fejlödés

Az Információ a valóság harmadik fundamentuma

Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige. Tovább »

8. A Spirituális evolúció (a fejlődés) és a Világosság egyetemes törvénye.

Kozma Szilárd karma- asztrológus.

VIII. A Nyolcadik törvény.

AZ EVOLÚCIÓ ÉS A VILÁGOSSÁG TÖRVÉNYE ASZTROLÓGUSI SZEMMEL, tehát asztrológiai (sors figyelői!) és alkímiai értelmezésben.

„A földről az égbe száll és az égből a földre vissza. A felső és az alsó
erőket magába szívja. Ereje tökéletes lesz, ha a földre visszafordul” Tovább »

Önismeret - de minek?

Mit értünk önismeret alatt? Hogy ismerem-e a saját tulajdonságaimat? Hogy tudom-e, mit szeretek és mit nem? Tisztában vagyok-e saját reakcióimmal és viselkedésmintáimmal? Önismeret talán az, hogy képes vagyok megmondani, milyennek látszom kívülről? Vagy azt, hogy hol a helyem a világban? Tovább »

Nekem ez jutott, én ezzel élek..:)))

Ebben a világban, ezen a földön, ahol negatívan/pizitívan éldegéled a gondokkal teli/gondtalan életed,
mostanság azt hiszem, egyre többünkben aktiválódott az a bizonyos spirituális "élet feladat", amiről vagy tudtunk már, vagy csak sejtettük valahol egész mélyen odabent... Tovább »

Változunk, fejlődünk

Változásban van minden és ezáltal mindenki. A régi normák, régi sémák összeomlanak, mert ez a dolguk. A változások jó ideje zajlanak kívül, s belül egyaránt. Az utak, célok keresése sokaknál már jó ideje zajlik, sokaknál pedig már kialakult a cél, az út, amin megy, amin haladni akar. A főbb csapásvonalak megvannak, már csak kitartóan kell rajta menni még akkor is, ha esetleg időnként mellékösvényekre kényszerülünk. Igaz ez egyéni és globális szinten. Tovább »

Az életed egy film

Szabadnak született a lelked,
Béklyónak vetted fel a tested.
Ideszülettél, hogy tapasztalj,
Magadat Istenné magasztald,

Tedd le a függőségeid mind,
Ismerd fel őket, s tovább ne vidd,
Ne vonszold a batyukat tovább,
Nem a tiéd, hagyd! Ússzon tovább…

Vedd észre a csodát mindenben,
Hisz a titok ott van a szívedben!
Az életed egy film, semmi más,
Rendezd úgy, hogy ez folytatás. Tovább »

Változás - amit szeretünk, vagy nem

De mi is a változás?
A változás - törvényszerűség. Tőlünk függetlenül is bekövetkező esemény. Pl. évszakok alakulása, természeti és emberi dolgok, az idővel egyenes arányban bekövetkező sorsszerű folyamatok sokasága.
A feng shui, a taoizmus, a keleti filozófia szerint - ellentétesen a nyugati felfogással - elfogadott, alappillére, erre épül az elmélet, s legfontosabbnak tekinti a változás fontosságát. Tovább »

Egyikre sem. Legyen az is egy érvényes szavazat!

Mik is a legnagyobb és alapvető fő gondok hazánkban? Már régebben felsoroltam és most a szavazási feliratkozás mizéria miatt talán elgondolkoznak rajta egyesek. Mert nem csak én, hanem egyre többen ebben, vagy hasonló változásokban látják a kiút egyik lehetőségét. Gondolok itt a Tavasszal szavazz fasszal, Kétfarkú kutya pártra, Kalózpártra és a Névtelek mozgalomra is, akikhez talán ez a plakát is köthető. Ahogyan én is szavaznék, ha lehetne így érvényesen szavazni. Tovább »

Jobb kapcsolat kialakítása, segítség!

Sziasztok!

