rendelés

Aranyosi Ervin verseskötetei

Kedves Olvasóim, Ismerőseim!

Örömmel tudatom, hogy újabb verseskötetem látott napvilágot, amit ezúton szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

Az új kötet címe: Szívből - Jövő Tovább »

Trivium karácsonyi akció, 70%-ig!

A könyv az egyik legszebb ajándék, hiszen aki könyvet ad, az ismeretet, tudást, és szeretetet is ad egyben. És ezt most még olcsóbban is megteheted a jövőre 20 éves szülinapját ünneplő TRIVIUM kiadótól rendelve.

AKCIÓS KARÁCSONYI VÁSÁR - 25-70% KEDVEZMÉNY itt:

A kiadóhoz olyan könyvek kapcsolódnak, mint a Dalai Láma: A Boldogság művészete vagy John Gray, a titok film egyik szereplőjének könyve: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek Tovább »

Egy újonc felismerései 3. rész

Kedves ismeretlen Ismerőseim!

Egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam, most nem várok, hanem "frissiben" :) megírom a 3. részt. Íme.

Szóval a bejegyzéseim címe; Egy újonc felismerései. Tovább »

Megrendelőlap

Hónapokkal ezelőtt valaki (sajnos nem emlékszem már hogy ki volt) valamelyik fórum hozzászólásába beillesztett egy linket ami egy olyan oldalra mutatott ahol van egy megrendelőlap az Univerzumhoz.Mindent bele lehet írni,hogy mit kérek pontosan és mikorra.És amikor elküldtem azt írta ki hogy Köszönöm rendelésedet felvettem és nemsoká szállítom:az Univerzum. Tovább »

Rezgésszint emelés!

Részletek:

Hogyan rendelhetsz csodát az Univerzumtól?

csodaVan aki álmodozik, van aki lemondóan legyint, és van aki gyermeteg lelkesedéssel hiszi el, hogy csodák márpedig vannak.
És milyen érdekes: pont velünk esnek meg azok a "véletlenek", melyekre mindenki vágyik... az a kedves, az a munka, az a lakás... Érdekel hogyan csinálják?

Persze kívánni is lehet, csak nem ugyanaz: a titokban reménykedés, Tovább »

Rendelés feladva

rendelés feladvaMegtettem... Tegnap este vacsora után kitöltöttem az első csekkem az univerzum felé. Mi vitt rá? Nem is tudom. Talán a tegnapi hangulatom, a kíváncsiság, a barátnőm pozitív példája... Ezt már nem tudom meg, a lényeg, hogy megtettem.

Este jött az ötlet, mikor barátnőmmel elmentünk megünnepelni kis késéssel az ő névnapját és az én szülinapom. Néztem őt, egy kedves, csinos fiatal nőt, aki tudja Tovább »