visszavonzás

Mit tegyek? (KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!) </3

Az előző bejegyzésembe leírtam, hogy miként szakítottunk a volt barátommal és, hogy hogyan viselkedik/viselkedünk. ()
Az esetünk nehéz. Osztálytársak vagyunk. (gimnázium 1.)
Igen tudom aranyszabály "osztálytárssal tilos". Tovább »

Ex visszahóditás, visszavonzás (hosszú de kérlek olvasd el!!!) NAGYON FONTOS!!!!

Sziasztok!

(a képen nem mi vagyunk.
én 15 vagyok, júniuban leszek 16. a volt párom pedig 16)

Sok hasonló bejegyzést láttam ezen az oldalon ezért remélem nekem is tudtok tanácsokat adni.
2012. augusztus végén megismertem egy fiút. Évnyitón. Osztálytársak vagyunk. Tovább »

Visszavonzás! Kérlek segítsetek :(

Sziasztok!!

Nagyon sokat olvastam már a titokról, és ezt az oldalt is nagyon szívesen nézegetem mert erőt ad :) Szeretném ha segítenétek nekem egy picit. Lehet hogy elcsépelt témának gondoljátok, de légyszíves segítsetek nekem. Tovább »

A volt barátnő visszavonzása!

Sziasztok! 2011 nov. 20-n ismerkedtem meg a nagy Ő-vel, szerelem első látásra, forrt, szikrázott a levegő körülöttünk. Majd semmi előjel nélkül, jan. 2-n elküldött:-( Törölt a közösségi oldalakról, telefonon beszéltünk a szakítás után 2héttel, akkor arra hivatkozott,hogy nem voltam elég figyelmes! Tovább »

Visszavonzás 2010

Kedves Mindenki, aki valamiért (valószínűleg okkal) idekattintott!

A felhívásom ezennel lezárult, a blogbejegyzést azonban nem fogom törölni. Nagyon köszönöm mindazoknak, akik írtak. :) Tovább »

Egy újonc felismerései - 2. rész

visszavonzásKedves Mindenki!

Az első bejegyzésemet (itt!) valahol ott fejeztem be, hogy elindultam kifelé a gödörből a titok segítségével. A napjaim egyre jobban, vidámabban teltek s én mindinkább beleástam magam a vonzásról szóló dolgok keresgélésébe. De már nem csak a konkrét visszavonzás érdekelt, hanem jóformán minden. Minden, ami szebbé teheti az életemet. Azaz, helyesen fogalmazva, az érdekelt, hogyan tehetem ÉN szebbé a saját életemet. Merthogy, ugye a titok már csak erről szól! :)
De ezen felül természetesen az alapmotiváció, azaz, hogy visszaszerezzem a kedvesemet, továbbra is ott lüktetett bennem. Sok-sok ehhez kapcsolódó írást elolvastam. S annak rendje és módja szerint kellően el is bizonytalanodtam. Tovább »

Mi volt ez?

Tegnap nagyon intenzív élményben volt részem.
Kb. 1 hónapi huzavona után múlt hét szerdán szakított velem a kedvesem. Azt hittem, ott rögtön belehalok. Már felkészülhettem rá (sajnos akkor még nem ismertem a Titkot), hiszen egy hónapja kínlódtunk. Mostmár tudom, miért és hogyan lett ez a vége.
A szakítás másnapján találkoztam először a Vonzás Törvényével, a könyvvel, a filmmel. Azonnal elhatároztam, hogy megváltoztatom a gondolkodásomat.
Ja, azt tegyük, hozzá, hogy minderre úgy bukkantam rá, hogy azután keresgéltem, miként kaphatom vissza a kedvesemet. Számomra Ő az, nagy Ő-vel. Tudom, érzem, hogy mi összetartozunk.
Emellett azt is tudom, hogy nekem magamnak erősödnöm kell és szeretnem magam. Sok olyan hibát elkövettem a kapcsolatunk ideje alatt, ami abból adódott, hogy nem figyeltem eléggé magamra és nem szerettem magam. Elvesztettem magam. Nem jól gondolkodtam.
Az elmúlt egy hétben azzal foglalkoztam, hogy szeretetet küldtem neki, pozitív energiát és azt kértem, legyen boldog. Eközben elképzeltem, ahogy újra magához ölel és a fülembe súgja, hogy szeret.
Tegnap délután belémvágott (szó szerint) egy olyan érzés, hogy ma van a napja, amikor mindez bekövetkezik. Semmi kétség, semmi félelem. Azt is tudtam, mi hogyan fog történni. Olyan boldogság áradt szét bennem, amit talán soha nem éreztem még. Tudtam, hogy a szerelmünk egymás iránt erősebb, mint valaha. Tovább »

Visszavonzás 2 - GY.I.K.

