önbizalomhiány

Képes vagyok rá..... képes vagyok rá?

Az életben a felismerések, a gondolatok, a fellángolások hullámokban törnek ránk. A fellángolások azok, amiket AHA élményként szoktunk megélni. Annyira magával ragad, annyira gyönyörű, hogy muszáj most rögtön foglalkozni vele...
Aztán a tűzcsóva, kellemes finom kandalló meleg lesz, után parázs, de már érzed azt, hogy csak közvetlen közelében van forróság... majd táplálás híján elalszik.... Tovább »

lehetek én az egy?

Sziasztok!

Először is örülök, hogy idesodródtam erre az oldalra, nagyon sok jó írást olvastam már és már ezek is a segítségemre voltak, de azt hiszem még többre van szükségem. Tovább »

mostmár betelt a pohár..:S

Üdv! ismét Babletyi 17 vagyok megint, gondokkal... Tovább »

kapcsolatfüggőség

"A kifejezés arra is utal, hogy az illető nem tanulta meg az önállóságot, a szuverenitást, nem képes arra, hogy független lényként életképesnek érezze magát. Szorong, félelmek gyötrik ezzel párhuzamosan fantáziavilága felerősödik, de abból semmit nem valósít meg.Állandóan várakozó, érzelmileg kielégítetlen állapotban van. Tovább »

Önbizalom hiány

Sziasztok! Már a blogomban is megírtam de úgy gondoltam ide talán mégis érdemesebb!!! szeretném ha segítenétek vagy tanácsokat, tippeket adnátok egy 18 éves önbizalomhiányos jánynak! :) Sokat jelentene ha tapasztalataitokat és ötleteiteket megosztanátok velem! Előre is köszönöm!

Önbizalom?

Sziasztok!!!

Nemrég találtam rá az oldalra, nagyon tetszenek az írásaitok, itt mindenki olyan aranyos, ezért is merek írni.

A könyvet és a filmet is nemrég olvastam, láttam, nagyon tetszett és igazán elgondolkodtató. Tovább »