kételkedés

Ki volt az a nagyon "okos",aki kitalálta ezt a vonzás törvényét?

Gondolkodtam az utóbbi időben és arra jutottam,hogy az a tény,hogy sok embernek sikerül minden a vt-vel,az csak véletlen. Már magay az elnevezés (vonzás törvénye) röhejes. De komolyan: Ki találta ki ezt? Rajtam nem segített a vonzás törvénye (ergo: NINCS). Az,hogy van ennek a tévhitnek sok ezer vagy még több elvakult, fanatikus követője,negem nem érdekel. Tovább »

Kételkedem tehát nem vagyok... :)

secret, hit, kételkedésEgy kételkedő hozzászólás késztetett arra, hogy regisztráljak erre az oldalra. Azóta nagyon sok ilyet láttam itt: "én még nem tudok teremteni", "nekem ez még nem megy", "próbálom, de sose sikerül". Ennél már talán egy fokkal jobb a "szeretném ha nekem is menne", vagy "egyelőre még csak kis teremtések sikerültek, a nagyok még váratnak magukra". Biztos sokan találkoztatok már ilyenekkel, akár a való életben is...
Most tényleg. Aki ezeket leírja, nem veszi észre a saját szavaiban rejlő keserűséget?
Nem veszi észre, hogy ezzel épp a keserűségre, a kudarcra, múltbéli rossz élményekre koncentrál? "Én csak kis dolgokat tudok teremteni" gondolja, és a nagy dolgok tényleg nem jönnek. Persze tovább erősödik az érzés. A probléma végül saját magát gerjeszti tovább... Tovább »