A segítségeteket kérem! Én az életet, főleg a kapcsolatokat úgy élem meg mintha csak megtörténne. Mintha kivülről látnám magamat, mintha csak figyelném az eseményeket (leginkább ez a most hatalma tanításainak alkalmazása miatt van gondolom). Tovább »

Hallottál már a Lélekpillangóról?

A Fény születésének estéjén, Karácsonykor egy különleges misztérium indult. Hallottál már a Lélekpillangóról? Van egy titok, amit most csak a kiválasztottak tudhatnak meg. A lélekpillangó átváltozásának titka.

"A hegyen, melynek lábához ma már hozzánőtt a nagyváros, valaha egy pogány templom állt. Afféle szakrális központ, ahol a Föld erői intenzív energia csomópontba gyűlnek. Elfeledett idők papjai végezték itt rítusaikat. Később földvárak álltak itt, melyeket aztán leromboltak az idők viharai. Ma már csak egy vén szikomorfa őrzi a titkokat. Tovább »

EGOHOMO

,,EGOHOMO"

FELHÍVÁS A SZABAD AKARAT TÖRVÉNYRE ÉS A PÉNZ NÉLKÜLI GAZDASÁGRA. EZ NEM UTÓPIA!!! AZ EGOHOMO-T EL KEL FELEJTENI,VÉGRE HOMO SAPIENS-É KEL VÁLNI MINDENKINEK.AKI TOVÁBB AKARJA FOLYTATNI A POLITIZÁLÁST,A PÉNZRENDSZERT AZ EGOHOMO Tovább »

Elkapkodták, de Karácsonyra itt az újrakiadás, új borítóval!

Örömmel jelentem be, hogy a 2011-es Sikersztori versenyünk nyertese, Szikszay Csaba első könyvének első kiadását olyan gyorsan elkapkodták, hogy rögtön itt van az Ugródeszka c. könyv 2. kiadása, megújult borítóval, és ismét rendelhető!

- Az Ugródeszka, lendületet, motivációt ad egy olyan szemlélet elsajátításához, ami a képességeidet emeli ki, mert vannak erősségeid és vannak olyan képességeid, amire még nincs rálátásod, de léteznek. Tovább »

Vigyázni kell

Egy időben - a munkámból adódóan - sokat hallgattam orvosi előadásokat. Előfordult, hogy olyan részletességgel ecsetelt egy-egy orvos egy-egy tünetcsoportot, hogy elkezdtem magam figyelni, nem arra a betegségre utal-e, ha ezt vagy azt érzek. Tovább »

Megnyerted a bónuszt is. Elfogadod?

A vonzás alkalmazásának fejlődési szakaszai

Talán nem is tudtad, hogy a főnyeremény mellett tied a bónusz is. Elfogadod? És ha igen, tudsz vele mit kezdeni?

A vonzás törvénye leegyszerűsítve kimondja, hogy hasonló hasonlót vonz. Ha pozitívan állok a világhoz, akkor jó dolgok történnek velem, ha negatív dolgokra gondolok, akkor rosszak. Tovább »

Akarom...

Akarom hinni, hogy végre megtalálom azt az embert, aki feltétel nélkül elfogad engem, és én is elfogadhatom őt. Akarom tudni, hogy már nem sok idő telik el addig, míg rátalálok, de akármennyi időbe is teljen ennek megvalósulása, boldogan elfogadom azt. Mert az idő csak annak számít, aki sietve akarja elérni céljait. Na de a sietség, a kapkodás hamar bukáshoz is vezethet...

Akarom hinni, hogy tényleg magamévá tudom tenni a pozitív gondolkodást, hiszen bár mindennap emlékeztetem magam ennek felemelő érzésére, mégsem tudok minden pillanatban elfogadni, megbocsátani, egyszerűen és tisztán csak a szeretet érzését áramoltatni testemben-lelkemben. Tovább »