földönkívüliek

Kellenek a paraméterek?

ufo szerelemA földönkívüliekhez hasonlóan ritka az igaz szerelem

"A Földön kívüli civilizációk nagyon ritkák lehetnek: az ennek kiszámítására használt Drake-formula szerint mindössze tízezer lehet belőlük a Tejútrendszerben. A Londonban tanuló Peter Backus szerint van azonban valami, ami csaknem ilyen ritkának tűnik: egy igazi barátnő. A fiatal kutató a Drake-formulából indult ki párkeresési számításaihoz. Tovább »

Üzenet az Űrből

ufo, földönkívüliekSzeretett Teremtőtársaim :-) Kérlek Benneteket, olvassátok el időt nem sajnálva a FÖLDÖNKÍVÜLIEK Nekünk címzett segítő üzenetét, ami MOST a legjobb helyre kerül, közénk..., pozitív Teremtők közé. :-) Legyetek Mind Áldottak. Ölelés: Gab(csók)

M.W.M.: Ez a földlakókhoz címzett terjedelmes levél, amely egy adott pillanatban jelent meg, nem tartalmazza a feladó címét. Jelenleg számos helyen megtalálható a Világhálón. A dokumentum hitelessége Tovább »

Őrangyalod üzenetei (Könyvajánló)

Dr. Doreen VirtueKedvesek! Ez a könyv olyan megnyugtató muzsika a szívnek, amilyet annak aki még nem olvasta, elképzelni igen nehéz. Azért is vágtam be egy hosszú részletet, mert szerettem volna egy bőségesebb ízelitőt adni belőle. (Érdemes kinyomtatni és hátradőlni vele egy kényelmes helyen...) Kellemes felüdülést :-)

Dr. Doreen Virtue - Őrangyalod Üzenetei
Negyedik rész: Az angyalok megválaszolják kérdéseidet
Tovább »