ölelés

Ingyen ölelés alkalmak

Emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy ingyen ölelés akciókat bárki szervezhet, a rendőrségen sem kell bejelenteni, csak egy nagyobb kartontábla, és vastag filctoll kérdése az egész :D

Eddig ebben a fórumban még nem hirdettem, de az országos ölelésnapokon mindig megszerveztem a miskolci alkalmat :). Tovább »

Karácsonyi ölelés

ölelés, szeretetA sulim karácsony előtti hétvégére egy csodás ünnepséget szervezett. Nagyon fincsi vacsit kaptunk, és utána kezdődött a program. Egy hónappal az esemény előtt meghirdették a diákok és a tanárok között, hogy akinek írói vénája van, az a megadott 5 szó beillesztésével alkosson valamit. Sokan jelentkeztek a versenyre, és vacsi után elkezdődött a felolvasás. Nekem nagyon tetszett mindegyik, volt olyan, ami igazán mélyen a lelkembe hatolt, aztán a másik nevetésre hangolt, volt három amelyik különböző történetekkel, de mégis valamilyen szinten összekapcsolódott. Tovább »

Szicíliai emlék Re: fóka - Cry Baby!

szicíliai emlékAzon a napon korán kellett kelnem, de megtettem, mert mintha tudtam volna, ez a nap soha többé nem jön el még egyszer az életemben. Bár akkor reggel álmosan kikászálódva az ágyból ezt még nem igazán érzékeltem. Összepakoltam az aznapi kajámat előrelátóan, ahogy mindig. -Tviksz csoki kolbászos vajas kenyérrel.
Tudatában voltam, hogy fürdeni is fogunk egy helyen, ha lesz rá alkalmunk, de minden vágyam az volt, hogy megmászhassam a szigeten található hegyet. Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy mire leérek a monten tetejéről már nem lesz időm fürdeni, így végül nem vittem el a fürdőruhám... - Hogy ezen mi múlt, az máig hatással van rám. Tovább »

II. Országos MoMoMo Ölelésnap

Ölelésnap Nagykanizsán

Szeretettel küldöm Nektek a nagykanizsai ölelésnapről készült felvételt!

Szerető öleléssel : Tike

Címkék:

Békéscsabai ölelésnapi hirek

A békésmegyi Hirlap mai számából, fogadjátok szeretettel: Mártika

Ölelés...

ölelésDrága Barátaim :-)) Ma olyan, de olyan élményben volt részem! Elindultunk ölelkezni... fantasztikus volt, az emberek sokkal befogadóbbak voltak mint eddig. Nagyon örültek nekünk. Én személy szerint odamentem egy szórólappal, hogy ma van az országos ölelés-nap, és ennek alkalmából szeretnék adni egy szórólapot, illetve egy meleg ölelést, ha megengedi :-))) És összesen három,vagy négy ember nem kérte az ölelésemet:-)))De a szórólapot IGEN! Fantasztikus volt. Tizenegy órakor már nem volt kitűzőnk, és szórólapunk :-))) Tovább »

Ölelés

ölelés„Napi négy ölelés kell a túléléshez, nyolc a szinten tartáshoz és tizenkettő a gyarapodáshoz” – állította Virginia Satir amerikai pszichológus.

Az ölelés az egyik legbensőségesebb mozdulat két ember között. Érzékeltetjük vele a szeretetet, a szerelmet, a barátságot. Szakemberek állítják, hogy napi húsz másodpercre lenne szükségünk az érzelemdús szeretgetésből és sokkal boldogabb emberek lehetnénk. Az ölelés megnyugtat, növeli az önbizalmat, biztonságérzetet ad, hogy van valaki akire számíthatsz, segít legyőzni a félelmet, erőt ad… Az ölelésben az egész testünket átjárja egy finom, jóleső érzés, és semmilyen külső dolog nem kell hozzá, mindig kéznél van.

Teréz Anya is sokat mondogatta, hogy itt a földön a leggyakoribb probléma a szeretethiány. Szinte mindenki szenvedett az életében ettől. Tovább »

Országos Ölelésnapok [MoMoMo Free Hugs] az IWIW-en

Drága Teremtő Társaim :)

Megnyitotta kapuit az iwiw-n az Országon Ölelésnapok (MoMoMo Free Hugs) :))
Kérlek Benneteket hogy látogassátok meg, és jelöljétek meg ismerősként. Valamint azt is szeretném kérni, hogy ajánljátok az ismeretségi és baráti körötökben, hogy minél többen legyünk, akik örömet, boldogságot és mosolyt adunk a drága magyar embereknek. Tovább »

Első Országos MoMoMo Ölelésnap - Free Hugs!

Országos Ölelésnapok szervezése - Free Hugs

ölelés napokDrága Teremtő Társaim, MoMoMo tagok, leendő tagok, és MINDENKI :)

Admin Apánkkal és Álmunkkal kitűztük a MoMoMo által megszervezésre kerülő Országos Ölelés Napok első időpontját:
2008. március 29. délelőtt 10-12 óra

JELENTKEZNI LEHET: momomo@thesecret.hu vagy itt az oldalon a hozzászólásokban :)

Várjuk minden olyan lelkes tag és aktivista jelentkezését, aki vállalja hogy a saját városában megszervezi és lebonyolítja ezt a csodás eseményt.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezekre az eseményekre eljuttassuk a helyi és az országos médiákat. Tovább »