Számok

A 9-es szám

A 9-es szám jelentése életünkben

9: A fény hordozója, a legfontosabb holdszám. A Hold befolyás alatt áll. Az orgiasztikus holdpapnők szent száma volt, s persze valamennyi holdistennőé, ezenkívül az istennőhármasságé és a múzsáké is. A 9-es szám maga a Holdban rejlő bölcsesség, teljesség, szent varázslás, holdmágia, betetőzés, az új kezdetek csírái, ihlet, teremtőerő, mágneses vonzás, jó szerencse, önálló gondolkodás, teljesítmény, önzetlenség, személytelen szeretet, idealizmus, emberi jogok, érzelmi szélsőségek, mélyen átérzett, de eltemetett érzelmek és ragaszkodás. Tovább »

Dr. Doreen Virtue: Angyali számok

angyalok számok számmisztikaMit üzennek az angyalok az életünkben előforduló számok által? Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon szeretik a számjegyeket, számsorokat. Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy a pontos idő formájában, esetleg máshogy jelennek meg előtted.

Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és ezzel a mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. Tovább »