egyedül

Nélküled

Nélküled

Megint egyedül karácsonyozom
Nincsen arra szó hogy mennyire hiányzol nekem

Vess meg!
Kergess el!
Csinálj valamit!
Csak ne hallgass kérlek....

Evvel megölsz engem....

Vele vagy nélküle....

Egyedül-vagy együtt

Mehetsz te az ejfeil toronyhoz is
És mehetsz te tenger partra is szigetekre....bárhová
Nem lesz az igazi nem fogod magad jól érezni
Érezni fogod hogy nem a megfelelő emberrel vagy ott
Ha meg egyedül vagy akkor meg azt érzed hogy ehetsz te sülteket,kaviárt lazaccal,mindenféle finom süteményt íztelen lesz nem érzed az ízeket....nem lesz az jó
Egyedül nem jó Tovább »

Egyedül

Egyedül

Ezen nem lehet segíteni. Vannak az életben pillanatok, amikor menthetetlenül egyedül vagy.
Ilyenkor hiába van társad, hiába van családod, hiába vannak barátaid: egyedül vagy. Tovább »

Címkék:

Egyedül vagyok

Egyedül!

Egyedül vagyok.
Nem magányos vagyok,csak egyedül vagyok
Én akartam így.
Nem bánok már semmit
Ez is csak egy állapot
Amit meg kell tapasztalnom

Egyedül:én+önmagam
Most újra magamra találtam
Lehet ez hiányzott már rég nekem
Egyedül is lehet moziba menni
Ha egyedül vagyok nem kell megkérdezni a másikat melyik filmet nézzük meg

Én léptem előre Tovább »

Címkék:

Egyedül lenni…

Amikor egyedül vagyok, ülök, és elmélkedem a világról. A világról, mely bennem rejlik és nem rajtam kívül. Felismerem magamban azt, hogy ennek most így kell lennie, hogy ráébredjek “valamire” amit még esetlegesen nem tudok kezelni megfelelően.
Az egyedüllétnek két formája ismeretes. Az egyik a magányosság: amikor nagyon jó lenne, ha mellettünk lenne az, kit szeretni tudunk, hogy szóljon hozzánk, megöleljen és megossza velünk titkait. Tovább »

Wass Albert: Amikor egyedül vagy

"Ezen nem lehet segíteni. Vannak az életben pillanatok, amikor menthetetlenül egyedül vagy. Ilyenkor hiába van társad, hiába van családod, hiába vannak barátaid: egyedül vagy. Bizonyos kérdéseket egyedül kell megoldanod, senki nem segíthet rajtad, senki helyetted el nem végezheti. Kifejezhetem ezt úgy is, hogy vállalnod kell valamit az életből, valami kockázatot, valaminek a felelősségét, egyedül, a magad erejéből. Amikor döntened kell, hogy valami jó-e, vagy rossz. Helyes vagy helytelen. Szép vagy csúnya. Amikor döntened kell, hogy jobbra térsz vagy balra fordulsz. Tovább »

Hogyan tovább??

Minden jól alakul az életemben, jövő héttől hivatalosan is elvált leszek, úgy néz ki munkám is lesz, a lányom is jól van és bennem mégis rossz érzések vannak. Talán mert tudom, hogy ezeket az eredményeket én magam vonzottam be, amikor még volt kivel megosztanom a sikereket. De most ő eltünt, azt sem tudom, hogy egy időre vagy végleg. Tovább »

Szex nélkül???????????

Megkaptam végre az idézést, október 13-án válóper. Mivel mindenben találok valami sorsszerüt, ez most sem lehet másként. A szülinapom október 14-én van, tehát a per után egy nappal. Az esküvőnk a férjem születésnapja előtt egy nappal volt. Nem tudom jelent-e ez valamit, de szerintem igen. Az biztos, már alig várom, hogy túllegyek rajta. Szerencsére simán megy minden, nem vitázunk. Tovább »

Segítségkérés

Sziasztok!
Már írtam ide, de nem találom az írásomat. Még új vagyok a Titok kezelésében. Szeretném a segítségeteket kérni, sarkítva az történt velem is, mint a nővel aki a film elején szerepel. Most nem tudom, hová forduljak, merre menjek, csak azt hogy sürgős segítségre van szükségem. Nem tudom hogyan beszélhetnék róla, hogy ne okozzak rosszat senkinek. Csak azt tudom, hogy változtatnom kell. Tovább »

Egyedül

Iszonyúan egyedül érzem magam... egyedül vagyok egy számomra szinte idegen városban. Munkahelyet kellett váltanom, és sajna az addigi otthonomtól 150 km-re találtam csak állást. Próbálom megszokni, barátokat szerezni, de nagyon nehéz. Egyébként is inkább zárkózott, csendes, nehezen barátkozó fajta vagyok. Tovább »

Az elromlott lift

liftKét emelet között elromlott az áruházi lift. Az eladók közölték az üzletvezetővel, hogy jó lesz sietni a javítással, mert egy idős hölgy szállt csak be, teljesen egyedül van - és az ilyen idős embereknél - sohasem tudni...

Az üzletvezető bizonyságot akart és lekiabált a lift aknába:
- Teljesen egyedül tetszik lenni?
- Nem, nem vagyok egyedül - volt a meglepő válasz. Tovább »