interjú

Eckhart Tolle - A magasabb tudatossághoz vezető kapuk

Eckhart TolleRészlet dr. Domján László, Eckhart Tolle-val készített interjújából:
„Barátian viszonyulok-e a jelen pillanathoz?” A „főbejárat” tehát a jelen pillanat, mert az összes többi kapu is a jelen pillanathoz irányít. „Barátian viszonyulok a jelen pillanathoz vagy nem barátian?” S mivel a jelen pillanat maga az élet, ekkor valójában azt kérdezed: „Milyen a kapcsolatom az élettel?” Tehát tudatosítod ezt, majd megvizsgálod, hogy képes vagy-e barátian kezelni a jelen pillanatot. Akármilyen formát is vegyen az föl! „Igent tudok-e mondani erre a pillanatra?” „Micsoda!? Hogy Tovább »

„Miképp tudjátok a magatok számára megrajzolni az álmaitokat?”

story waters lee harrisAz alábbiakban egy interjút adok közre, mely Lee-vel és Story-val készült, akikkel ezen a héten szombat-vasárnap két napig találkozhattok, ha jelentkeztek itt: www.channeling.hu

Sok ember nagyon sokféleképp magyarázza, hogy mit is jelent a közvetítés. Számodra mit jelent ez a kifejezés?

Lee: Számomra a közvetítés nagyon tág fogalom. Sok mindenhez kapcsolódik - a kreatív cselekvéshez, egyszerű közvetítői pillanatok, mint egy ihletett ötletre lelni, amely úgy tűnik, mintha a semmiből jönne, egyenesen egy entitás vagy identitás közvetítése által. Tovább »

A TheSecret.hu és a MoMoMo a Fúzió Rádióban vasránap 15-kor!

fúzió rádióHolnap, azaz vasárnap délután 3 és 5 óra között a Fúzió rádió (FM 93.5) "lélektől lélekig" című műsorának vendégei leszünk.

A holnapi műsor a Titokról, a vonzás törvényéről fog szólni, továbbá beszélgetünk a Mosolyogj Magyarország Mozgalomról is. Amikor legutóbb a Rádió Q-ban beszélgettünk ugyanerről, többen lemaradtatok az adásról, ezért most kitettem ide is. Remélem mindenki meg tudja hallgatni élőben, de ha mégsem, Tovább »

Újabb részlet a Lee-vel és Story-val készült interjúból

titok, szív- Azt mondjátok, a szívvel kell gondolkodni, nem az elmével? Ez mit jelent? Hogyan lehet ezt megvalósítani?

Lee Harris: A szív az a terület, amit gyakran elhanyagolunk, ezért fontos az egyensúly érdekében ismét felfedezni. Az egész világ oly nagyon az „ész” uralmát tanulta meg választásaiban és ezen választások kiértékelésében. Még az is, ahogyan másokat szeretünk, szabályok és előírások szerint történik minden egyes kultúrában. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy ráébredjen a szív és a bennünk rejlő életerő hatalmára, ahelyett, hogy stratégiákat gyártanánk arra, miként kaphatunk még többet a külvilágból. A legtöbbünk számára Tovább »