önmegvalósítás

Szív és kéz

Szív és kéz. Bátorság és lépésváltás. Szemszögek és árnyszögek találkozása. A naiv, elszánt, tudott, megvalósuló, önmegvalósító hit.

A film, ami erről szól, még többet is ad.

Amikor azt gondolják mások, hogy idealisták, naivak vagyunk, az emberek úgy sem segítőkészek, mindenki önző, hazudik, vádol és elvesz, abban sajnos van tapasztalat-igazság. De amikor megnézed a filmet, annyira átjön az egész hangulata, ahogy egy naiv és őszinte ember kitartóan és pénz nélkül, kreatívan és az emberek segítségével eléri a célját! Csodálatos. A főszereplő is. Anthony Hopkins. A történet is. Egy motorversenyző álmai és csúcsrakerülése. A leggyorsabb indián. Tovább »

Zarán-dokk

Ma zarándokutam elvezett a harciszerzihez (ninjutsu és jóga oktató), a védikus titkok és a hinduizmus világába, ezek botlottak belém, úsztak megint elém, én meg hagytam... nagyon nincs kedvem takarítani... inkább olvasgatok valami bölcset...

hátha rájövök a nyitjára, mázlista vagyok-e, hogy élek, és hogy most és itt élek, azokkal, akikkel, és úgy, ahogy... és ezekből a Sors/Isten/katicabogár stb... (mindenki helyettesítse be vagy ne a sajátját... ) Tovább »

Belső hajtóerő

Egy időben nagyon foglalkoztatott a DNS és a benne tárolt sorsom. Ha ugyanis az a sorsom, ami, tehetek én bármit, ... vagy ... épphogy nem kell tennem semmit sem ahhoz, hogy a sorsom, ami meg van írva, bele van kódolva a génjeimbe, beteljesüljön.

Aztán történt, hogy Nostradamus jóslatairól néztem filmeket, mert ez is mindig érdekelt, miért is volt ő jobb asztrológus mint a többi, hisz az is egy stabil, tényeken alapuló sorsjós-tudomány, ha úgy vesszük. Már aki komolyan veszi ezt, annak. (A csillagászat más tudomány.) Tovább »

Testünk nem lehet egészséges, ha az egyik kulcsfontosságú része, a lélek nincs megfelelő állapotban ÖNMEGVALÓSÍTÁS

Testünk nem lehet egészséges, ha az egyik kulcsfontosságú része, a lélek nincs megfelelő állapotban. emberekHa lelkünket problémák, gondok gyötrik, az egy ideig tűr, s mint mikor a mérleg egyik nyelve túlterhelődik, kibillen egyensúlyából, s kileng az egyik irányban. Adott esetben ez az irány határozottan rosszat jelent, és az csupán a súly nehézségétől, tehát a problémák jellegéből és milyenségéből adódik, hogy mekkora is lesz ez a „kilengés”, vagy nevezzük inkább lelki egyensúly felborulásának. Miért kell törekedni a minőségi életre? Tovább »

Ízek, imák, szerelmek

Kívül-belül esős, hideg (vasár)napokra...

"Van egy jópofa olasz vicc egy szegény emberről, aki minden nap elmegy a templomba, hogy imádkozzon a szent előtt azt kérve: "Kedves szent! Kérlek, kérlek, kérlek, hadd nyerjem meg a lottót!" Végül a szobor életre kel, lenéz az előtte térdeplő férfira és azt mondja: "Fiam! Kérlek, kérlek, kérlek, tölts ki egy szelvényt!"

A gyerek olyan, mintha megjelölnének az arcodon. Teljes embert kíván, nincs mese.

Istent kár máshol keresni, mert bennünk van. Isten nem foglalkozik azzal, hogy valamiféle spirituális testet öltsön.

Kiborító érzés, amikor egy vadidegen reálisabban lát téged, mint te magadat.

Az egyensúly, drágám, az, ha nem engeded, hogy mások kevésbé szeressenek, mint te önmagadat. Tovább »

SIKERÜLT!!!

