férfi-női szerepek

KIKAPCSOLÓDÁS ÉS FEJLŐDÉS A FELHŐK FELETT!

Gyere el Te is augusztus 1-jén kezdődő Párkapcsolati táborunkba, akár párban, akár pár nélkül, hogy megtanuld, hogyan élj nőként Holdként fényben, férfiként pedig Napszerűen férfiasan.

Táborunk különleges varázsát a résztvevőkön túl, Dobogókő garantálja, amely köztudottan a Föld legerőteljesebb energiaközpontja. Tovább »

A nő (a női szerep)

Kedveseim! Elgondolkodtatok-e valaha azon, miért is születtünk le jelenlegi életünkben nőként, illetve férfiként?
Mert ezt akartuk, amikor megterveztük mostani életünket. Mit teszünk nőként a mai világban? Hát? Mindennek, és mindenkinek meg akarunk felelni, de ez képtelenség. Kivívtuk az egyenjogúságot. Mit is jelent ez? Miben vagyunk egyenjogúak? Legyél egyszerre teremtő, és befogadó? Nem lehetsz egyszerre nő is és férfi is itt a Földön. Bár a társadalmi elvárások ezt sugallják. Mit várnak el? Tovább »

Szeretni tudni kell, avagy: Férfi és Női önvalónk mélyebb megismerése

férfi és nő kapcsolatEz folytatása a "Párválasztás-párkapcsolat: Miért okoz nehézséget a párválasztás?" című témának, de megér egy külön "fejezetet" szerintem... Kellemes bizsergést kívánok hozzá :-)

"Beleszeretni valakibe, megszeretni valakit, csodálatos érzés, különösen, ha ez kölcsönös. Különlegesnek, egyedi-egyedülinek, vonzónak, gyönyörűnek érzi magát, akit megérint a szerelem varázsa. Azt érzik a szerelmesek, hogy örökké szeretni fogják egymást, Tovább »