segítségkérés

Az angyali segítségkérés 5 lépése

Az angyaloktól való segítségkérés során érdemes öt lépést betartani
Az öt lépés csak ajánlott, nem kötelező vagy nem írja elő spirituális törvény - viszont megkönnyíti a dolgodat. Mindössze ezt a pár lépést kell betartanunk, hogy segítsük az angyalokat abban, hogy ők is segíthessenek nekünk.
1. Mindig az IstenNőtől kérjünk segítséget elsőként! Tovább »

A mai lányokról

Szeretnék véleményeket,tapasztalatokat hallani a témáról:
19 éves vagyok a korombeli,illetve valamivel fiatalabb lányokat szeretném jellemezni,és kérdéseket kapni,idősebb tapasztaltabb emberektől,akik másként tudják vizsgálni a dolgot:)
Tudom hogy általánosítok,de elmondom hogy kivételek mindig vannak,csak nem találkoztam olyannal.. Tovább »

Még nem késő...?

Sziasztok! Régebben regisztráltam már erre az oldalra, rendszeresen olvasom is, ám még csak most jutottam el odáig, hogy én is "letegyek valamit az asztalra". A segítségeteket szeretném kérni, egy számomra nagyon fontos témában, s ahogy olvastam mások is megküzdenek az enyémhez hasonló helyzetekkel. Tovább »

Szülői befolyás

A szülők,nagyszüleimtől egyfolytában csak a negatív dolgokat hallom,állandóan csak panaszkodnak,mindenben a rosszat látják meg,még ha csak az időjárásról is van szó.. de egyébként mindenben.
Úgy érzem hogy ezzel folyamatosan ártanak nekem,néha haragszom is rájuk.
Hogyan lehetne ezt valahogy "nem meg hallani" , kivonni magam ez alól?
Elköltözéshez még fiatal vagyok. :)

Koronázatlan

hol is kezdjem.. segítséget szeretnék kérni a problémámra. Tovább »

Talán ebben is tudtok segíteni

Szeretném a segítségeteket kérni egy témában,ami nem nagyon kapcsolódik a Titokhoz,de a segítségével talán meg lehet oldani.
Egy lányról lenne szó,akinek a viselkedését nem értem,meg szeretném tudni hogy nagyjából mit gondol,hogy én eltudjak indulni egy sikeres úton felé.
Olvastam jó pár bejegyzést,és válaszokat rá,nagyon hasznos válaszokat láttam mindenhol. Tovább »

Felvételi

Sziasztok!

Holnap, pénteken és hétfőn fogok felvételizni. Nagyon jó lenne, ha jól sikerülnének. Főleg a pénteki a legfontosabb, mert abba a suliba szeretnék menni. Még kezdő vagyok, meg fogom próbálni alkalmazni a Titkot. Kérlek Titeket, segítsetek, hogy jól sikerüljön a felvételim!

Nagyon köszönöm!!! :-)

Szeretettel:
Lina

Vissza a Danubiust és a Slágert! Segítsük őket.

Vissza a Danubiust és a Sláger rádiókat és ha te is így gondolod, akkor egy-két kattintással is tudod őket támogatni.

Már két támogató csoportja is van:

iwiw Vissza a Danubiust és a Slágert!! (19401)

Mentsük meg a Danubiust és a Sláger rádiót! (22072)

Tudnátok segíteni?

Sziasztok! Tovább »

S.O.S. Számvitel

Tudom, hogy nem a megfelő fórum, de már annyiszor tudtunk egymásnak segíteni, ezért bátorkodom megemlíteni itt a kérésemet/kérdésemet.
Nem tudtok olyan budapesti számviteli magántanárt ajánlani, aki nagyon ügyes és lenne egy szabad órácskája rám egy csütörtöki vizsga előtt? :(((((

Bevonzottam a betegséget!

egészségA napokban egyik szomszédasszonyom segítségért jött át hozzánk, pontosabban a lányomhoz. Akkor már tudtam a betegségéről, műtétjéről, és napok óta azon törtem a fejem, hogy látogathatnám meg, anélkül, hogy zavarnám, vagy zavarba hoznám.
Jó szomszédok vagyunk ugyan, de egymáshoz ritkán járunk, és a bajainkat nem feltétlen osztjuk meg egymással. Ez a komoly betegség, pedig engem szinte sokkolt vele kapcsolatban. Az édesanyjával is jóban voltam még fiatalabb koromba, de ő már régen meghalt. Átéreztem a helyzetét, de nem voltam benne biztos, hogy Tovább »