Álomkereső

Az univerzum

Sziasztok
Honnan tudja az univerzum.hogy mire van szükséged?Csak annyi a dolgom.hogy kérem,elhiszem,hogy megvan.Szerintem akinek van adatik.akinek nincs még az is elvétetik amiröl azt hitte,hogy az övé.Kicsicsit olyan ez a dolog mint valami imátkozás vagy nem?Ha én munkahelyet vagy pénzt akarok,akkor csak el kell hinnem,hogy megvan.

Előadás a Titokról kedden, Tatabányán!

Tatabánya, Flört kávézóHolnap, azaz kedden, Tatabányán egy nagyszerű előadást hallhattok a Titokról, és az alábbi témákról Álomkeresőtől, akit innen az oldalról is biztosan sokan ismertek. Az előadás helyszíne a Flört kávézó, ahol olyan előadók fordultak már meg, mint Balogh Béla, vagy V. Kulcsár Ildikó. Az előadás címe: A Valódi Önismeret, a Tudatos Teremtés nélkülözhetetlen alapja

Az alábbi kérdésekre keresünk majd közösen válaszokat, mintegy 2 óra időtartamban: Tovább »

T4 - az álom nekünk már valóra vált... most rajtad a sor!

Kommentárt nem fűznék hozzá, inkább Tovább »

tanulni , Tanulni , TANULNI / ? /

a tízes számrendszer " új " prefixumai KOPOGTATNAK , DÖRÖMBÖLNEK az ajtókon

- 10 - 15 C fok ......... , 100-150 mikrogr ......... , 10 mikrométer ......., páros - páratlan ?!
4 millió köbméter ........ 64 millió köbméter ........
" tartalék " ? 2 milliárd ...........

2 000 000 000 millió / 64 millió ........ aaaz 32 Tovább »

Az én vonzásom, INGYEN?

az én vonzásomSzeretném a figyelmetekbe ajánlati egy nagyon kedves barátom most megjelent könyvét, illetve online kurzusát, mely ráadásul roppant kedvező áron: INGYENESEN érhető el. Azt hiszem, hogy ez egy kihagyhatatlan ajánlat azoknak, akik szeretnének többet megtudni a vonzás törvényének gyakorlati alkalmazásáról. Szerintem ezen az oldalon már senkinek nem kell bemutatni azt, hogy kiről beszélek: Álomkereső, azaz Koródi Sándor most megjelent könyvét is ingyen kapja meg az, aki tovább olvas :)

Hihetetlennek tűnik? De mégis igaz! :) Szeretettel: Admin Tovább »

Oszd meg velem élményeidet, problémáidat!

Kedves Barátom!

Tudom, hogy az életben eligazodni, a tapasztalásainkat megélni nem mindig egyszerű. Magam is megéltem már ezt-azt, voltam nagyon mélyen lent, és nagyon magasan a fellegekben egyaránt.
Eddigi tapasztalásaim egyre inkább arra ösztönöznek, hogy valamiképpen megpróbáljak segíteni másoknak is eligazodni a gondolatok, az érzelmek és a tapasztalások sűrű erdejében.
Nem állítom, hogy én már mindent megtapasztaltam, amit csak tapasztalni akartam a múltban, vagy akarok tapasztalni most és a jövőben. Azt sem állítom, hogy "kulcsrakész" megoldást tudok adni életed megfejtéséhez és a problémáid megoldádásához. Tovább »

Magamról, egy kicsit...

Tudom, hogy sokan vannak közöttetek olyanok, akik úgy vélekednek, hogy könnyű örülni az életnek akkor, ha valakinek mindene megvan. Háza, autója, jól fizető állása, szerető társa, mindig elegendő pénze mindenre, amire csak szeretné stb.
Ha mindez megvan valakinek, akkor könnyű mindig, minden helyzetben mosolyogni, vidámnak lenni, könnyű szeretetteljesnek lenni, és örülni minden apróságnak, és bizonyára azt is gondoljátok, hogy ez adottság, sors, esetleg karma kérdése.
Bizonyára rólam is sokan gondoljátok azt, hogy nekem milyen jó! Mert nekem mindenem meg van! Van házam, autóm, mindig mindenre elég pénzem, és így könnyű mindig jól éreznem magam! Tovább »