rezgésszint

Kitörés

rezgésekMár megint rezgésekről szólnék, mivel ezeket nagyon fontosak látom, és nagyon jól el lehet magyarázni néhány alapvető jelenséget általuk.
Minden rezgésszintnek megvan a jellegzetes viselkedés módja, világszemlélete és történései. Ezek soha nem egyfélék, hanem minimum két ellentétes módon jelentkeznek. A tettes és az áldozat ugyanazon érem két oldalát képviselik, és kölcsönösen függnek egymástól. Egyik nem lehet meg a másik nélkül, bármennyire is szeretne. Ahhoz, hogy egyáltalán találkozzanak, kell lennie egy közös faktornak, ami összehozza őket, és ez a rezgésszint, ami mindkettejüknél azonos. Tulajdonképpen egymást teremtik folyamatosan. Tovább »

Valami útjára indult...

Ezt az emailt kaptam az imént.
Úgy gondoltam, közzé kell tennem.

Szeretett Barátaim!

2009. december 10-én találkoztam nyíregyházi Barátommal, aki a következő információt mondta el nekem:

Szeptember vége felé a Kárpát-medencében a rezgésszám elkezdett megemelkedni, napi 10 egységet növekszik az Ongostrom skálán. /Ezt a skálát a Japánok használják elsősorban./ Tovább »

Rezgésszint 2.

Köszönöm a hozzászólásaitokat, azokra is itt válaszolok. Tovább »

Mesebeli jóbarátok

barátságAmikor elkezdtem rövid életű foglalkozásom a magyarországi ezo élettel, mindenhol azt mondták az "okosok", hogy "fel kell arra készülni, hogy megváltoznak az emberi kapcsolataim", mert az őrületesen magas "rezgésszintem" már csak a többi vibrátort vonzza majd be, és a régi kapcsolataim esetlegesen nem tudják majdan követni szemkápráztató vibrálásomat. (Na, jó nem egészen így fogalmaztak, de a REZGÉSSZINT szó mindig helyet kapott a szövegükben.)
Telt-múlt az idő, és valahogy én az ezo csoportokba nem voltam képes beilleszkedni, holott Tovább »

Magyarország Őrangyalának üzenete

őrangyal"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük.
Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre.
Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"
Padre Pio (1887-1968) Tovább »