kineziológia

Sebzettségből létbölcsesség (ingyenes!)

"Sebzettségből létbölcsesség" címen tart előadást Keresztes Katinka kineziológus, január 26-án HÉTFŐN 18 órakor az Akasha Központban, a szilveszteri bulink helyszínén (Budapest, Szász Károly u. 2. I.em.12/a (kpcs: 36). Megközelíthető 4-es, 6-os villamossal, a Mechwart ligeti megállótól kb. 2 percre található. A belépés díjtalan. Tovább »

Kineziológia

One Brain tanfolyamokat végzett Bp.-iek jelentkezését várom: levelezés,tapasztalatcsere esetleg kölcsönös oldás céljából!

Tükröm-tükröm, mondd meg nékem...

tükör"A tükrök jól tennék, ha elgondolkodnának, mielőtt visszaverik a látványt!"
Hosszú-hosszú évekig ez a felirat virított a tükröm felett, jó nagy betűkkel, fekete keretben.
Csoda, hogy kerültem a tükröket, mint egy fertőző beteget?

"Egész felnőttkorod arról szól, hogy a gyerekkorodat próbálod kiheverni" - nagy bölcsességet mondott evvel papírravetője. Ebben gyökeredzett az én tükörgyűlöletem is. Gyermekkorom. Nem szeretek emlékezni rá. Azt hiszem nem is volt nekem ilyenem. Kis felnőttként éltem, amióta az eszemet tudom. Tele felelősségérzettel, bűntudattal, önértékelési problémákkal. Tovább »

One Brain - "Egy agy" kineziológiai agyprogramozás

"Egy agy" nevű stresszoldó kineziológiai módszer Carol Hontztól.

Módszere:

Érintsük össze mindkét kezünkön a hüvelykujj és gyűrűsujj hegyét, és közben kinyújtott mutató-és középső ujjunk végét helyezzük homlokunkra kétoldalt, a szemöldökök közepe feletti területre, nagyjából félúton a szemöldök és a hajas fejbőr határa között.
A jobb kéz két ujja tehát a jobb, a bal kéz két ujja a bal szemöldök feletti homlokpontot érinti. Tovább »