videó

Szilveszteri felvételek

Sziasztok!

Ki tud valamit a szilveszteri bulin készült képekről, videóról? Én sajnos még semmit sem láttam belőlük.
:((((

C.

Sikeres volt az ingyenes bemutató előadás - videó!!!

titkos négyesSikeres volt a Titkos 4-es hétfői, ingyenes bemutató előadása! A kis terem szinte teljesen megtelt, erre még mi sem számítottunk! :) Ha kíváncsi vagy, nézd meg az előadásról készült csaknem 20 perces videó-összefoglalót!
És ha még nem jelentkeztél, akkor tedd meg most, ide kattintva! Tovább »

68 MÁSODPERC TISZTA GONDOLAT

Abraham-Hicks üzenet

Kulcsfontosságú a most következő bejegyzés a Vonzás Törvényének és a vizualizációnak a megértése szempontjából. Egyben megmagyarázza azt is, miért kérik újra és újra, hogy fogalmazzátok meg, és írjátok le mindennap, hogy mit akartok elérni, kivé, mivé akartok válni, milyen életet akartok megteremteni magatoknak. Tovább »

Vágyvideó

vágyvideóSziasztok!

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan közületek ismeritek a vágyvideó fogalmát, sőt már készítettetek is saját videót. Elsősorban nem hozzájuk szólok, hanem azokhoz akik még nem ismerik ezt. Mivel napról napra egyre többen és többen leszünk akik ismerjük és alkalmazzuk is a vonzás törvényét, úgy gondolom, hogy érdemes megemlíteni ezt a módszert, mellyel megkönnyíthetjük céljaink elérését. Tudom, hogy már többször szó volt a vágyvideóról itt az oldalon, de ha valaki újonnan csatlakozik az oldal felhasználói közé, akkor általában csak az első néhány fórumtémát, blogbejegyzést olvassa el.
A vágyvideó egy olyan általad készített videó, mely Tovább »

Ironman - az akaraterő próbája

vasemberBőgj egy jót Te is, és érezd meg az emberi nagyságot!
"Valóban több vagy, mint amit magadból látsz!"

Ez a történet egy ausztrál férfiról szól, aki az "Ironman" = Vasember versenyen vett részt a fiával, aki agyparalízissel született. A férfi nem látta a fia betegségét, mint egy akadályt, keményen edzett - a fiával együtt - éveken át, míg Tovább »

Szívderítő videó!

Kedvesek, nézzétek meg és viruljatok ezektől a csodás éneklő virágoktól!
Közeleg a tavasz, örvendezzetek!

Ölelés: Szildi

Címkék:

Akinek diktáltak az angyalok...

Hosszú blog bejegyzést írtam, de ha van időd, kérlek NE SAJNÁLD RÁ...
Szepes Máriáról szól az emlékezés, akinek nagy-nagy tisztelője vagyok. Tovább »