kétség

Az Ikrek karmával született személyek tudattalan képzeletvilága zavarairól

Kozma Szilárad asztrológus:

AZ IKREK – KARMA. Avagy a sorsképletükben, az Ikrek jegyében álló Lilithel, Sárkányfarokkal, vagy nagyon diszharmonikusan fényszögelt Nappal rendelkező
személyek baleset- és betegséghajlamai és betegségeiknek kauzális okai Tovább »

Mikor és miért működik hibásan - tévesen - a spontán, vagy az agykontrollos mágia? II. Az Árnyék-Én

Kozma Szilárd és Violetta családasztrológus-pár:

Az Ikrek és az Árnyék-én, avagy a globális megtévesztettség problémája.
(Arról, hogy miért nem a lelkiismeretünk és az annak megfelelő nappali éber tudatunk szerint Tovább »

Egy-két jó tanács a teremtéshez

Mindenki szeretne boldog lenni, szeretne bőségben, jólétben élni. Vajon mi az oka, hogy nem sikerül? Amikor mindent megteszünk, elképzeljük, érezzük, leírjuk, használjuk a vonzás törvényét. Csináljuk egy darabig lelkesen, és jön egy-két negatív gondolat, érzés és már ott is van a kétség. Bizony a kétség az, ami szertefoszlatja mind azt, amit már elkezdtünk felépíteni. Tovább »

Csak pozitívan

Kétségek gyötörnek. Féltem a fiamat. Ez az új vírus nagyon keménynek tűnik. Engem is kerülget valami torokfájós nyavalya kb. 1 hete, feltételezem, már sikeresen átadtam neki is. Ma nyűgös. Ráadásul a nevelt kislányom gondozója átesett a víruson, és a kislány is lerobbant mára. Már csak ez hiányzott. Tovább »

Vizsgáld meg magad!

vizsgáld meg magad!Megnézzük a Titkot. Érezzük, hogy elindít bennünk valamit, lelkesedésünk határtalan. Rögvest elkezdünk kívánságlistákat gyártani, pozitívan gondolkodni, hálásnak lenni a legapróbb dolgokért, észrevenni az élet szépségét. Ez jó. Sőt, JÓ! Elindulunk egy úton, ahonnan már nem fordulunk vissza, nem térünk le, és nem engedjük magunkat eltéríteni. DE...
Telik az idő, jönnek a szürke hétköznapok, az újabb vagy régi problémák, gondok... A lelkesedés némiképp alábbhagy, olykor kell egy-egy emlékeztető vagy lökés, hogy ne essünk vissza. Például a secret oldal. :) Vagy megint megnézzük a filmet, újra és újra, Tovább »

Szabadság vs. kétség

szabadság vagy kétségHirtelen bukkantak fel. Majdnem a semmiből. Tudom, hogy léteznek, de bújkáltak. Nem merték magukat megmutatni. Nem hagytam, nem hagyták. Mélyen egy rejtett kis fiókban húzták meg magukat. Néha küldtek a mélyből egy lágy sóhajt, lehelet finoman, játékosan, bohókásan. Nem tudtam kik ők, de jó érzés kerített hatalmába, amikor hallattak magukról.
Egyszer azonban kinyílt a kicsiny fiók. Tovább »

Néhány tudatvírus, ami megbéníthatja életünket

A „fiatalok kiváltsága a szerelem és a szenvedély”-kezdetű tudatvírus

Hibás program replikálja ezt folyamatosan a felnövekvő generációk agyába. Tovább »