negatív

Pozitív? Negatív? A hozzáállásodtól függ

Kétféle képpen nézhetsz az életre. Ha egy poharat veszünk alapul, akkor az lehet félig tele, vagy féig üres. Ránézésre mindkettő igaz. De, van aki már attól is boldog, hogy van egyáltalán egy pohara. Ebből következik a kérdés, hogy vajon tényleg ki lehet-e jelenteni biztosan valamiről, hogy az csak jó, vagy rossz lehet? A válasz erre az, hogy nézőpont kérdése, hogyan tekintesz rá. Tovább »

Tapasztalat szerzés...

A tapasztalat + gondolkodásmódba való beépítés = valós tapasztalat... nem kell hozzá más mint a folyamatos éberség. Adj hitet magadnak és próbáld ki és rájössz, hogy nincs véletlen... a véletlen egy jel ami mutatja merre haladsz utadon. A kellemes jelek a pozitív irányba a kellemetlen esetleg fájdalommal járó jelek a negatív irányba való elmozdulást mutatja életedben. Ugyanakkor vannak fájdalommal járó tisztulási folyamatok is. Tovább »

Nekem lőttek

Dankó István és Keresztes Gábor kisjátékfilmje:

Nekem lőttek

Jó példa a negatív vonzásra. :)))

"aki negatív az bevonzza a rossz dolgokat..."

negatív vonzás: jeles!

A Kérd és megadatik-kal kezdődött minden. Egy fórumon találkoztam először a vonzás törvényével, ott olvastam különböző sikertörténeteket. Kérd és megadatik, The Secret, A most hatalma, stb stb.. Aztán rájöttem, hogy igen, régen így éltem. Nem volt kételkedés önmagamban, tudtam, hogy mit akarok és azt is tudtam, hogy pontosan úgy is lesz. Olyan nincs, hogy nekem ne sikerülne! ez volt a mottóm. Tovább »

A mintatörlés

Változtassunk, találjunk valamit a jelenben, valami inspirációt, valamit ami tovább vissz, hogy jobb legyen.
Csak intenénk, arra ami elmúlt, vagy sokkal több munkára lesz itt szükség?
Valóban segít néhány medikazetta, vagy Cd?
Csatlakozol egy közösséghez, mert kiváncsi vagy, hogy mi az a vonzás törvénye, és együtt haladsz velük. Tovább »

Emberek

emberek"...Életünkbe senki sem lép be véletlenül, mert amit véletlennek érzékelünk, az részleges vakságunk következménye. Olyan mozzanat, amelynek előzményeit nem látjuk, tehát nem ismerjük fel logikáját, elkerülhetetlenségét és sorsunkat alakító szándékosságát.

Bármilyen kellemetlen viszonylatunk támad környezetünk tagjaival, e viszonylat hívójele bennünk hangzott el, sőt, mi adtuk meg az alaphangját. Éppen ezért a mi feladatunk, hogy minden ilyen relációt feloldjunk. Tovább »

Egyszer fenn, egyszer lenn...

Nem is olyan régen még tele voltam energiával...mindent szépnek és jónak láttam, mindenért hálás voltam... a dolgaim kezdtek helyre jönni, az életem úgy éreztem sínen van...boldog voltam, szárnyaltam... Aztán jött egy fordulópont az életemben...egy esemény, ami után minden kezdett szétcsúszni...minden kezdett kicsúszni a kezemből... Tovább »

A megtorpanásokról

megtorpanásokrólMegint többeknél találkoztam valamivel, ami pont engem is a napokban foglalkoztatott, ezért úgy gondoltam írok kicsit arról a helyzetről, amikor „kifogy az üzemanyag” és alábbhagy a lendület.
Mindannyian, akik felfedezzük, hogy életünket mi teremtjük, valószínűleg belefutunk a „problémába”, hogy a pozitív gondolkodás és egy viszonylag jó szint után, (néha) szinte minden ok nélkül nehezebb lesz. Beköszönt egy, netán több, jóval alacsonyabb rezgésszintű nap. Van, aki ettől megijed és úgy érzi, akkor most mindennek vége. Akkor Tovább »

Na és?!

"Na és?!" - Elméletileg emberfeletti ereje van ennek a két kis kérdésbe foglalt szónak...vonzás témában... Tovább »

Elgondolkodtató

komfort zónaTudtad, hogy az emberek 95%-a sorra követi el ugyanazokat a hibákat újra és újra, és csak hiszi azt, hogy mások hibáiból is tanul?
Vajon miért lehet ez?
Egy igen kellemetlen dolgot fogok most mondani: ha nem jól alkalmazod a vonzás törvényét és egyéb spirituális technikákat, akkor a könnyed kivitelezés álarca mögé bújva elfelejted a valóságot: nem a tüneteket kell kezelni, hanem a “betegséget” kell megszüntetni. Ugyanakkor a Tovább »

Teremtettem

Hát ezt jól megteremtettem magamnak.Most csak nevetni tudok rajta,pedig megteremtettem magamnak azt a helyzetet aminél rosszabb már nem nagyon lehetne.
Milyen könnyen megcsináltam:))Mindent elvesztettem rövid időn belül. Tovább »

Miért történnek rossz dolgok is mikor azt hiszed pozitív vagy?

Sziasztok

Mostanában a napjaim nem tökéletesek, ami nem lenne gond, mert a tökéletesség eléréséhez vezető út a lényeg és hogy útközben milyen emberré válunk.
De elgondolkodtató, miért van az hogy mondjuk délelőtt minden ok délután meg elindul a gondok egész sora.
Ez napok óta tart. Én meg azon gondolkozom miért van ez miért van az és miért van amaz. Tovább »