élmények

Tengerparti érzések

tengerpartBehunyt szemmel élvezem a szellő játékát testemen. Simogatóan körülöttem, táncol, átkarol, borzolja hajamat, s amint egy hajtincset kisimítok arcomból, hát gyorsan vissza is rendezi, mintha annak ott lenne a helye. Mosolygok magamban egyet, s engedem, hogy azt tegyen, amit csak akar, most ő irányít felettem. Érzem a napsugarak melegét bőrömön, átjárják testemet, engedem, hogy ez a melegség eluralkodjon énbennem. Mélyen magamba szívom a jellegzetes illatot, amit a természet egyvelege alkotott, s a tüdőmben tartom egy röpke ideig. Hallgatom a hullámok fodrozódását, a sirályok hangját, amely gyönyörű muzsika is a lelkemnek. Lábam s kezem a finom homokba fúrom, s a megmarkolt homokszemek lágyan kifolynak ujjaim közül, amiket a szél oly gyorsan táncra kér fel. Tovább »

Vajon meddig?...

Most olyan mélázós hangulatban vagyok.
Miért?
Nem tudom.
De.
Azt hiszem,tudom.
De most nincs erőm beszélni róla.
Még nincs...

Zene a rasszizmus ellen

Sziasztok!

Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy nincs-e kedvetek egyet szórakozni a Sziget nulladik napján augusztus 11-én. A Szigeten a Zene a rasszizmus ellen nevű megakoncertre kerül sor, külföldi és magyar előadókkal.
Én biztos ott leszek, esetleg csatlakozhatnátok és bulizhatnák egy nagyot.....

Tovább »

Gondolatmorzsák...

Sziasztok!

Már rég nem írtam, de most úgy érzem le kell írnom, ami tegnap elgondolkodtatott...
Életem egyik nagy lépése előtt állok, mely biztosan megváltoztat, és szinte biztos vagyok benne, hogy bármennyire is fájdalmas lesz, pozitív irányba változom majd! Tovább »

Indián nyár újra a Medve tanyán! 2008. október 4-5-én!

indián nyárDrága Teremtők!

Szeretettel várlak Benneteket újra!

Prog.: érkezés, ebéd, zene, este tábortűz, Csaba aki nem csabi, sámándobolást ígért nekünk ezt ezúton is köszönöm. Előtte még sütögetés. Vasárnap reggeli, zene, ebéd: az erdélyi barátom és családja ismételten kecskepörivel kedveskedik. Tovább »

2007. Kinek mit adott?

MomoTe mit kaptál?
Szebbet, jobbat remélsz-e majd.........?

Örömet és vidámságot,
egészséget, boldogságot...
Higyj, tanulj meg bizni , és többi már rajtad áll!!

ágica