átalakulás

Everness híradó

Már kevesebb, mint harminc nap van hátra az Everness Fesztivál kezdetéig. A koncertek, workshopok, mozgásfajták, előadók névsora folyamatosan bővül, honlapunkra immáron több, mint 200 program került fel.

Az Everness Fesztivál 2013 egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Három nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján. Tovább »

Az Everness életérzés

Az Everness Fesztivál 2013 egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Három nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján.

A fesztivál célja, hogy a hasonlóan gondolkodó közösségek és egyének a jóga, a művészet, a személyes fejlődés, a környezettudatosság és az egészséges, finom ételek segítségével kapcsolódjanak ki és töltődjenek fel, új kapcsolatokat kötve és a régieket szorosabbra fűzve. Tovább »

Átalakulás

Életének valamennyi szakaszában lassan-lassan átalakul az ember, míg végül rádöbben, hogy nehéz visszaemlékeznie és korábbi énjeire ráismernie.
Ily módon szakaszaival az élet is olyan, mint az újra meg újra születés, és minden szakasz kezdete hirtelen ugrás a szakadék fölött, amely mögöttünk tátong áthidalhatatlanul, úgyhogy nincs többé visszatérés abba, ami már elmúlt.
-Mika Waltari

Címkék:

A család

A biológiát most tedd félre, a genetikát és Darwint is, és persze minden beidegződést a neveltetésed ideológiai hátterét. Miért? Mert a tested egy buborék a lelked körül, az hogy kire hasonlítasz egy fényképen lényegtelen az éntudatodhoz, a gének hosszú átörökítő láncolatai pedig nem húznak ki megoldásaikkal a káosz rád eső részéből. Szüleid válságkezelő megoldásai a ránk nehezedő problémákban nem lesznek kézzelfoghatóak, hiszen ők máskor születtek, mást ettek, és mást ittak, máshogy szerettek. Tovább »

Címkék:

Hallottál már a Lélekpillangóról?

A Fény születésének estéjén, Karácsonykor egy különleges misztérium indult. Hallottál már a Lélekpillangóról? Van egy titok, amit most csak a kiválasztottak tudhatnak meg. A lélekpillangó átváltozásának titka.

"A hegyen, melynek lábához ma már hozzánőtt a nagyváros, valaha egy pogány templom állt. Afféle szakrális központ, ahol a Föld erői intenzív energia csomópontba gyűlnek. Elfeledett idők papjai végezték itt rítusaikat. Később földvárak álltak itt, melyeket aztán leromboltak az idők viharai. Ma már csak egy vén szikomorfa őrzi a titkokat. Tovább »

Biorezonancia- avagy a finomenergiák szerepe a gyógyításban - 1.) Miért biorezonancia?

Legelőször is elnézést kérek azoktól, akik várták a sorozat megkezdését és ez kicsit elhúzódott. Hiszem, hogy soha, semmi sem véletlen, és minden akkor történik, amikor az a legjobb.
Ehhez most jött el az idő.

Szeptember, iskolakezdés... itt, nálunk is :) Kezdjük a biorezonancia alapjainak megismerésével. Tovább »

A 2011 év magasabb szintű tisztánlátást, megértést, átalakulást és növekedést hoz számunkra

Az Erő bejegyzés következő része este!

EZZEL AKARTAM KEZDENI A 2011-ES ÉV BEJEGYZÉSÉT, SAJNÁLOM LEMERADT, NAGYON FONTOS KÉRLEK TITEKET, NAGY SZERETETTEL OLVASSÁTOK!!!

Újra egy következő év hajnalán vagyunk, ami egy újabb lehetőség számunkra, a leckék beintegrálásának finomabbá hangolására, melyeket több évtizeden, sőt több létidőn át tanultunk. Amit 2011 hoz, az a magasabb szintű tisztánlátás, megértés, átalakulás és növekedés mindaddig, míg a függetlenség, a megfigyelés, a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás pontjáról közelítjük meg a történéseket. Tovább »

Az újnak születése

Újjászületés. Hú de szépen hangzik! Újjászületni, azt mindenki szeret. Az amolyan szép dolog, nemes, pozitív. Bár az utat odáig megtenni azt nem szívesen vállalja senki.

„Némely ember mérföldeket halad téves irányba, anélkül, hogy elfáradna. Aztán mikor csak néhány lépést kell tennie, hogy jó ösvényre jusson, akkor sokallja. Hiába, ilyenek vagyunk mi, emberek.” (Wass Albert) Tovább »

Te vagy Én, az Összetartozás titka

Kedvenc téma a párkapcsolat és az azzal járó örömek és bánatok.
Vasárnap újra ez a tréning témája. Soha ki nem merülő örök probléma.
Létünk alapja. A célom, hogy végre azzal és úgy élhesd az életed, ahogy egy igazi társsal érdemes. Tovább »

A karcsúság titka!

Jön a nyár és egyre jobban látszik rajtunk ha fölösleges súlyt cipelünk. Ez egyre gyakoribb, pedig a természetes formánk nem túlsúlyos. Az okokat persze tudjuk, nem mozgunk eleget, túl bőségesen és megterhelően étkezünk, ja meg plussz a hormonok, meg a gének... Tovább »

Átalakulás

Átalakulásom 4. napja....haladok! Érzem magamon, hogy másfajta rezgéseket adok le...bizonyára akik ezeket a sorokat olvassák, magyarázat nélkül is megértik, mire gondolok. Tornával, hajfestéssel kezdtem, aztán zuhany, egy kis smink. Kicsinyem mellettem, és tűrte, mintha érezné, hogy neki is jobb lesz, ha én jóban vagyok magammal. Tovább »

A fiatalodás titka

Rég nem jártam már erre sűrű elfoglatságom következményeként, most azonban újra benyitottam egy jó hírrel, ha szeretnél fiatalodni, most itt a lehetőség! Tovább »

A külső és belső magatartás kölcsönhatása

belső átalakulás eredményAz eredményes élet pszichogenezise mindenkor kettõs természetû. Egy külsõ és egy belsõ részre tagozódik. A követendõ módszer tehát belsõ világunk és külsõ magatartásunk képzésére egyenlõ súlyt fektet. Az akarat, koncentratív képesség, imagináció, karakterológiai ismeretek, az önanalízis és szimbólumfejtés tehetségének fejlesztését éppoly fontosnak tartja, mint bizonyos feltételek betartását a külsõ viselkedésben. Mert szavaink, mozdulataink mind önkénytelen rituálék, amelyek erõket indítanak el, különféle hatásokat provokálnak környezetünkbõl, végül visszahatnak ránk. Tovább »

Egy szép megosztás, olvasd Te is!

Egy szép megosztás, olvasd Te is!

"Miért Darnel?
Azért mert már sok léleksimogatón vettem részt, ami persze nagyon szép volt, nagyon jó volt, csekélyke eredménnyel. Tovább »

A kishang

hang a fejedbenSzeretném felhívni a figyelmedet egy hangra, amellyel olyan mértékben azonosultál, hogy már azt hiszed, te magad vagy az a hang. Ez a kis hang ott van a fejedben, és állandóan mond neked valamit. Mindig mást mond, de maga a kis hang sohasem változik. Talán már annyira eggyé váltál vele, hogy észre sem veszed a létezését. Valószínűleg most azt kérdezed: „Miféle hang?“ Arról a hangról van szó, amely éppen az imént azt kérdezte: ”Miféle hang?” Amikor odafigyelsz, akkor hallod ezt a hangot. Sőt, nem csak hallod, de hallgatsz is rá. Tovább »