hisszük

nem " bizonygatom " TUDOM , hogy van BARÁTOD !

KEDVES ÚRFI !!!!!!!!!!!!!!! VAAAAAN BARÁTOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ééés " nektek " is KIK hiszitek hogy NINCS !!!! sőőőt , " CSATÁZTOK " is érte ..................... hogy BIZONYÍTSÁTOK :::::::: tényleg NINCS .........!!!!!!!

DEEEEEEEEE VVVVVVAN , TUDOM HOGY VAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tovább »

az EGÉSZSÉG LELKI OKAI

VÁROM TAPASZTALATAITOKAT :::.....................................?????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????? köszönöm a félpercenként érkező .............

MOSOLYOGVA alexander

TE , TI ..........

légyszi .......LÉGYSZI ! egy KÉZIKÉSZÜLÉKKEL töltsön már a fejembe " VALAKI " egy szótárra való ANGOLT ......................

HOGY EZEK az " idióta " KÉKVÉRŰEK MINDENT fordítva TESZNEK , GONDOLNAK ...... vaaagy inkább MI látjuk " fordítva " ? Tovább »

PÁÁÁRATLAN !!!

BIZONYBIZONY!!! ÍGY " valósulnak ÁLMAINK " !!!
A " MOSOLY " írásomhoz ........ csatoltam ma reggel egy SZÖRNYŰ " érzésű " képet . Tovább »

MOSOLY

................ rendesen " VONZOTT " a helyszín ! MONDTÁK a FÁK LÁGYAN : " gyere alexander , nézz meg " VIDD HÍRÜL : ITT ÁLLUNK / fekszünk / megcselekedtük amit a haza megkövetelt .......... Tovább »

KIKÜLDETÉS

elérkezett AZ " IDŐM " .............. MEGYEK ........ " kiküldettem " MAGAMAT 1756 NAPRA A KIRGÍZ hegyek közé ! Próbát TESZEK !
aki már " elég stabilnak " érzi magát , velem jöhet ......... " mindent elintéztem " a GONDVISELÉS jóvoltából . Tovább »

Óvatosan

chernobylFigyelmesen és óvatosan az OKOK és OKOZATOK megfejtésével. Történt - sajnos HITELES! - kb. 20 éve, egy nukleáris balesetkor. Az első helyszínre érkező mentesítő egység munkaideje 3 percig tartott - persze a többieké is. Ez idő alatt az engedélyezett káros hatás kb. 100-szorosa érte őket! A következmény, a megbetegedések %-os értékei egyszerűen FÉLELMETESEK VOLTAK! Kb. alig 8%-uk szenvedett súlyos elváltozásokat!
ŐK, az első csoport tagjai NEM tudták előre Tovább »