tudatos

Kozma Botond Szilárd: A mágia és a karma-oldás összefüggése, kudarcok és sikerek

Kozma Botond Szilárd karma- asztrológus:

A Mágia és a Vonzás Törvények reális megnyilvánulása
és tudatos alkalmazási lehetőségei a mindennapi életünkben Tovább »

Tudatos Teremtés Iskolája

Egy tanfolyam ami segít az önismeretben és az életed teremtésében. Kifinomult rálátás a hiedelmeidre, és eszközök a megváltoztatásukra. Túl a Titkon. Ami itt kapsz nincs benne sem a filmben, sem a könyvekben!
A tanfolyam helye:
Angyalszív Központ
Budapest, Lónyay utca 24 1em 11

Kérd és megad a tik!

kérd és megadatikRemélem senkinek nincsenek fenntartásai az angol humorral, ha mégis, egy dolgot ígérhetek, a cím ellenére a mondanivalóm komoly.

Vonzás, vizualizáció, titok. Mindenki mást gondol róla. Vannak akik ellenzik, vannak akik istenítik ezt a természeti törvényt, egy dolgot azonban biztosan elmondhatunk róla: létezik, és működik. Van akinél nem úgy működik, pontosabban inkább nem úgy működteti, használja, ahogy kellene. Ennek általában két fő oka szokott lenni. Ma megnézzük, mi is ez a két ok. Tovább »

TE , TI ..........

légyszi .......LÉGYSZI ! egy KÉZIKÉSZÜLÉKKEL töltsön már a fejembe " VALAKI " egy szótárra való ANGOLT ......................

HOGY EZEK az " idióta " KÉKVÉRŰEK MINDENT fordítva TESZNEK , GONDOLNAK ...... vaaagy inkább MI látjuk " fordítva " ? Tovább »

A channelingről

Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti szemináriumra: JELENTKEZEM!

Biztosak vagyunk abban, hogy aki ezeket a sorokat olvassa, nemegyszer gondolkodott már arról, hogy vajon hogyan, kitől, ki által és miért érkeznek üzenetek az emberekhez. Tovább »

Tudatos Teremtés Szeminárium - Lee Harris és Story Waters Budapestre jön!

Tudatos Teremtés SzemináriumTudatos Teremtés Szeminárium
Budapesten 2008. október 11-12-én a Gólyavárban!

Nagyon izgalmas eseményre várjuk Önt! Spirituális körökben szerte a világon ismert és elismert két fiatalember, két angol médium jön el hozzánk Budapestre.
Lee Harris és Story Waters channeling, vagy ahogy magyarul mondjuk közvetítés / csatornázás útján nyújt szeretetteljes útmutatásokat, válaszokat a keresők számára. Tovább »

Tanfolyam

Sziasztok Budapesti Secret rajongók! Tovább »