Abraham

Ábrahám elárulja, hogyan vonzzad be a lottó-főnyereményt!

Esther és Jerry Hicks nevét és műveit szerintem ezen az oldalon már mindenki ismeri. Ők voltak az elsők, akik először a Vonzás Törvényéről beszéltek a könyveikben. Tovább »

Esther és a szárazság

"Barátunk, Esther egy súlyos szárazság közepette - ahogy az időjárás-jelentésben nevezték - Texas Hill Countryban lévő házuk kertjének egyik ösvényén sétálgatott, és a száraz füvet látva komolyan aggódni kezdett a gyönyörű fák és bokrok jólléte miatt, amelyeken kezdtek már látszani az esőhiány okozta károk jelei. Látta, hogy üres a madáritató, holott csak néhány órával azelőtt töltötte fel vízzel, és eszébe jutott a szomjas szarvas, amely átugorhatott a kerítésen, hogy megigya azt a keveset, amennyi még maradt benne. Tovább »

Kérd és megadatik 1-2

Üdv mindenkinek! Tovább »

Hiányzó Titok?

Ez az írás nem lesz minden aspektusában trendi heppi. Kritikus gondolatokat fogsz olvasni, vedd magadnak a bátorságot, hogy szembenézz vele. És természetesen, ha nem tetszik a stílus és a mondanivaló, akkor kritizálj meg te is engem nyugodtan! Szívesen folytatok eszmecserét erről!

Több „hiányzó” aspektust is előhoztak már a Titok könyvvel és filmmel kapcsolatban. Gyakorlatilag szinte minden fontosabb szereplője a filmnek előállt valamivel. És igen, természetes, hogy fokozatosan bomlik ki a tudás, és mindig van tovább. Tovább »

Szabadság, Életstílus, Network Marketing, Személyiségfejlesztés, Humor

Ha érdekel a Szabadság, az Életstílus, a Network Marketing, a Személyiségfejlesztés és szereted jól érezni magad, ez a blog Neked készült...

Üdv.
G.

Abraham video:))

A video fordítása: Tovább »

Ábrahám tanításai a Vonzás Törvényéről (Esther és Jerry Hicks)

abrahamEz egy kivonat Abraham-Hicks üzeneteiből 1986-tól.

Fizikai megjelenése vagy annak, ami nem fizikai. Minden-Ami-Van, vagy Isten, nem tekinthető megváltoztatatlannak és Rád vár hogy megértsd. Te irányítod a gondolatot, hogy itt rátalálj: még több érzésre, ami neked jó, még többet abból, ami újdonság és pompásan felemelő. Tovább »

Abraham 10 tanácsa, hogy jobban érezd magad

öröm, jól érzem magamEgyszer Jerry azt a kérdést tette fel Abrahamnak:
- Ha ti lennétek a "lángoló csipkebokor", és én szeretnék a népem számára eligazítást kérni, milyen "tízparancsolatot" tudnátok adni?
Amire azt válaszolta:
- Nos, parancsolatokat nem tudunk adni - de adhatunk néhány ötletet, amelyek segítenek abban, hogy te és a néped minél jobban érezzétek magatokat. Tovább »

Azt mondtad:"Boldogan fogok élni!"

Azt mondtad:"Más Lényekkel együtt alászállok a fizikai tér-idő világába,egy meghatározott és sajátos nézőponttal rendelkező öntudatot veszek magamra.Megtanulom ebből a nézőpontból látni magamat,és örömömet lelem majd abban,hogy társaim e nézőpontnak megfelelően látnak engem." Tovább »

Ki Abraham?(Kérd és Megadatik..)

Abraham:Esther szellemi vezetője.(Kérd és Megadatik c. könyv egyik szerzője,Esther..) Tovább »

Vizualizáció mesterfokon

secretAbraham-Hicks üzenet

A Vonzás Törvényének mindennapi használatához az egyik legfontosabb dolog a vizualizáció. Ennek megértéséhez nagyon sok jó videót lehet találni, az egyik leghitelesebb forrásnak Esther Hicks által közvetített Abraham nevű tanítókat tartom. Most egy olyan videót és a magyar fordítását szeretném közreadni, amely nagyon sokat segít abban, hogy a vizualizációt megértsük, és helyesen tudjuk alkalmazni.

Mivel óriási erő van ebben, javaslom hogy nézzétek meg Esther Hicks szavaival a videót, és aki nem tud angolul, az olvassa el a fordítását. Köszönet Gininek a videóért, a fordítás az én munkám :-) Tovább »

Csoda! Vagy inkább nagybetűs: CSODA

csodaSzóval, ami tegnap meg ma történt, túl megy minden határon. Meg kell, hogy osszam veletek, mert szerintem ez igazi CSODA!!! Írtam, hogy Édesanyám nagyon megbetegedett. Vastagbél rákot regisztráltak nála, áttétekkel a májra, nyirokra, vékonybelekre, gyomorra. Az orvos azt mondta fél évvel ezelőtt, mikor kiderült, hogy 50% esélyt ad rá, hogy még fél évig élni fog. 58 éves. Mindenkit felbujtottam. Itt is, a nadis ismerőseim között is, a Krisnahívő barátok is, és az agykontrollos társak is gondoltak Anyura! Gyógyítgattam én is, mert anno kérdeztem Zoét - na ez egy másik tök jó story, majd ez után leírom azt is -, hogy hogyan menthetem meg az Anyukámat. Tovább »

Teremtés

Kedves Mindenki ! Tovább »

Címkék:

Belső Iránytű

iránytű"A szabadság nem az élet célja! Hanem az alapja. Következménye pedig a fejlődés. Életed célja pedig nem más, mint az öröm. Soha nem vágyaid konkrét megvalósulása a lényeg, hanem az, hogy hogyan érzed magad az adott pillanatban."
- Abraham -

Sokáig kétségbeesetten kerestem az Élet Értelmét. Hogy mi végre vagyok itt, mi az életfeladatom. Úgy gondoltam, ha erre rájövök és megértem, egyszeriben megváltozik és sokkal könnyebb lesz minden. Mert akkor már tudni fogom, merre tartok, és mit kell tennem, mi a dolgom. Hosszú-hosszú időt töltöttem ezzel a kereséssel. Tovább »