sikertörténetek

Hogyan lett elegem a beszervezősdikből

Ha valakinek, akkor nekem igen csak kijutott az MLM siker-történetből. Kezdve az Amway alapiskolától az EDBUSY szuper bukásáig.
A lényeg a lényeg: sikeres az a hálózati guru, aki a saját droid csapatát cincálja az egyik szuper buliból a másikba. Mivel én nem lettem sikeres hálózat-építő nagymester, maradt a natúr GIGA PIRAMIS, ahol legalább nem bacok át senkit, nyílt lapokkal játszok :) Tovább »

miként ismertem meg ......

L EIROM HOGYAN ISMERTEM meg a titok ami már nem is titok vonzás törvényét. Tovább »

Segítsetek légyszi

Lehet én vagyok a figyelmetlen,de sehol nem találom a sikertörténeteket. Hol tudom őket elolvasni?

Köszönöm! :)

sikertörténetek


-------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
:)
:)
agykontrollos sikertörténetek
érdemes bele olvasgatni;) ajánlom mindenkinek a figyelmébe az oldalt!

Végre sikerült!

Én még soha nem küldtem be semilyen türténetet,de ezt most kell.Már hónapok óta kerestük hogy milyen legyen az új autónk.Vagyis újabb mint az előző.Nem a szine volt a legfontossab,de találtunk egy tűzpirosat.Gyünyürű volt.Beleszerettünk.Ahhoz hogy meg tudjuk venni,el kellett adni a régit.Na persze ez nem ment könnyen.Mire felhivtuk,eladta.Nagy bánatunkban keresgélni kezdtü Tovább »

A 2 havi ter(e)m(t)és...

Hogy rohan az idő! Most nézem, 2 és fél hónapja nem jártam erre! Most is csak "véletlenül", kajálás közben gyorsban felnéztem, mert már nagyon régóta írni szeretnék... Tovább »

Boldog Baba

boldog babaEgy brit felmérés szerint, amelyben 500 férjet és feleséget kérdeztek ki, az újszülött egy éves koráig minusz 68 nap alvás jut a kezdő szülőknek. Lehet másként? Igen lehet. (2007 áprilisi írásom)

Kimerültség babasírás miatt címmel olvastam az Új Néplap március végi számában egy cikket, amely egy brit felmérésre alapult. "Az első gyermekes újdonsült szülők naponta átlagosan másfél órányi alvást veszítenek az apróság érkezését követő évben." Lehet-e ez másként? Tovább »

Oszd meg mindenkivel mindazon dolgokat, melyben a TITOK volt segítségedre!

Ráéreztem a Titok ízére!

ráéreztem a titok ízéreRáéreztem a Titok ízére.
Annyira ráéreztem, hogy minden megy, mint a karikacsapás.
Minden megy, mint a karikacsapás, ezért nap mint nap teremtek.
Nap mint nap teremtek, ezért minden vágyam teljesül.
Minden vágyam teljesül, ezért rengeteg energiám szabadul fel. Tovább »

Az elengedés művészete

elengedésSok különös dolog történt és történik velem, mióta találkoztam a Titokkal. Ismeret bővítés céljából a témában olvasottakból szűrőmön fennmaradtakat igyekeztem/igyekszem mindennapi életemben alkalmazni.
Olyan ez, mint az életmódváltás - nem megy egyik napról a másikra, hisz' mélyen lévő kódokat kell átalakítanunk.
Ám a kitartás mindenben - ebben a dologban is eredményt hoz, akár akarjuk, akár nem. A pozitív gondolkodás igenis megszokássá tud válni:) és ez szuper! Tovább »

A Titok

Sziasztok! Tovább »

Egy sikeres vizsga és sikeres teremtések leírása. Vonzással és agykontrollal - Egyre jobban!

Mostanában én már csak így válaszolok, ha kérdezik, hogy vagyok: "Egyre jobban! Vonzással és agykontrollal." :-) Tovább »

Elkészült a film!

mosoly dinnyeKedves Secretesek! Talán még emlékeztek, hogy szó volt korábban egy filmről, amiben a MOMOMO kitűző is rögzítésre került. Ez valamikor tavaly év végén, talán december elején történt.
Kb. fél órája kaptam egy telefont, és kiderült, hogy 2 napja a levelesládámban landolt az a filmrészlet, ami még december elején került rögzítésre. A film témája a biológiai fogászat. A szereplők jóváhagyása most aktuális, utána készíthető el a mesterkazetta. Nos, örömmel számolok be arról, hogy Tovább »

Kókusz szépen növekszik

Ma reggel a Kókuszról szóló régi blogba szerettem volna egy új képet rakni. Az egész blogot, mindenestől sikerült eltüntetnem, ezért most írok egy újat és csatolom a régi és az új képét is. Tovább »