább »

Címkék:

Nyugodtan élni? Valóban Lehetséges?

ELÉG VOLT! EZ ÍGY MOST MÁR NEM MEHET TOVÁBB!

Ki ne kiáltott volna már fel legalább egyszer az életében így? Ki ne kívánta már, hogy legyen elég abból, ami állandóan gyötrődést, feszültséget okoz?
Kinek ne lett volna már elege legalább egyszer abból, hogy folyamatos küzdelemben él? Tovább »

Tisztulás-a bennünk lévő stressz, szorongás, feszültség feloldásáról

tisztulásÉdes Istenem, amikor rájövünk a Te kegyelmedből, és önismereti próbálkozásaink révén, hogy életünkben milyen görcsök, rossz reakciók és beidegződések feloldása a feladatunk, és ehhez hogyan járulnak hozzá az emberek (akik egy részére haragszunk, mikor fájdalmat okoznak) – rögtön elKÉP-edünk (képszerűvé válik), hogy milyen egyszerű fejlődési-szálakra vannak felfűzve életeseményeink! Tovább »

feszültség

Mi van velem??? Tovább »

Tisztuló érzelmek

tisztuló érzelmekMinden nap egyre könnyebb.
Megtanultam, hogy nem a legjobb módszer a 'rögtönelfojtás' - hagyni kell lecsengeni magunkban az érzéseket. Az elengedés csak akkor megy, hogyha lelkünk mélyére is le merünk nézni ~ és nem esünk bele a 'foglalkozzunk mindig mással' - hibába. Az jó dolog, hogy lefoglalom a gondolataimat és igyekszem lekötni az energiáimat; de esténként vagy ébredéskor /mindig ilyenkor vagyok a leggyengébb/ ha szeretném, ha nem, kénytelen vagyok a helyzet mélyére tekinteni - ha nem akarok felszínes munkát végezni a lelkemben. Kell a pörgés, a feszültséglevezetés és a nyugalom is - amikor pizsamában lesírt sminkkel végighasalok az ágyamon Tovább »