Csak pozitívan

Pozítiv és negatív gondolataink:)

Minden egyes pozitív gondolat egy atombomba erejével képes a bennünk lévő negatívat elpusztítani. Minden egyes negatív gondolat egy atombomba erejével képes elpusztítani egész világunkat.

pozitív gondolkodás

Sziasztok!

Mindenkit szeretettel várok hétffőn 17:45-kor (Budapest) egy beszélgetésre/tájékoztatóra ahol a fő szerep a pozitív gondolkodásé, egészséges életmódé és a változásé. Az átadott információk segítségével pénzt lehet keresni és természetesen fejlődni. Akit érdekel kérem írjon Levelet nekem, hogy időpontot tudjunk egyeztetni vagy hívjon a 70/371-9885-ős számon. Tovább »

"Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen!"

Tegnap találtam pár bátorító szót a neten, ami nagyon megtetszett és segített, hogy aznap máshogy viszonyuljak a dolgokhoz...
Gondoltam, megosztom Veletek is...

JÓL VAGYOK!

Legyen egy jó napod! Ma érezd jól magad! Tovább »

Hupsz, hupszika újra mosolyog...

Lassan végére érek a Nő című remekműnek, aztán jön a férfi..kezdek tisztábban látni.... Tovább »

Könnyű :-)

Szeretném ha végre lenne egyetlenegy nyugodt napom..amikor nem szívja le senki az agyam, a megmaradt kevés energiámat amit használhatnék jóra is... :-) De nem adom fel...majd holnap sikerül...holnap még jobb lesz...mert csak így fog működni a dolog......mert működnie kell..működik...és kész...ma pedig eltervezem, hogy holnap szépséges napom lesz...a legjobb szombatom... :-)

Itt egy új blog: http://pozitivelet.blog.hu/

Kedves barátaim!

Gondolom nektek is volt már olyan időszak az életetekben, amikor mindent negatívan láttatok. Én is gyakran vagyok így! Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy minél hamarabb átvészelhessük ezeket az időszakokat együtt! Tovább »

Egy kis meditácio,relax videok Balogh Béla úrral:)

Kedves Mindenki!

Fogadjátok szeretettel ezen videokat,melyekre pár napja leltem rá,de nagyon tetszenek.Érdemes meghallgatni őket,ezzel nem veszítünk semmit..,s pláne azzal sem ha valaki kedvet kap és alkalmazza,vagyis meditál:).Csodás napokat kívánok mindenkinek!

U.I:Sikerült sorba megtalálnom(1.-10-ig)a videokat!:)Így könnyebben áttekinthetőek! Tovább »

Rendelés feladva

rendelés feladvaMegtettem... Tegnap este vacsora után kitöltöttem az első csekkem az univerzum felé. Mi vitt rá? Nem is tudom. Talán a tegnapi hangulatom, a kíváncsiság, a barátnőm pozitív példája... Ezt már nem tudom meg, a lényeg, hogy megtettem.

Este jött az ötlet, mikor barátnőmmel elmentünk megünnepelni kis késéssel az ő névnapját és az én szülinapom. Néztem őt, egy kedves, csinos fiatal nőt, aki tudja Tovább »