visszavonzásAzt vettem észre, hogy bár a "Az újra bevonzom..." topik népszerűsége csökkent, a téma kutatása továbbra sem állt le, sőt! Újra és újra ugyanazok a kérdések. Újra és újra lezáratlan kapcsolatok. Olyan emberek, akik segítségért jönnek ide, mert azt gondolják az élet nem ad nekik választ és segítséget. Ugyanazok a helyzetek mindig másként megfogalmazva.
Én részemről szívesen segítek ezeknek az embereknek utat lelni, mert jártam hasonló cipőben. Tovább »

Visszavonzás

visszavonzásElőszó:
Ez az írás új és régi egyben. Áprilisban megjelentettem egy írás a visszavonzásról. Bár a legnépszerűbb írásom lett, mégsem voltam elégedett vele, sőt egyre elégedetlenebbé tett. Mert változtam. Annyit és annyira, hogy eljött, amikor visszaolvasva már nem tudtam elviselni, hogy én írtam. Hogy ezt írtam. Ugyanakkor, mikor Adminhoz fordultam és kértem, hogy törölje, rámutatott, hogy volt, akinek hasznos volt. Igaz. Ezért született ez az új, javított változat. Értetek és értem is.
Tovább »

Ne légy rabtartó!

szabad akaratMindazok, akik alkalmazzák a Vonzás Törvényét. El kell, hogy ismerjék a Szabad Akaratot is. Mert bár valós az állítás MINDENT megkaphatunk, amit csak akarunk, valóra válthatjuk legvadabb álmainkat is… Ki akarja? ÉN. Ki dönti el, mit akar? ÉN. Kinek a legvadabb álmai? Az ENYÉMEK.
Én, én, én. DE! kérdésem: belefér a vágyak akarásába a feltétel nélküli „akarás”? Belefér az, hogy az egyéni boldogulásom érdekében bárkin és bármin átgázoljak? Belefér a szeretet szellemébe és a pozitív gondolkodásba az, hogy felelősségvállalás nélkül kérünk, rendelünk? Hogy nem mérlegelünk másokat? Hogy nem érdekel mások akarata? Tovább »

Titok a titokban+ levél a 2008-as Margit- szigeti Titok találkozó résztvevőinek

Elég nehezen fogalmazom meg azt, amit most írni szeretnék a vonzás törvényével kapcsolatban, de megpróbálom. Azért írom le, mert hiszek abban, hogy amikor a legjobban szükséged van rá akkor megtalál egy mondat egy írás valahonnan váratlanul és benne van a válasz, amit keresel. Tovább »

A szeretet három szintje

Mielőtt belekezdenék a szintek ismertetésébe, értelmezésébe, két dolog:
1. A szeretet az EGY. Csak mi érzékeljük különböző szemszögökből. A három szint a három legjellemzőbb halmazt hivatott megjelölni. Az is lehetséges, hogy egy kapcsolat mindhárom szintet megérintse, majd "visszahulljon" egy kezdeti stádiumba. Tovább »

Bärbel Mohr a visszavonzásról

Barbel MohrA kedvenc írom az utóbbi időben Bärbel Mohr. Nagyon szeretem a német hölgy könyveit, nemcsak, mert kicsit hasonlónak érzem őt magamhoz, de azért is, mert könnyed és humoros. Nem misztifikálja túl a vonzás törvényét és nem is rejti véka alá a véleményét.
Látom mennyien foglalkoztok több kevesebb sikerrel a visszavonzással. Ezért most begépelem Nektek az írónő frissen megjelent "Jobb kettesben! Avagy hogyan találjuk meg az igazit?" című könyvéből "Érdemes "visszakérni" az exet?" című fejezetet, ami szerintem a csúcs eddig, amit erről a témáról olvastam. Tovább »

Újra?

visszavonzás, újraMár régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy regisztráljak ide, mert sokat olvastam az oldalt. Van itt szó minden féléről és még több szó a szerelemről, annak elvesztéséről, párunk visszavonzásáról. Ehhez szeretnék hozzáfűzni pár szót. Ha egy kapcsolat felbomlik, vagy bomlófélben van, az ugye nem egy nagy gyönyörűség egyik fél részéről sem, mert az egyik az elvesztés fájdalmával, a másik pedig a sajnálattal küzd, hogy "jajj, mi lesz vele, ha elhagyom".
Sokan házasságban élnek és ott is előfordul, hogy válással végződik, de addig, amíg a döntés vagy egyik, vagy másik fél részéről megszületik sok-sok veszekedés, vívódás, esetleg ígérgetés, hamis eskük követik egymást. Az emberek félnek az újtól, a mástól és esetleg az egyedül léttől.
Itt jön a vonzás törvénye, Tovább »

Így kezdődött.

Láttam minden nap, beszéltem Vele, mint a többi munkatárssal. Talán egy kicsit ellenszenves volt, soha sem gondoltam Rá pasiként. Így ment ez éveken keresztül. A válásom után magányos voltam. 4 évig nem volt semmiféle kapcsolatom, de nem is akartam ,hogy legyen.
Egyszer csak- fogalmam sincs, mi történhetett?-" észrevettem" Őt! Vagy kölcsönösen " észrevettük " Tovább »