forduló

BUÉK 2012!!!

Nagyon Boldog Új Évet kívánok minden kedves Látogatónknak, minden Titokban hívőnek, Titok mesternek és Titok rajongónak!

Azok számára, akik még keresnek, kívánom hogy céljaitokat találjátok meg, és induljatok el az úton, mely az Önmegvalósítás felé visz. Tovább »

Rázd meg magad!

rázd meg magad!Még mindig vannak hullámok. Néha elég durvák. Belefutok a régi megszokásokba, amikor magamat okolom mindenért, amikor elveszettnek és elesettnek érzem magam, tehetetlennek. Képtelen vagyok cselekedni.
Szerencsére leszoktam már róla hogy ilyenkor a körülményeket okoljam, helyette saját magamat szoktam szapulni, de ha lehet ez még rosszabb. Tegnap kora este is "rámtört az ötperc" de szerencsére ez most már szó szerint is így van. Régen ezek napokig, sőt hetekig rá tudták nyomni a bélyegüket a kedélyállapotomra. Ilyenkor a titok önmagában mit sem ér, egyszerűen nincs kedvem hinni benne, olyan nyomorultul érzem magam. De most már tényleg csak öt percig tart, megrázom magam, felugrok, és megyek előre, mint egy bika, mert tudom jól hogy a titok ilyenkor is tökéletesen működik. Ma pedig már csak nevetek rajta, hogy Tovább »