életcél

Vajon tényleg utadon jársz-e?

A januári Beszélgetősarok témája:

Az ünnep csillogása még tart… aztán helyét átveszi a taposómalom. Lehet ezt úgy is felfogni, hogy kaptunk egy hosszabb-rövidebb időt arra, hogy nyugodtabban induljunk neki a munkánknak, úgy, hogy jobban összehangolhassuk időnket a családunkkal. Kiszakadni a világból erre a 2 hétre jó! A naplómba a napi 1 sort leírni a napomról, 1 kérdéssel, 1 saját magunknak szánt üzenettel zárva, nemcsak jó, de jó szokássá válhat. Megfigyelni magunkat helyzetekben, hányszor béleljük ki a gödrünket, hányszor reagáltunk okosan, vagy éppen köszönettel valamiért, mi az, ami még furcsa számunkra, vagy épp elgondolkoztató, mi az, ami feldobta a napunkat, mi az, ami visszahúz… Tovább »

Életcél

Minden ember célja egyformán fontos. Ha a célunkon dolgozunk, életünk minden területe gyógyul.
Boldogabbnak és egészségesebbnek érezzük magunkat. Még a pénzügyi helyzetünk is jobbra fordul.
Ezzel szemben ha nem ezt az elhivatottságot követve dolgozunk, krónikus, enyhe szorongást érzünk, mert tudat alatt tudjuk, hogy célt tévesztettünk. Ez gyakran függőségekhez és más, egészségtelen viselkedésformákhoz vezet. Tovább »

Az élet délutánja nem élhető a délelőtti program szerint

Nézzétek meg ezt a filmet!

Az ambíciótól az értelemig

A szereplője és egyben a beszélő Dr. Wayne W. Dyer a Szándék hatalmának írója. Tovább »

Vágyaink körülöttünk hevernek

Ahhoz hogy minden nap rá tudjunk koncentrálni arra hogy a célunkat bevonzzuk az életünkbe, segítségre van szükségünk. Egy egy tárgy ami emlékeztet minket arra hogy mit is szeretnénk bevonzani. Személyes véleményem szerint erre azért van szükség mert folyton nem élhetünk a képzeletünkben. Kivéve, ha tárgyakkal lehetővé tesszük hogy mindig elrévedjünk a célunk felett. Tovább »

Lehetséges?

Megtalálni azt, amiben igazán tehetséges vagyok, amit egyúttal nagyon szeretek csinálni és biztosítja az anyagi függetlenséget.
Szerintetek lehetséges?

Célok az életben

Mindenkinek vannak céljai az életben,bármily hihetetlen,nekem is vannak. Csak az enyém szerényebb,nem olyan nagyratörő,mint másoké. Én csak annyit akarok,hogy legyen egy jól fizető munkám,egy autóm és egy lakásom. Család nem kell. Miért? Mert épp elég lesz magam eltartani.nemhogy még egy asszonyt meg néhány lurkót. Tovább »

Címkék:

Életcél

Már sok mindent megértem,elértem életemben.
Mostmár bizakodva mondhatom, hogy teljesültek régi álmaim.
Hosszú út vezetett idáig,de megérte...
Sokat segített a Titok megismerése,a pozitív hozzáállás mindenhez és mindenkihez.
Továbbítom, mostmár más emberek felé, akik rám figyelnek...bizakódobbak lesznek.., hisz minden nehéz helyzetből van kiút. Tovább »

Címkék:

A kertész

A reggeli órákban a kertész kiment, hogy gondozza kertjét. Az egyik ribizli bokornak túlságosan nagyra nőttek az ágai és félt, hogy nem fog termést hozni ezért visszametszette őket. Ahogy visszavágta ágait, a végénél nedves lett, olyan mintha sírna a bokor. A kertész úgy érezte mintha beszélne hozzá és ezt mondaná: Tovább »

Őrangyalod üzenetei (Könyvajánló)

Dr. Doreen VirtueKedvesek! Ez a könyv olyan megnyugtató muzsika a szívnek, amilyet annak aki még nem olvasta, elképzelni igen nehéz. Azért is vágtam be egy hosszú részletet, mert szerettem volna egy bőségesebb ízelitőt adni belőle. (Érdemes kinyomtatni és hátradőlni vele egy kényelmes helyen...) Kellemes felüdülést :-)

Dr. Doreen Virtue - Őrangyalod Üzenetei
Negyedik rész: Az angyalok megválaszolják kérdéseidet
Tovább »