Megcsináltam! Tegnap délután dolgoztam. Ez nagy dolog, már jó ideje munkát keresek, nem jött össze. Aztán elkezdtem az új életemet és eldöntöttem, hogy nem adom fel munkát fogok találni. Ettől számítva elég hamar sikerült is. Nem a megszokott 8 órás munkaidő. Értékesítés, javarészt hévégén és elég sokat kell utazni is. A fizetés jutalékos rendszer, fix nélkül. Mindenki lebeszélt róla. Tovább »

A kulcs

Nyár van.
Vakítóan csillogó fénysugár suhan be az ablakon. Fényt hoz az éjszakába, életet a rideg tárgyakba. Megérint apró csillámlása, ahogy fekszem ott némán, gondolataimba merülve.
Miért is élünk? - s komolyan eltöprengve magamba burkolózom.
Mi az én utam? Mikor tudom meg, hogy merre induljak? Hol találom meg a kulcsom az önmegvalósításomhoz, mely egy teljes élethez vezet? Tovább »

Matek - én így szeretem...

Sziasztok!

Régen jelentkeztem már, mert nagyon el voltam foglalva. Most volt időm írni egy kis szösszenetet. Engem megmosolyogtatott ez a gondolatom, és papírra vetettem. Gondoltam, most megosztom veletek, íme: Tovább »

Önellenőrzés: Milyen hajós vagy?

“Tudnod kell,
melyik kikötő felé tartasz, Tovább »

Minden reggel ...

Minden reggel …

Az egyik kedvenc idézetem:

Minden reggel mosollyal az arcomon ébredni;
A napot hódolattal köszönteni, amiért ennyi lehetőséget tartogat;
Tiszta fejjel nekilátni a munkámnak; Tovább »

Milliomosok Bálja - Ez nem a pénzről szól!

milliomosok báljaM E G H Í V Ó

Ezúton szeretném meghívni Önt / Önöket egy úttörő kezdeményezésre, mely megváltoztatja az életét! Ez pedig nem más, mint a

MILLIOMOSOK BÁLJA
„Jöjjön úgy, amilyen 2014-ben lesz!

Vegyen részt rendhagyó farsangi rendezvényünkön, amely próbára teszi képzelőerejét, és saját jövőjébe repíti el Önt! Jöjjön úgy, ahogy négy év múlva fog élni. Öltözzön az alkalomhoz illően. Egész este csak jelen időben beszéljen, mintha már 2014-et írnánk, és az Ön összes célja és álma megvalósult volna. Érkezéskor videó felvétel készül Önről. Hozzon kellékeket, amelyek mindenki számára nyilvánvalóvá teszik, mi mindent ért el az elmúlt években – ez lehet egy Ön által írt sikerkönyv, egy címlapfotó, egy díj vagy az Ön személyes sikereit bemutató fénykép, illetve füzet. Az este folyamán mindenkinek lehetősége nyílik osztozni mások sikerében, fogadni a gratulációkat. Tovább »

"Carrie Bradshaw tudja..."

Carrie BradshawSziasztok! Már írtam róla itt, hogy elindítottam egy blogot (). Egy internetes naplót, ahol a saját tapasztalataimat felhasználva írok egy jó kis regényt egy szingli lányról, aki eltöpreng az élet nagy kérdésein. Sikeres, vidám, sokoldalú és keresi a nagy Őt! Csakhogy ez nem a szokásos történet. Ez nem egy hollywood-i sztori. Ez a Vonzás Törvényéről (is) szól. Nem véletlenül lett a címe: Szex és a Secret! Tovább »

Weboldal

Sziasztok!

Bár még elég kezdetleges, azért mégis csak valami. Szóval, tadaaaammm:

(Adminunk, csak a saját cikkeimet használtam fel!!!) :)

Weboldal

Sziasztok!

Bár még elég kezdetleges, azért mégis csak valami. Szóval, tadaaaammm:

(Adminunk, csak a saját cikkeimet használtam fel!!!) :)

Weboldal

Sziasztok!

Bár még elég kezdetleges, azért mégis csak valami. Szóval, tadaaaammm:

(Adminunk, csak a saját cikkeimet használtam fel!!!) :)