vagyon

Pénzvonzás!

pénz vonzásTe gondolkodtál már azon, hogy miért nincs elég pénzed? Mit szólsz ha azt mondom bárki válhat gazdaggá, ha az agyát ráállítja a pénz vonzására, és ha megvan benne a kellő kitartás. Aki pénzszűkében él, gyakran nem az adott helyzetet teszi felelőssé, nem a hozzáállását hanem magát a pénzt szidja. ”Jajj nem tudom feladni ezt a rohadt pénzt, milyen sok pénzbe kerül... megint nincs egy árva forintom sem... stb.”
Pedig sok múlik azon is, hogyan gondolunk a pénzre. Egyesek mágnesként vonzzák a pénzt és jó üzleti érzékkel megsokszorozzák azt. Tovább »

Anyagiak bevonzása

Sziasztok!
Titok-ügyben kissé még kezdő vagyok, de egyértelműen percek alatt elvarázsolt ez a "hit", ez a "szellemiség". Egyszóval imádom. Tovább »

Hogyan lehet a munka szórakozás?

munka szórakozásSzeretnék egy nagyszerű gondolatot megosztani veletek. A történet, amit Joe Vitale egyik könyvében olvastam, egy kísérletről beszél, melyet az emberek preferenciáival kapcsolatban végeztek el. Egy 1500 fős mintát vizsgáltak meg, akiket megkérdeztek, hogy melyik dolog fontosabb számukra az életben: a pénz, vagy az önmegvalósítás. Az 1500 fő közül 237-en válaszoltak csak úgy, hogy az önmegvalósítás fontosabb számukra, mint a pénz, a többi 1263 embernek a pénz volt fontosabb. Majd ugyanezeket az embereket megkeresték 20 évvel később, azt vizsgálva, hogy mekkora vagyonra tettek szert. Kíváncsiak vagytok, hogy mi lett az eredmény? Számomra egyáltalán nem volt meglepő, de biztosan lesz, akinek ez sokkolóan hat. Tovább »