újra

Változás

Olvastam valahol, hogy vannak olyan éjszakák, amik után az ember felébredve akár nevet is változtathatna, annyira megváltozott. Azt hiszem egy ilyenen vagyok túl.
Hónapok óta szívom magamba az információkat, valahogy mindig azt kapva amire éppen szükségem van. Próbálom a saját énemre és életemre szabva összegyúrni őket. A legfontosabb üzenet számomra, hogy minden tőlem függ, én irányítok, azt hozok ki az életből, amit csak akarok, mert képes vagyok rá. Jól hangzik, és már tudom, hogy igaz is mindez, de volt valami nyomasztó az egészben. Tovább »

Újra?

visszavonzás, újraMár régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy regisztráljak ide, mert sokat olvastam az oldalt. Van itt szó minden féléről és még több szó a szerelemről, annak elvesztéséről, párunk visszavonzásáról. Ehhez szeretnék hozzáfűzni pár szót. Ha egy kapcsolat felbomlik, vagy bomlófélben van, az ugye nem egy nagy gyönyörűség egyik fél részéről sem, mert az egyik az elvesztés fájdalmával, a másik pedig a sajnálattal küzd, hogy "jajj, mi lesz vele, ha elhagyom".
Sokan házasságban élnek és ott is előfordul, hogy válással végződik, de addig, amíg a döntés vagy egyik, vagy másik fél részéről megszületik sok-sok veszekedés, vívódás, esetleg ígérgetés, hamis eskük követik egymást. Az emberek félnek az újtól, a mástól és esetleg az egyedül léttől.
Itt jön a vonzás törvénye, Tovább »

Most hétvégén újra itt a lehetőség, hogy kezedbe vedd a sorsod!

T4 - titok siker tréningIsmered már a Titkot, mindent tudsz már a hátterét adó Vonzás Törvényéről,
az elmélet már ott van a fejedben, de mégis zakatol a kérdés:

„Hogyan is működik mindez a gyakorlatban?”

Most megtudhatod! Első kézből kaphatsz gyakorlati válaszokat a kérdéseidre, mindarra, ami régóta foglalkoztat, és számos további kérdésre is, ami majd csak ezután merül fel Benned!

Na habozz, ragadd meg a lehetőséget MOST! Itt az idő, hogy újra szabad légy! Tovább »

És most...?

mélyen érezve vasalom a drága, drága ingét, miközben ő a Love Storyt játsza nekem
nekem
csak nekem

Címkék: