karrier

Hogyan oldd meg a problémáidat? - Pegazus Üzenet

Milyen csodás is azt hallani mástól: "Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra."

Van azonban egy hírem a számodra:
A problémamegoldás a Te feladatod, ezért kaptál szabad akaratot Tovább »

Segítségkérés a munkámhoz

Kedves Titoktudók!

Szeretném a segítségeteket kérni, mert elakadtam egy fontos dologban.
Egy ideje már alkalmazom a vonzás törvényét, és egészen jól alakult minden...párkapcsolat, család, még a munka is. Tovább »

Amikor találkoztam Istennel - I. rész

Mindig sejtettem, hogy a világunk nem lehet a véletlen műve.
Egyszerűen nem fért bele ez a lehetőség, ha józanul végiggondoltam a dolgokat. De azért annyira nem érdekelt a téma, hogy becsületesen utána járjak.
Miért tettem volna?
Sikeres voltam, mindenem megvolt, amit csak a Világ elengedhetetlennek hirdet!
Tudjátok: pénz, karrier, nagy autó, nők, utazások, stb. Tovább »

Én is mindent bevonzottam, amire vágytam. Te is megteheted!

Mari-anna története magával ragadott, és gondolatokat ébresztett bennem. Mióta blokkjaim oldásra kerültek, semmi nem áll utamba. Nem szégyellem, előtte egy csődnek éreztem magam. Bár elég jó környezetben nőttem fel. A siker nem állt távol a családomtól, és egy pozitív önkép alakult ki bennem a fejlődésem során. Mégis a kamaszkori élmények, megaláztatások olyan mély nyomokat hagytak bennem, amitől bezártam teljesen. De miután megszületett bennem az elhatározás, semmi nem állt az utamba. Időmet, energiámat nem kímélve ugrottam neki a változásnak. Tovább »

A munka és a magánélet egyensúlya

egyensúlyVannak karrieristák, akik hatalmas elismerésre tesznek szert a munkahelyükön, önálló vállalkozásokat hoznak létre, meggazdagodnak, azonban az életük többi területére a kudarc jellemző. A házasságuk csődben van, a baráti kapcsolataik megromlottak, egészségük a romok alatt, állandó konfliktushelyzetbe kerülnek másokkal, és sorolhatnám tovább. Ezeket hallva, elgondolkodunk azon, hogy ez a nagybetűs siker ára? Akarunk mi egyáltalán sikeres karriert építeni, vagy inkább megmaradunk a jelen helyzetünkben, de legalább a családi békénk megmarad? Tovább »

"Carrie Bradshaw tudja..."

Carrie BradshawSziasztok! Már írtam róla itt, hogy elindítottam egy blogot (). Egy internetes naplót, ahol a saját tapasztalataimat felhasználva írok egy jó kis regényt egy szingli lányról, aki eltöpreng az élet nagy kérdésein. Sikeres, vidám, sokoldalú és keresi a nagy Őt! Csakhogy ez nem a szokásos történet. Ez nem egy hollywood-i sztori. Ez a Vonzás Törvényéről (is) szól. Nem véletlenül lett a címe: Szex és a Secret! Tovább »

Úttalan utakon

Szeretnék megosztani veletek egy törtnetet, egy olyan történetet mely az én életemet öleli körül hiszen velem történt, az életem egyik szakasza.
Élt-éldegélt egy önző, gonosz kis fiúcska aki senkivel nem törödött önmagán kivül.Ment a saját feje után és elüldözött mindenkit magam mellől...és hogy miért is tette ezt? Tovább »

Mi a jó módszer??

Nálam pozitívabban már talán nem is gondolkozik senki...de...(na itt az az utálatos DE...)Képtelen vagyok munkát találni.17 évig a gyerekeim mellett voltam.Most válok...és hiába minden erőfeszítés,nem kellek senkinek...Elkezdtem tanulni is.Angolt.Talán azzal sikerül...Mégis csak visszautasításokkal találkozom.Mit csinálok rosszul?SEGÍTSÉG!!!!!

Bakancs helyett légecset

bakancs helyett légecsetNagyon boldog vagyok. Mindig történik valami, ami felülmúlja az előző sikereket.
Egy egész oldalas cikkel büszkélkedhetek a Blikk Nők-ben. Ez a cikk számomra azért nagyon fontos, mert a vágytablómon naponta nézegetem, hogy: Szakmájában ismert, sikeres és elismert airbrush festőnő vagyok".

Csináljatok vágytablót!! Tessék az ágy mellé rakni. Reggeli ébredéskor, Tovább »

Madonna a számmisztika szemszögéből

MadonnaKedves Barátaim!

Szeretnék egy sorozatot elindítani, ami 12 részes lesz és minden hónap 16-án fog megjelenni. A számmisztika szemszögéből fogok bemutatni híres sztárokat, és olyan nem a művész világból ismert embereket, akik egyéniségükkel és szellemiségükkel, viselkedésükkel jó irányt mutatnak Nekünk. Fogadjátok szeretettel ezeket az írásaimat.
Várom hozzászólásaitokat, akár egyetértettek, Velem, akár nem. A bevezető része ennek a sorozatnak a Michael Jacksonról írt elemzés volt, a helyzet szomorú aktualitása folytán. Ezért nem írtam ott előszót, az idő rövidsége miatt.
Akiről most fogok írni, mindannyian jól ismerjük. Tovább »

Elkeseredve

Már egy jó ideje ismerem ezt az oldalt és amikor rátaláltam és felfedeztem a Titkot és a Vonzás Törvényét nagyon fel voltam dobva.Hihetelen lekesedés fogott el és minden energiámat belefektettem és sokat olvstam a témával kapcsolatban. Tovább »

Állásajánlatok

állásközvetítőMivel ez a Kicstárszoba, ezért mi lenne, ha segítenénk az Univerzumnak azzal, hogy aki tud megüresedő állást, ahol dolgozik vagy ismerőse által, az leírná itt! Elvégre aki itt van, az hisz az Univerzumban és aki erre az oldalra "téved" annak ez egy jel volt az Univerzum részéről... Sokan vannak itt, akik a gazdagságot és a jólétet szeretnék bevonzani és sokunknak egy jó állás vagy egyszerűen egy munkahely szükségeltetik ehhez. Tovább »

Hivatása: ANYA

anya és gyermek- Csak egy Anya?
Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása. A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját.
- Úgy értem - magyarázta a hivatalnok - van munkája, vagy csak egy...?
- Persze, hogy van munkám! - csattant fel a nő - Anya vagyok.
- Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó! - hangsúlyozta a hivatalnok.

Egészen addig a napig nem is jutott eszembe Tovább »

Pénzzel és karierrel kapcsolatos történetek gyűjteménye

Ez a téma éppen az aminek hangzik. A vonzás törvényének tudománya erősen gyakorlati tudomány, igzoljuk szeretném ha mindannyian beküldenénk sikertörténeteket. Tovább »