igen

Igen, van az a pillanat

Igen, van az a pillanat. Amihez nem kell semmilyen különleges esemény, senki, akitől plusz egyet dobban a szíved, mégis úgy érzed, most jó. Itt jó. Úgy jó, ahogy van. Tovább »

Kérlek Benneteket, engedjétek meg, hogy bemutassam!

Az vesse rám az első követ, aki még nem hibázott! Akkor is, ha nagyon jól tudta, hogy mit csinál! Tovább »

RE: Te döntesz??

Csillagvirág megihletett..., bár már napok óta ez a témakör foglalkoztat...

Ha holnap meghalnál és odakerülnél sajátmagad elé és megkérdeznéd magadtól, hogy úgy élted-e le az életedet, ahogyan eltervezted?..... Elégedett lennél a válasszal? Tovább »

Miért Igen …?

Mondhatnám frappánsan, miért ne…

Szóval az IGEN jelentősége. Tovább »

Mi?

Ha nincs szükséged bizonyítékokra ahhoz hogy higgy az igazságban,
akkor az igazságra a bizonyíték te magad leszel.

Címkék:

bevonzom

ismét irom a bevonzás törvényeit!!

bevonzom a

bőséget
egészséget
bodogságot.
ez a mantrám a nap legtöbb pecében .
és működik

Címkék:

Még mindig

jóbarátokSzóval csak el szeretném mondani, amit már néhányszor sikerült, teljesen megváltozott az életem. Ma elfogott egy furcsa, fantasztikus érzés, annyira jó, hogy nem is tudom hova tegyem. Régen a rossz érzéseket gyűjtöttem magamba, és egy idő után kitört belőlem sírás, vagy egy jó nagy hisztiroham formájában. Ma az ellenkezője történt velem. A sok jó dolog csapódott le bennem, ami az utóbbi időben történik es valami határtalan boldogság öntött el annyira, hogy sírni tudtam volna tőle. Ilyen meg soha nem fordult elő velem. És annyi mesélnivalóm van. Minden jól alakul. Érzem a férjem szerelmét és azt, ahogyan én is szépen lassan újra beleszeretek. A lányom Tovább »