depresszió

Szerencselavina a depresszió közepén

Sziasztok!

Gondoltam, szívesen megosztanám veletek a vonzással kapcsolatos tapasztalatimat, és a nálam tapasztaltabbaktól szívesen vennék javaslatokat, hogy mégis hogyan lehetne még hatékonyabb a gondolkodásom, hogy milyen gyakorlatokat végezzek például. Tovább »

"Bárcsak szeretne valaki!"

Szinte minden ember erre vágyik. Vagy kimondja, vagy nem.. Ha imádkoznak, ha csak sóhajtanak, ez a vágy hangzik fel legtöbbször.

Belegondoltál valaha is, hogy ez mit jelent pontosan?

"Ha szeretnek engem, az nagyon jó érzés"

Tényleg? Milyen érzés? Érzel közben valamit?

Rendben, az biztosan megnyugtató érzés lehet, ha tudod, hogy valaki nagyon szeret, és ragaszkodik hozzád. Tovább »

Amikor találkoztam Istennel - I. rész

Mindig sejtettem, hogy a világunk nem lehet a véletlen műve.
Egyszerűen nem fért bele ez a lehetőség, ha józanul végiggondoltam a dolgokat. De azért annyira nem érdekelt a téma, hogy becsületesen utána járjak.
Miért tettem volna?
Sikeres voltam, mindenem megvolt, amit csak a Világ elengedhetetlennek hirdet!
Tudjátok: pénz, karrier, nagy autó, nők, utazások, stb. Tovább »

Szociális beilleszkedési problémák

Saját weboldal:

SZOCIÁLIS BEILLESZKEDÉSI PROBLÉMÁK


Bevezetés

Üdvözlöm a kedves olvasót! Nos, a könyvben tárgyalt témakör a napjainkban, és különösen Magyarországon úgy gondolom, hogy eléggé fontos lett, tekintve az életszínvonal drasztikus csökkenését, és általában véve is magát az élet nehézségeit. Tovább »

Saját démonaim

Üdvözlök mindenkit.

A depresszió és az érzés miatt kialakult betegség folyamatok a jelenlegi magyarország lakosságára sajnos fokozottan igaz. Egy olyan könyvet szeretnék itt bemutató szintjén közzétenni, amely pont a depresszió gyermekkori kialakulásának okait próbálja megfejteni.
Én magam is egy olyan környezetben nőttem fel, amelyet nem kívánok senkinek.

Expozé Tovább »

Érzelmi gátak föloldása

Érzelmi gátak föloldása

2009.03.25. | Tóth Klarissz

"A feszültség, a frusztráció, a düh és általában az érzelmek elfojtása negatívan hatnak közérzetünkre. A folyamatos érzelemelfojtás a szervezetben gátat képez, ami egy idő után depresszióhoz vezet. Tovább »

A buszmegálló

buszmegállóAki olvasta a "Részletek egy infós k...a naplójából" című írásomat, akkor annak a stílus ismerős lehet. Alább egy újabb írás. Aki nem akarja végig olvasni, arról szól, hogy a szuicid hajlamú srác hogyan találja meg az élete értelmét, életfeladatát.

...Reggel 9.38 van! - jegyezte meg magában Alex, majd így folytatta - megint elkéstem a suliból. Leszarom! Úgy sem hiányzok senkinek sem. Ők sem nekem! Tovább »

Depresszió, pánikbetegség, halálfélelem

Sziasztok! Tovább »

Hogyan?

Sziasztok, én most találtam erre az oldalra de már egy ideje érdeklődöm ezek a dolgok iránt. Most a segítségeteket szeretném kérni, nem tudom pontosan hogyan is kezdjek hozzá a teremtéshez, és ami méginkább érdekelne..., szerintetek a vonzás törvénye segítségével ki lehet mászni a a depresszióból?? mert eléggé gátol ez engem , a depi miatt nem jutok sehová és csak neheziti az életem. Tovább »

Az önáltatás művészete

önáltatásNincs kiút. Nincs megoldás. Nincs energia. Nincs lehetőség. Nincs kedv. Élni sincs kedv. Majd később. Majd ekkor, majd akkor. Halogatáshegyek. Depresszió. Rosszkedv. Kétségbeesés.
Mostanában olyan távolinak tűnik. Olyan messzinek és homályosnak. Amikor benne voltam, akkor viszont nagyon is életszerűnek éltem meg. Nagyon is fájdalmasnak. Úgy éreztem, hogy senki sem segíthet, mégis minden vágyam az volt, hogy segítsen valaki. Bárcsak valaki segítene!
Volt, aki támogatott, aki felsegített. De Tovább »

Ragyogás életének hullámvölgyéből egy részlet. Hogy lehet depresszióból saját magunk erejéből kievéckélni?

Íme a megírt élettörténetem egy szeletkéje, ami egy mára sikeresen lezárult, ám de
akkor sikertelennek megélt korszakomból van. Anikó
Idegeskedtem ,hogy milyen benyomást keltek az emberekben. Aggódtam mert azt
hittem beteg vagyok, leszek. Már dolgozni se tudtam; ott hagytam az munkahelyemet, mivel Tovább »

Önbizalom?

Sziasztok!!!

Nemrég találtam rá az oldalra, nagyon tetszenek az írásaitok, itt mindenki olyan aranyos, ezért is merek írni.

A könyvet és a filmet is nemrég olvastam, láttam, nagyon tetszett és igazán elgondolkodtató. Tovább »

Az első és legfontosabb csoda

Sziasztok!
Nemrég fedeztem fel magamnak a Titkot, jelenleg egy álmom megvalósításán munkálkodom. Most jöttem csak rá, hogy az első álmom már meg is valósult, anélkül, hogy tudtam volna róla. Az első csoda bizony megtörtént. Ezért én máris tudom, hogy a Titok nélkül még most sem tartanék sehol. Tovább »