szakitás

Adam Joyrider

Sziasztok.
Segitséget szeretnék kérni.
Valakinek meg van Adam Joyrider:Visszaszerzem az exem cimű könyve?
Nagyon sokat kerestem interneten és csak 10 oldalast találtam.
Sokat olvastam róla.
Szeretném én is.
Nagyon nagyon nagy szukségem lenne rá.
Előre is köszönöm.
Kitti

Itt a vég! - érzés a párkapcsolatban, és a megoldása

A hit és a bizalom egy igazi szerelmi kapcsolat alapja. A szerelem nem elég, az csak a kezdet. Ahhoz hogy működjön, jó alap kell.
Legfontosabb a HIT ereje, hogy amit a másik mond, az úgy van (pl. szeretlek). Ebből adódik a BIZALOM ereje, hogy a másikért tudom, hogy tűzbe tehetem a kezem. Ez a tégla és a habarcs, ami összetart egy szerelmi kapcsolatot. Ha ez megvan, minden más csak gyerekjáték. Minden problémát könnyű megoldani, mert ott a tudat, hogy a másik szeret. Tovább »

Az Én életem...

A legjobb barátnőm ajánlotta, hogy írjak ki itt mindent magamból, nem számít ki olvassa, magamért írok.
Mi körülbelül egy éve ismerjük egymást. Akkoriban nagyon nagy szerelmi bánatom volt, mert tavaly Valentin napon elhagyott életem első pasija. Nagyon sok hibát elkövettem a kapcsolatban, és megelégelte. Tovább »

Szomorú vagyok

A nagyfiam szakított a barátnőjével, akivel már 6 éve együtt voltak. A lány nem tudott dönteni a aszülői ház és a barátja között, hiszen 400 km szeged budapesttől.
Sokáig állandó utazás volt az életük.
Es most hazaköltözik. Felmondta a frissen szerzett állását. Március 1-el indul.
Szomorú vagyok. Nagyon
Szeretem mindkettőjüket. félek, hogy rossz döntést hoztak. Tovább »

szakitás

Sziasztok! Tovább »

Címkék:

Szakítás

Sziasztok! Tovább »

Elengedés

Fél éve hagyott el a barátom. Nem tudom, hogy kibékülünk e még vagy sem, természetesen szeretném de ez a jövőben majd eldől. Mindenesetre most szeretném lezárni.Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehet úgy legbelülről elengedni valakit, akit még szeretsz? Elég sokat próbálkoztam már vele, de nem igazán sikerül. Várom a tanácsokat és a tapasztalatokat!

Egy újonc felismerései 4. rész

Kedves virtuális Ismerőseim!

A harmadik részben végre elértem odáig, hogy a címnek megfelelően elkezdtem leírni a felismeréseket, melyekre csak nem rég jöttem rá.

Most a másik ilyen "Aha! - Ezt el sem hiszem!!" élményemet szeretném megosztani Veletek.
Ez pedig nem más, mint maga a szakításunk, hogy az előző rész megismerkedéses felismerése után, rögtön a szétválásunkhoz ugorjak. Tovább »

Elhagyott a szerelmem, segítsetek talpraállni kérlek!

Ezt a mérhetetlen fájdalmat le sem tudom írni nektek :(
Sajnos elég sok füllentés, hiszti, sértődés, vita volt részemről ebben a kapcsolatban, de mindketten nagyon szerettük egymást. És még most is szeretjük egymást.
Azért szakított velem, mert elfogyott a türelme, elege lett ebből az egészből :( Pedig rendkívül türelmes ember. Tovább »

Túl lehet-e lépni a fájdalmon???

Kedves Secretesek!

Már nagyon régóta olvasgatom a honlapot, de ma jutottam el odaáig, hogy regisztráljak és én is tanácsot merjek kérni. Úgy érzem, ahhoz, hogy megoldhassam a problémámat, szükségem lenne egy kis támogatásra, és szívesen venném ha kifejtenétek a véleményeteket. Tovább »

Amikor fáj,hogy 1 BARÁTODnak fáj valami...

Megnyitottam az e-mail fiókom és e pár mondatos levél is benne volt:

"Azt hiszem, e héttel végleg vége.

Összezuhantam.
Nem érdekel semmi...
Nem érdekel a pénz, se az üzlet.
Mit érek vele, ha nincs itt?
Ha elcserélhetném mindenemet az ő személyére, megtenném.

Fáj! Nagyon fáj!"

Tudom,mennyire fáj az, amikor kilép valaki az életünkből,tudom, mert én is megéltem. Tovább »

A szakitas tulelese - secret modra

A fel evvel ezelotti elso bejegyzesem egy gyonyoru szerelem (ujra) megtalalasarol szolt, most ez a masodik annak elveszteserol es a feldolgozasara tett kiserletrol. Kikerulve az elso sokk alol, es azert is hogy magamat batoritsam, meg talan masnak is segithetnek a gondolataim, ugy dontottem hogy megirom ezt a tortenetemet is. Tovább »

Ez hihetetlen!!!

Egyik nap összevesztem a "barátnőmmel" akit már régóta utálok mert tudom hogy ő is utál csak kétszinü nagyon ...
Nem is ez a lényeg, hanem mérgembe azt kívántam hogy szakítson a barátja vele. Sőt nem is kívántam, hanem határozottan mondtam hogy úgyis szakítani fog vele a barátja és akkor majd megtapasztalja hogy milyen a szenvedés ... Tovább »